رویداد۲۴ نازآفرین جمشیدی: صبحانه برای همه چندان خوشایند نیست و نمیتوانند در این وعده چیزی بخورند و با آن ارتباط برقرار کنند، اما باید بدانید یکی از وعدههای مهم در درازای روز همین صبحانه است.
به گزارش رویداد۲۴ حتما شنیدهاید که در رژیمهای غذایی میگویند شما بههیچروی نباید یک وعده غذایی را حذف کنید بهویژه اگر آن وعده صبحانه باشد.
اگر در این وعده میل به خوردن ندارید باید دست به نوآوری بزنید و چیزی را که به آن میل دارید تهیه و میل کنید.
شاید یکی از مشهورترین صبحانههایی که در سراسر دنیا وجود دارد پنکیک باشد. درواقع هتلی وجود ندارد که شما در منوی صبحانهاش انواع پنکیک را نبینید. در این مطلب میخواهیم طرز تهیه پنکیک ساده را با شما به اشتراک بگذاریم.
اگر بهدنبال بهوجودآوردن تنوع در صبحانه خود هستید این نوشته را از دست ندهید.شاید برایتان جالب باشد که بدانید چرا نام این خوراکی پنکیک است. از آنجاییکه آن را درون تابههای کوچک درست میکنند به این نام شهرت پیدا کرده است.
همانگونهکه اشاره کردیم پنکیک انواع بسیار گوناگونی دارد و در کشورهای مختلف با روشهای متنوعی پخته میشود که معمولا به عنوان میان وعده، عصرانه و بیشتر صبحانه سرو میشود.
در این دستور آموزش پنکیک به روش انگلیسی را برای شما آماده کرده ایم که معمولا به همراه عسل، خامه و یا میوههای تازه فصل میل میشود.
آرد سفید ۱ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل نوک قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
شکر ۳ قاشق غذاخوری
شیر ۱ پیمانه سرخالی
روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری
نمک مقدار کمی
برای تهیه پنکیک خوشمزه ابتدا تخم مرغ را در یک کاسه مناسب میریزیم و آنرا کمی میزنیم تا بافت آن از هم جدا شود و کاملا با هم ترکیب شوند، سپس شکر را به همراه وانیل را به آن میافزاییم و مواد را با هم خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شوند.
استفاده از شیر یا آب در تهیه پنکیک سلیقهای است و بستگی به ذائقه دارد. اگر میخواهید پنکیک شما مدت زمان بیشتری نرم و تازه بماند از شیر استفاده کنید، ولی اگر میخواهید پنکیک را پس از پخت، سریعا سرو کنید، میتوانید آب را جایگزین شیر کنید.
در این مرحله آرد سفید را به همراه بکینگ پودر با هم ترکیب میکنیم، سپس مخلوط آرد و بکینگ پودر را روی مواد داخل کاسه الک میکنیم. در ادامه با لیسک یا قاشق به خوبی مواد را ترکیب میکنیم تا کاملا یکدست شوند.
توجه داشته باشید که پس از اضافه کردن بکینگ پودر، دیگر نباید مواد را بیش از حد ترکیب کنیم، چون این کار خاصیت بکینگ پودر را از بین میبرد. پس از اینکه مایه پنیک آماده شد، آنرا به مدت ۱۰ دقیقه استراحت میدهیم.
بیشتر بخوانید: چگونه در خانه دونات درست کنیم؟
در این مرحله یک تابه نچسب روی حرارت ملایم قرار میدهیم و آنرا با اسپری روغن چرب میکنیم. پس از اینکه تابه به خوبی داغ شد، با ملاقه از مواد بر میداریم و درون تابه میریزیم. مایه پنکیک به دلیل اینکه شل است، خودش درون تابه باز میشود.
حالا باید صبر کنیم تا سطح روی پنکیک شروع به حباب زدن کند. پس از اینکه روی پنکیک حباب زد، آن را بر میگردانیم تا سمت دیگرش نیز بپزد. در ادامه پنکیکها را درون یک بشقاب قرار میدهیم و به همراه عسل، موز و .. سرو میکنیم.
یکی از اصول طلایی در پخت پنکیک، استراحت دادن به مایه است. این مرحله کمی معمولی به نظر میرسد، اما باور کنید که تاثیر بسزایی در نتیجه نهایی دارد. این استراحت کوچک، باعث میشود پنکیکهای شما بیشتر از همیشه نرم و پفی شوند!
اما مهمترین بخش اینجاست: اگر مایه پنکیک را بیش از اندازه هم بزنید، عواقبی ناخوشایند در انتظارتان است. چرا که مایهی زیاد هم زده شده ممکن است پنکیک نهایی شما را سفت و یا حتی خشک کند. پس همانطور که میبینید، همزدن مایه به اندازهی لازم بسیار مهم است.
یکی از مهارتهای اساسی در آماده سازی پنکیک، شناسایی نقطه مناسب برای برگرداندن آن است. این نکته از آشپزی، به شکل حبابهای کوچک روی سطح پنکیک مشهود میشود. وقتی حبابهای کوچک روی پنکیک ظاهر شدند، نشانگر این است که پنکیک شما اکنون آماده برای برگشتن است.
در اینجا، شاید ترجیح دهید که پنکیکتان را بیشتر بپزید تا به رنگ طلایی دلخواه برسد. اگر شما نیز از طرفداران پنکیکهای برشته هستید، به راحتی میتوانید به آن زمان بیشتری برای پخت دهید تا به رنگ طلایی کاملی برسد. اما یک نکته مهم را باید به یاد داشت: برای هر طرف پنکیک، فقط یکبار سرخشدن کافی است. بهتر است از چرخاندن مکرر پنکیک خودداری کنید، همان یک دقیقه برای هر طرف کاملاً کافی است.
در فرآیند تهیه پنکیک، یکی از روشهای مؤثر برای بهبود کیفیت نهایی محصول، استفاده از شیر به جای سایر مایعات در دستور پخت است. این تغییر کوچک در ترکیبات، تأثیرات قابل توجهی بر خصوصیات بافت و طول عمر تازگی پنکیک دارد.
استفاده از شیر در تهیه پنکیک نه تنها به افزایش نرمی و لطافت آن کمک میکند، بلکه به حفظ رطوبت درون پنکیک نیز کمک شایانی مینماید. این امر از خشک شدن سریع پنکیک پس از پخت جلوگیری کرده و باعث میشود که پنکیک تازه و خوشمزهتر باقی بماند. علاوه بر این، شیر حاوی مواد مغذی متعددی مانند کلسیم، پروتئین و ویتامینهاست که ارزش غذایی پنکیک را افزایش میدهد.