صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

سه‌شنبه ۱۴ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 05
کد خبر: ۳۵۵۸۱۶
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۹ - ۱۳ آذر ۱۴۰۲
تعداد نظرات: ۹ نظر

مدیرعامل شرکت چای دبش در زندان است

مدیرعامل گروه کشت و صنعت دبش پس از صدور قرار وثیقه پنج هزار میلیاردی، بازداشت شده و اکنون در زندان به سر می‌برد.

رویداد۲۴ به گزارش ایسنا، مدیرعامل گروه کشت و صنعت دبش از اواخر ماه گذشته (آبان) پس از تعیین وثیقه ۵۰۰۰ میلیاردی از سوی بازپرس دادسرای ویژه جرائم اقتصادی تهران، بازداشت و روانه زندان شده است.

حجت الاسلام درویشیان رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس‌جمهور دوشنبه ۱۳ آذر درباره اقدامات و پیگیری‌های دولت در تخلف یک شرکت وارد کننده چای تصریح کرد: اواخر سال ۱۴۰۱ به دنبال برخی اطلاعات واصله از جمله نامه جمعی از فعالان صنعت چای به معاون اول رئیس‌جمهور، دستور پیگیری به ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی صادر و همزمان بازرسی ویژه رئیس جمهور و وزارت اطلاعات نیز پیگیری‌های لازم را به عمل آوردند.

وی با بیان اینکه کارت بازرگانی این شرکت حسب رسیدگی‌های سازمان تعزیرات تعلیق شده است، گفت: آن بخشی که بالغ بر ۱۰۰ میلیارد ریال بوده در دادگاه انقلاب مطرح و در حال رسیدگی است و متهم نیز با قرار وثیقه بازداشت شده و اکنون در زندان به سر می‌برد و در یکی از شعب دادگاه‌های عمومی تهران، پرونده وی مطرح رسیدگی است.

رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس جمهور گفت: با ورود به‌موقع دولت جلوی این کار گرفته شد و فرد متخلف ممنوع‌الخروج و دستگاه‌های نظارتی دولت اعم از وزارت اطلاعات، بازرسی ویژه و دبیرخانه ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی این فساد را کشف و پیگیری امز را انجام دادند و پرونده از سوی وزارت اطلاعات به عنوان ضابط به مراجع قضایی ارجاع داده شد.

وی گفت: دادستان عمومی و انقلاب تهران نیز این موضوع را به جد دنبال کرد و در مقطعی مدیر شرکت را ممنوع الخروج کرد و اخیرا و هم وزارت اطلاعات به عنوان ضابط قضایی مسأله را پیگیری کرده اند و در حال حاضر فرد مورد نظر با قرار وثیقه در بازداشت قرار دارد و پرنده وی در دست رسیدگی است.


بیشتر بخوانید: واکنش رشیدی کوچی به ماجرای اختلاس واردات چای


سازمان بازرسی کل کشور شنبه یازدهم آذر ماه ۱۴۰۲ اعلام کرد که «بر اساس وظایف ذاتی خود به موضوع واردات چای ورود کرد و عملکرد دستگاه‌ها پیرامون واردات چای از سال ۱۳۹۸ تا پایان سال گذشته را مورد بررسی قرار داده است.

بررسی‌های سازمان بازرسی حکایت از آن دارد که کل ارز دریافتی یک شرکت خاص از سال ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۱ (در قالب واردات چای و ماشین آلات) معادل ۳ میلیارد و ۳۷۰ میلیون دلار بوده که از این مبلغ حدود یک میلیارد و ۴۷۲ میلیون دلار از ارز نیمایی تامین شده برای ماشین آلات و مابقی آن برای واردات چای بوده است.

با بررسی عملکرد گروه مذکور در نقل و انتقال ارز و واردات چای، سوء جریانات عدیده‌ای شناسایی شد و در نهایت سازمان بازرسی برای آن گروه تجاری به دلیل عدم رفع تعهدات ارزی پرونده تشکیل داد.

پرونده دستگاه‌هایی که به این شرکت ارز تخصیص داده بود نیز به دلیل احراز برخی تخلفات در حال ارسال به دادسرای عمومی و انقلاب تهران است. هم اکنون بخشی دیگر از این پرونده در دادسرای ویژه رسیدگی به جرایم اقتصادی در حال رسیدگی است.»

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۹
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
ناشناس
۱۳:۲۵ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۴
به نظرم هیاهوی شدیدی برای حجاب ایجاد کنید. رقم خیلی سنگینه و بی شرمی شما هم مطمئنم پایان نداره.
حسین سالاری
۱۰:۴۸ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۴
سلام
شرکت سهامی عام که نبوده، رئیس هیئت مدیره وخود هیئت مدیره مقصراصلی هستند و مدیر عامل، تحت امر هیئت مدیره هست. اگر اراده ضد فسادی هست باید هیئت مدیره محاکمه شوند.
ناشناس
۰۹:۲۶ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۴
هنوز به الف ب پ بهش بسنده می کنید،عکس و نام دزدان چراغ به دست را فاش کنید تا مردم شما را باور کنند.
مهدی
۲۲:۵۰ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۳
می‌ترسه اسمشو بگه، تازه تو زندون هم هست.
ناشناس
۲۱:۳۰ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۳
اینهم تاریخ مصرفش گذشته، وگرنه شما را چه به فساد ستیزی!
ناشناس
۲۰:۵۳ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۳
خودش در زندان است مثل طبری زنجانی ولی پولهای دزدیده شده کجا هست کانادا یاجای دیگر
ناشناس
۲۰:۴۹ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۳
خواسته بود تنهائى بالا بکشد و رئيس رو قال گذاشت اون هم انداختش زندان بقيه حواسشون جمع باشه
ناشناس
۲۰:۴۱ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۳
در تمام دنیا اگه ارزترجیحی وجود داره، تاجرا و مدیرای دست در کار دزدی میکنن و جلوی فساد رو نمیشه گرفت.

قیمت همه چیز باهاس آزاد بشه و مثل سوسیال دمکراسیهای اروپا به اقشار پائین جامعه، بیمه و بهداشت و مسکن و تحصیل مجانی و کوپن نیازهای اولیه داده بشه. رسانه‌های مردمی هم باید این فکرو بین مردم ترویج کنن و گرنه دزدی و فساد اقلیت و فقر و فاقه اکثریت بیشتر میشه که کمتر نمیشه!
محمد
۲۰:۴۰ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۳
تکلیف مدیرانی که برای واردات چای خارجی بجای سرمایه گذاری در بهبود کیفیت و صنعتی کردن تولید چای داخلی ارز کلانی تخصیص داده اند چه میشود؟؟؟؟
نظرات شما