رویداد۲۴ محبوبیت بالای پژو ۲۰۷ به همراه توقف تولید اکثر نسخههای ۲۰۶، باعث شد که ایرانخودرو تصمیم بگیرد مدلهای جدیدی از پژو ۲۰۷ را تولید کند. این تصمیم در نهایت به تولید خودروهایی با نامهای عجیب مانند پژو ۲۰۷ تیپ ۵ و همینطور ۲۰۷ TU۳ منجر شده است. اما این خودروها هچچبک قدیمی و از مد افتاده هستند و علاوه بر این، با قیمتهای بالا، برای اکثر افراد دسترسی سختی دارند. در اینجا میتوانید برخی از ویژگیهای این خودروها را مشاهده کنید و مهمترین سؤال این است که آیا پژو ۲۰۷ TU۳ واقعا ارزش خرید دارد؟
پژو ۲۰۷ تولیدی توسط ایرانخودرو در واقع نسخه فیس لیفت ۲۰۶ با پسوند پلاس است که با تغییراتی در ظاهر و کابین، به نظر ۲۰۷ اصلی نزدیک شده است. این خودرو در سال ۹۰ وارد بازار شد و با وجود استقبال خوبی که از آن شد، به دلیل تحریمها تولید آن متوقف شد. ایرانخودرو در سال ۹۶ با برخی تغییرات در بدنه و کابین، تولید مجدد پژو ۲۰۷ را آغاز کرد و در حال حاضر نیز ادامه میدهد.
طراحان پژو سعی کردهاند تا در خودروی ۲۰۷، به ویژه در بخش جلو، حداکثر شباهت را به ۲۰۷ اصلی برسانند. به همین دلیل، میتوانیم چراغهای بزرگ و پف کرده را در این بخش مشاهده کنیم. همچنین، نشان بزرگ پژو در وسط چراغها قرار گرفته است. در بخش عقب، طراحان به تغییر گرافیک چراغها و سپر محدود شدهاند و زمانی که به پروفایل جانبی ۲۰۷ نگاه میکنیم، هیچ تفاوتی با ۲۰۶ وجود نخواهد داشت. طراحی ظاهری پژو ۲۰۷ TU۳ به طور کامل شبیه نسخههای معمولی این خودرو است و تنها نشان ۱.۴ روی گلگیر آن را از مدلهای مجهز به پیشرانه قویتر TU۵ تمایز میدهد.
با ورود به داخل کابین، شاهد طراحی داشبورد مشابه سایر نسخههای ۲۰۷، به استثنای مدل تیپ ۵، خواهید بود. ایرانخودرو تلاش کرده است تا با تولید دو نسخه TU۳ و تیپ ۵ از ۲۰۷، این خودرو را با قیمتهای کمتر برای مشتریان در دسترس قرار دهد و همچنین خلأ نسخههای مختلف ۲۰۶ با قیمت کارخانهای بسیار پایینتر را جبران کند. در نیمه بالایی داشبورد ۲۰۷ TU۳، طراحی شبیه به ۲۰۷ اصلی است و در بخش پایینی از طراحی مشابه ۲۰۶ استفاده شده است. تفاوت اصلی بین مدلهای TU۳ و تیپ ۵ نیز در طراحی داخلی و پیشرانه قرار دارد. از نظر تجهیزات، باید گفت که تفاوت خاصی بین هاچبک مورد بحث و نسخههای استاندارد ۲۰۷ ایرانخودرو وجود ندارد و ویژگیهایی مانند نمایشگر لمسی، کنترل کروز، دوربین دندهعقب و ... جزو ویژگیهای برجسته آن محسوب میشوند.
تفاوت اصلی بین ۲۰۷ TU۳ و سایر اعضای خانواده ۲۰۷ با قلب تپنده آن مربوط میشود. در این بخش، از پیشرانه مورد استفاده در ۲۰۶ تیپ ۲ و ۳ استفاده شده است و به وضوح مشخص است که با خودرویی تنبل و کمتوان روبرو خواهیم بود. این پیشرانه یک موتور ۱.۴ لیتری با قدرت ۷۵ اسب بخار و گشتاور ۱۱۸ نیوتن متر تولید میکند و نیرو را از طریق گیربکس دستی ۵ سرعته به چرخهای جلو منتقل میکند. افرادی که تجربه سواری با ۲۰۶ تیپ ۲ را داشتهاند، قطعاً از تواناییهای این خودرو آگاه هستند. با توجه به ضعف این پیشرانه، نباید انتظار سرعت و شتاب زیادی را از پژو ۲۰۷ TU۳ داشته باشید.