رویداد۲۴ ایرنا نوشت: سرهنگ رامین پاشایی روز جمعه در این باره اظهار داشت: براساس رصدهای انجام شده در فضای مجازی و گزارشهای دریافتی از هموطنان با مرکز فوریتهای سایبری پلیس فتا؛ مشخص شده مجرمان سایبری با مانیتورینگ فضای خبری کشور و با سوءاستفاده از نام و اعتبار سامانه سهام عدالت با ترفند «واریز یا افزایش سود سهام عدالت به حساب جاماندگان» اقدام به ارسال پیامکهای جعلی حاوی لینکهای آلوده کردهاند.
وی با بیان اینکه این لینکها میتواند منجر به آلودهسازی گوشی تلفن همراه فریب خوردگان، سوءاستفاده از اطلاعات شخصی یا برداشت غیر مجاز از حساب آنان شود، گفت: در همین راستا باید مردم در برابر چنین پیامهایی هوشمندانه رفتار کنند. یکی از مشخصههای تشخیص پیامکهای جعلی حاوی لینکهای آلوده؛ ارسال این پیامکها با شماره تلفنهای شخصی و غیر سازمانی است.
بیشتر بخوانید: جزییات پرداخت سود سهام عدالت؛ ۱ میلیون نفر دریافت نکردند!
معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتای فراجا ادامه داد: در این شگرد؛ کلاهبرداران در مرحله بعدی تکمیل فرآیند مجرمانه خود متقاضیان و فریبخوردگان را به درگاههای جعلی پرداخت هدایت کرده و سپس اقدام به برداشت از حساب آنان میکنند.
پاشایی خاطرنشان کرد: با توجه به هشدارها و اطلاعرسانی این پلیس، هموطنان ضمن حفظ هوشیاری و آگاهی لازم در صورت مواجهه با اینگونه پیامکهای جعلی به هیچ عنوان بر روی لینکهای آلوده کلیک نکنند و با مشاهده موارد مشکوک موضوع موضوع را به پلیس فتا اطلاع دهند.