رویداد۲۴ طبق گزارشی که در مجله «کالج آمریکایی قلب و عروق» منتشر شد، دادههای صدها مرد و زن ۵۵ ساله و بالاتر که در مراکز مراقبت از سالمندان در چین بودند، بررسی شد.
این دادهها از پژوهشی بزرگتر و پیشین با عنوان «تصمیم بگیر- نمک» (DECIDE-Salt) به دست آمد که هزار و ۶۱۲ شرکتکننده را شامل میشد.
محققان برای تجزیه و تحلیل جدید، روی ۱۵۷ زن و ۴۵۴ مرد که سطح فشار خون سالمی داشتند و به آنها غذا با مقدار معمولی نمک یا با جایگزین نمک داده شد، متمرکز شدند.
بیشتر بخوانید: رژیم غذایی آتلانتیک به کاهش کلسترول و چربی شکم کمک میکند
محققان دریافتند که کاهش بیش از یکسوم نمک با جایگزین مکمل معدنی دیگر یعنی «کلرید پتاسیم» با طعم نمک، همراه با طعمدهندههای دیگر مانند قارچ، جلبک دریایی و لیمو، قابلیت محافظت در برابر فشار خون بالا در یک دوره دو ساله را به دنبال خواهد داشت.
دکتر یانگ فنگ وو، نویسنده ارشد این پژوهش و مدیر اجرایی دانشگاه پکن، میگوید: «اگرچه این تحقیق در چین انجام شده است، اما این یافتهها باید در مورد افراد دیگر کشورها از جمله ایالات متحده اعمال شود.»
به گفته او هر کسی میتواند از جایگزین نمک سود ببرد، خواه فشار خون بالا داشته باشد یا خیر.