رویداد۲۴ ایلنا نوشت: حسن بیادی دبیرکل جبهه آبادگران جوان ایران اسلامی و عضو شورای وحدت در پاسخ به این سوال که چه عواملی موجب شد اصولگرایان به تعدد لیست برسند، گفت: اکثر گروههای اصولگرا زمانی که لیست میدهند، با پارامترهایی که برای هم تعریف میکنند، همخوانی ندارد. جریان سیاسی – اجتماعی کشور طوری است که به همان سمت هدایت میکند. گروههای تمامیتخواهی وجود دارند که حاضر به مشارکت عادلانه نیستند.
بخشهایی از گفت و گوی بیادی را در ادامه میخوانید:
تمامیتخواهی. این موضوع باعث عدم رسیدن به وحدت شد. برخی از جریانات سیاسی و ائتلافی که همهچیز را دربرگرفتهاند.
جبهه پایداری واقعا جایگاهی ندارد. به همین دلیل سریع میروند با شورای ائتلاف وحدت میکنند. اگر جایگاهی داشت خودش مستقل شرکت میکرد.
وارد گفتگو شدیم، اما آمادگی وحدت را نداشتند. اصلا به آنجا نرسید.
تغییر. مقوله مهم تغییر است. تغییر به سمت ارزشها. یعنی هدف رساندن مجلس به سرمنزل مقصود است. بزرگترین معضل اجتماعی، سیاسی و قانونی ما قوانینی است که معلوم نیست این سیاسی، اجتماعی یا فرهنگی هستند، هر چیزی را سیاسی و امنیتی برداشت میکنند. ۱۰ هزار قانون مقابل هم داریم. یعنی یک قاضی برای موضوع مشخص و مشترک رأی را صادر میکند، قاضی دیگر یک رأی دیگر بر اساس یک قانون دیگر میدهد. موضوع همان است، اما برداشتها مختلف است و به همین دلیل قوانین رو به روی هم قرار میگیرند.
بیشتر بخوانید: حسن بیادی: برخی به باندهای قدرت متصلاند و دنبال انتخابات حداقلی هستند
پرچمداری اصولگرایان در حال حاضر در دست تمامیتخواهان است. آنهایی که هم قدرت و هم ثروت دستشان است.
به طور شخصی قالیباف عملکرد بدی نداشته، اما در مجموع خوب نبود. یعنی مجلس یازدهم انقلابی عمل نکرد.
آقای متکی یکی از سرلیستهای شورای وحدت هستند، یک نفر از زنان، یک نفر از کارگران و دیگری از آموزش و پرورش است. در ترکیب لیست سعی شده رویکرد بیشتر به سمت جوانان و زنان برود.