رویداد۲۴ به گزارش انبیسی نیوز، افدیای رابطه مصرف ماست و کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را تایید کرد.
به گفته این سازمان، باید در پیام برای مصرفکنندگان این نکته نیز ذکر شود که شواهد محدود است و معیار مصرف موثر برای کاهش خطر دیابت نوع ۲، خوردن دو فنجان یا سه وعده ماست در هر هفته است.
شرکت دانون که از نشانهای تجاری بزرگ و مشهور مواد غذایی است اعلام کرد که پژوهشها به مواد مغذی، پروتئینها، ویتامینها و سدیم کم موجود در ماست و ارتباط بین مصرف منظم ماست و کاهش خطر دیابت را نشان میدهد.
بیشتر بخوانید: رژیم غذایی آتلانتیک به کاهش کلسترول و چربی شکم کمک میکند
شرکت دانون به فواید ماست (مستقل از ترکیب آن با شکر یا چربی) برای سلامتی در جایگاه غذا اشاره میکند و همچنین میزان قند و چربی در انواع ماست بسیار متفاوت است نیز میپردازد.
به گفته مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریها، هرچند برخی از انواع کمچرب یا شیریننشده ماست، کالری کمی دارند و منبع سالمی از پروتئین، ویتامین دی و کلسیم بهشمار میروند، ماستهای طعمدار اغلب شکر افزودنی زیادی دارند و مصرف آنها باید محدود شود.
مدتها است که پژوهشها به ارتباط بین مقادیر زیاد شکر افزودنی و افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ اشاره میکنند.