صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

پنجشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۳ - 2024 October 31
کد خبر: ۳۶۷۲۶۴
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۵ - ۲۸ فروردين ۱۴۰۳
تعداد نظرات: ۸۱ نظر
رویداد۲۴ بررسی می‌کند:

ایرج قادری ۹۰ ساله شد | ۸ فیلم از ستاره ناکامی که کارگردان ستاره‌ساز  شد

ایرج قادری را بیشتر به عنوان کارگردان به یاد می‌آورند تا بازیگر. با این که قادری در طول فعالیت حرفه‌ای خود در ۷۱ فیلم بازی و ۴۱ فیلم کارگردانی کرد اما بیشتر به عنوان کارگردان شناخته می‌شود.

رویداد ۲۴ | مازیار وکیلی: ایرج قادری با این‌که سالیان طولانی در سینمای ایران کار کرد هیچ‌گاه به محبوبیت افسانه‌ای چهره‌هایی مانند محمدعلی فردین، ناصر ملک‌ مطیعی و بهروز وثوقی نرسید. در عوض، قادری یک از معدود چهره‌های سینمای ایران بود که شمّ عجیبی در تشخیص نیاز تماشاگر ایرانی داشت. می‌توانست تشخیص دهد که تماشاگر ایرانی دوست دارد چه چیزی تماشا کند تا همان را بسازد. قادری این موضوع را در سال‌های پس از انقلاب هم ثابت کرد و با ساخت ملودرام‌های متفاوتی مانند می‌خواهم زنده بمانم، طوطیا و سام و نرگس نشان داد آن شم را از دست نداده و هنوز این توانایی را دارد که تماشاگران زیادی را به سالن‌های سینما بیاورد.

ایرج قادری با بازیگران زیادی در طول دوران حرفه‌ای خود کار کرد و خوب بلد بود با ستارگان کار کند. بهروز وثوقی را در بهترین فیلم کارنامه‌اش، بت، هدایت کرد. با بهمن مفید فیلم‌های زیادی کار کرد. منوچهر وثوق را به جایگاه ستارگی رساند و از ناصر ملک مطیعی در شمایلی متفاوت استفاده کرد.

در سال‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی هم کاشف محمدرضا گلزار بود. جمشید هاشم‌پور ستاره‌شدن خودش را مدیون ایرج قادری است. با امین حیایی فیلم‌های زیادی کار کرد و از مهناز افشار و افسانه بایگان بازی‌های متفاوتی گرفت. این توانایی کار با ستارگان باعث شد ایرج قادری تا آخرین فیلمش با سوپراستارها کار کند.

قادری هم یکی از ستارگانی بود که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ممنوع‌الفعالیت شد. اما ترجیح داد در ایران بماند تا شرایط برای ادامه فعالیتش مهیا شود. جان سختی قادری نتیجه داد و او توانست سال‌های سخت دهه شصت را تاب بیاورد تا این فرصت برای او مهیا شود که با ساخت چند ملودرام خاطره‌انگیز بار دیگر خودش را ثابت کند.

امیر اسفندیاری در برنامه اینترنتی فریدون جیرانی تعریف می‌کرد در یکی از سالن‌های نمایش فیلم می‌خواهم زنده بمانم تماشاگر حتی پلک هم نمی‌زد و با لذت فیلم را دنبال می‌کرد. ایرج قادری شاید کارگردان سطح بالایی نبود اما داستان‌گویی را بلد بود و توانایی بالایی در روایت داستان‌های درگیرکننده داشت. همین توانایی بود که ایرج قادری را تبدیل به یکی از مهم‌ترین چهره‌های سینمای فارسی کرد.

1️⃣ کوچه مردها | سال تولید: ۱۳۴۹ |  کارگردان: سعید مطلبی | بازیگران: محمدعلی فردین، ایرج قادری، پوری بنایی، ثریا بهشتی

بعد از موفقیت همه جانبه قیصر مسعود کیمیایی در سینمای ایران ساخت فیلم‌هایی در سبک و سیاق این فیلم بسیار باب شد. کوچه مردها از نمونه‌های قابل قبول فیلم‌هایی بود که در چنین قالبی ساخته شد. فیلمنامه فیلم را فریدون گله نوشته بود که در روایت قصه‌های مردم حاشیه نشین اُستاد است و فیلم را هم سعید مطلبی کارگردانی کرد که یارغار ایرج قادری و فیلمنامه نویس ثابت آثار او بود. ایرج قادری در کوچه مردها نشان داد بازی در کنار ستارگان را بلد است. بازی او در کنار محمدعلی فردین بسیار جذاب از کار درآمد. بدون شک یکی از دلایل موفقیت کوچه مردها بازی ایرج قادری بود که نشان داد بلد است نقش یک جوان عاشق پیشه در خیابان‌های پایین شهر را بازی کند.


بیشتر بخوانید:

سریال «خانه‌به‌دوش» ۲۰ ساله شد | چرا بعد از ۲۰ سال هنوز سریال‌های عطاران را می‌بینیم؟ و چرا تلویزیون نتوانست موفقیت او را تکرار کند؟

سلطان بی‌جایگزین قلب‌ها | چگونه فردین به نماد فرهنگ عامه ایرانیان تبدیل شد؟


2️⃣ بی‌قرار | سال ساخت: ۱۳۵۲ | کارگردان: ایرج قادری | بازیگران: ایرج قادری، فخری خوروش، پوران، سپیده

بی‌قرار از این جهت در کارنامه کاری ایرج قادری فیلم مهم و جالب توجهی است که یک کپی ضعیف و سطح پایین از شاهکار ملودراماتیک داگلاس سیرک یعنی تقلید زندگی به حساب می‌آید. فیلم با تغییرات اندکی همان خط قصه اصلی تقلید زندگی را دنبال می‌کند. پوران همان لانا ترنر فیلم داگلاس سیرک است که از زنی فقیر تبدیل به زنی مشهور و پولدار می‌شود. فخری خورش هم همان خوآنیتا مور فیلم تقلید زندگی است. کلفت فقیری که مورد جفای فرزند خود قرار می‌گیرد و در پایان با تلخ کامی از دنیا می‌رود. خود ایرج قادری هم با بالا بردن دُز عیاری و لوطی‌منشی شخصیت در قالب جان گووین فرو رفت تا همه چیز برای ساخت یک کپی از تقلید زندگی آماده باشد. البته فیلم قادری موفقیت‌های زیادی کسب کرد و جایزه بهترین بازیگر نقش مکمل زن جشنواره سپاس را برای سپیده به ارمغان آورد. تماشای بی‌قرار و قیاس آن با تقلید زندگی این سوال را در ذهن متبادر می‌کند که یک قصه در دستان دو کارگردان چگونه به لحاظ کیفی این اندازه متفاوت می‌شوند. نسخه آمریکایی تبدیل به شاهکاری بی‌بدیل می‌شود و نسخه ایرانی از یک فیلمفارسی ضعیف و سطح پایین فراتر نمی‌رود.

3️⃣بت | سال تولید: ۱۳۵۵ | کارگردان: ایرج قادری | بازیگران: بهروز وثوقی، ناصر ملک مطیعی، پروین سلیمانی، امین امینی

بت را می‌توان موفق‌ترین فیلم ایرج قادری دانست. داستان پرکشش فیلم در کنار شخصیت‌پردازی جذاب باعث شد که این فیلم در میان تماشاگران ایرانی بسیار محبوب شود. ناصر ملک مطیعی درباره موفقیت این فیلم گفته است:« بهروز در نقش صادق متهم بود. در جایی به من که گروهبان پاسگاه بودم گفت: سرکار اجازه می‌دی برم بچه‌مو ببینم؟ من نگاهی به راننده کردم و گفتم گِردِش کن! این دیالوگ مثل توپ صدا کرد. دیالوگ خودم بود. چون سربازهای ژاندارمری در گذشته بدنام بودند و در روستاها مردم را اذیت می‌کردند. من می‌خواستم حتی در این نقش هم یک انسان خوب باشم. در صحنه دیگری از همین فیلم، بهروز منتظر بود که شاهد دم مرگ بیاید و شهادت بدهد. من به او گفتم نگران نباش. تا صبح هم همین‌جا می‌ایستم. مردم این صحنه را دوست داشتند.» شاید توضیحات ناصر ملک مطیعی کمی اغراق آمیز به نظر برسد اما نمی‌توان انکار کرد که بت نسبت به دیگر فیلم‌های ایرج قادری فیلم بهتر و خوش ساخت‌تری است که بازی درخشان و متفاوت بهروز وثوقی مهم‌ترین سرمایه آن است.

4️⃣ پشت و خنجر | سال ساخت: ۱۳۵۶ | کارگردان: ایرج قادری | بازیگران: ایرج قادری، فروزان، بهمن مفید، پوری بنایی

با نزدیک شدن به سال‌های میانی دهه پنجاه هجری شمسی و حاکم شدن حال و هوایی متفاوت بر جامعه ایران فیلم‌های عامه پسند جریان اصلی هم متناسب با این حال و هوای تازه مضامین و داستان‌های خود را تغییر دادند. پشت و خنجر ایرج قادری از این جهت فیلم متفاوتی است که به نسبت سایر فیلم‌های این کارگردان داستان تلخ‌تری دارد و روایت‌گر شکست‌های پیاپی یک مرد در زندگی شخصی خودش است. هرچند پشت و خنجر هم در نهایت داستان خود را در چهارچوب‌های قراردادی فیلمفارسی‌ها قرار می‌دهد و به سیاق آثار سابق ایرج قادری پایان میابد. اما به طورکلی می‌توان آن را فیلم مهمی در کارنامه کاری ایرج قادری دانست.

5️⃣ برزخی‌ها | سال ساخت: ۱۳۶۱ | کارگردان: ایرج قادری | بازیگران: محمدعلی فردین، ناصر ملک مطیعی، سعید راد، ایرج قادری

با وقوع انقلاب اسلامی وضعیت دست اندرکاران و عوامل سینما در سال‌های قبل از انقلاب اسلامی نامشخص بود. ایرج قادری تلاش کرد با گردآوردن تمام ستارگان سینمای قبل از انقلاب (منهای بهروز وثوقی) در یک فیلم و انتخاب داستانی انقلابی که موردپسند حکومت تازه تاسیس اسلامی باشد، مجوز ادامه فعالیت در سینمای ایران را بگیرد. نتیجه فارغ از کیفیت پایین خود فیلم شگفت انگیز بود. برزخی‌ها تمام رکوردهای فروش را شکست و مردم گروه گروه به تماشای آن ‌رفتند. شاید همین استقبال گسترده بود که حاکمیت را از بازگشت نمادهای سینمای قبل از انقلاب نگران کرد و باعث شد که فیلم خیلی زود از پرده‌های سینما پایین کشیده شود. برزخی‌ها فیلم خوش یمنی نبود و در نهایت باعث ممنوع‌الکاری تمام ستارگان فیلم (منهای یکی دو نفر) شد. سال‌ها بعد فیلم تبدیل به سوژه نزاع دو جریان سیاسی اصلی ایران درباره مدیریت فرهنگی کشور شد. نزاعی که البته منفعتی برای خود عوامل فیلم نداشت.

6️⃣ تاراج | سال ساخت: ۱۳۶۳ | کارگردان: ایرج قادری | بازیگران: جمشید هاشم‌پور، بهزاد جوانبخش، فخری خوروش، رسول توکلی

کمتر کسی روی موفقیت تاراج حساب می‌کرد. بعد از ماجراهای فیلم برزخی‌ها ایرج قادری نمی‌توانست با بازیگران سال‌های پیش از پیروزی انقلاب اسلامی کار کند. به همین خاطر سراغ بازیگران تازه کار و گمنامی رفت که چندان نزد مردم شناخته شده نبودند. اما ایرج قادری از این بازیگران چنان استفاده درستی کرد که برای سال‌ها تبدیل به نماد و شمایل سینمای ایران شدند. داستان پرکشش علیرضا داوودنژاد این اجازه را به قادری می‌داد که یکی از همان ملودرام‌های موردپسندش را بسازد. ملودرامی با چاشنی اکشن. نتیجه شگفت انگیز بود. فیلم برای بیست سال اکران شد و فروخت. انقدر فروخت که حساب آن از دست همه منتقدان و تحلیل گران سینمایی در رفته است. جمشید آریا با آن سر تراشیده تبدیل به نماد سینمای تجاری ایران شد. نمادی که مدیران تصمیم گرفتند با آن مبارزه کنند. محبوبیت فیلم به قدری زیاد بود که بازیگر اصلی فیلم مجبور شد نام فامیل خود را تغییر دهد و این گونه شد که آریا تبدیل شد به هاشم‌پور. مدیران سینمایی وقت دستور دادند جمشید آریا تا مدت‌ها حق ندارد با سر تراشیده در فیلم‌های سینمایی بازی کند. ممنوعیتی که البته خیلی زود برداشته شد. البته نتیجه ساخت چنین فیلم موفقی برای قادری ده سال ممنوع‌الکاری بود تا قادری با ساخت این فیلم هم نتواند طعم موفقیت را بچشد و از کارگردانی فیلم لذت ببرد.

7️⃣ می‌خواهم زنده بمانم | سال ساخت: ۱۳۷۳ | کارگردان: ایرج قادری | بازیگران: فرامرز قریبیان، فاطمه گودرزی، مهناز انصاریان، فتحعلی اویسی

با پایان جنگ و باز شدن نسبی فضای سیاسی و اجتماعی  ایرج قادری این فرصت را پیدا کرد تا یک بار دیگر فعالیت خود را در سینمای ایران از سر بگیرد. همه منتظر بودند تا ببینند آیا قادری می‌تواند موفقیت سال‌های گذشته خود را تکرار کند یا شکست خواهد خورد؟ فیلم همه مصالح لازم را برای موفقیت داشت. فیلمنامه خوبی که از روی یک داستان جنایی واقعی نوشته شده بود، فضای ملودراماتیکی که بسیار برای بازگشت دوباره ایرج قادری به روزهای اوج مناسب بود و در نهایت حضور بازیگر توانمندی بنام فرامرز قریبیان که اجازه نمی‌داد می‌خواهم زنده بمانم تبدیل به اثری سانتی‌مانتال شود. نتیجه کار یک موفقیت تمام عیار بود. می‌خواهم زنده بمانم تبدیل به موفق‌ترین و بهترین فیلم ایرج قادری پس از انقلاب شد. فروشی استثنایی را تجربه کرد و بازگشت باشکوهی را برای کارگردان کهنه کار سینمای ایران رقم زد.

8️⃣ سام و نرگس | سال ساخت: ۱۳۷۹ | کارگردان: ایرج قادری | بازیگران: محمدرضا گلزار، نوشین حسین خانی، محمود کاکاوند، اسماعیل شنگله

سام و نرگس یکی از ضعیف‌ترین فیلم‌های ایرج قادری است و تنها از این جهت مهم است که محمدرضا گلزار را به سینمای ایران معرفی کرد. بازیگری که پیش از بازی در سام و نرگس گیتاریست گروه آریان بود و توسط ایرج قادری کشف و به سینمای ایران معرفی شد. سام و نرگس حواشی و جنجال‌های بسیاری داشت. حواشی که باعث دیده شدن هرچه بیشتر گلزار شد و به او این فرصت را داد که در فیلم‌های بعدی بازی کند و خیلی زود تبدیل به یکی از سوپراستارهای سینمای ایران شود. ایرج قادری که قبل از گلزار هم شم بالای خودش را در کشف و معرفی بازیگران تازه به سینمای ایران نشان داده بود، این بار هم با کشف گلزار نشان داد که سن و سال تاثیری بر روی هوش بالای او نگذاشته است و با این انتخاب درست بازیگر مشهور دیگری را به سینمای ایران معرفی کرد.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۸۱
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۱۱۶
ناشناس
۱۶:۵۱ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۴
درود بر ایرج فردین بیک ناصر بهمن مفید وبهروز وثوقی
هوشنگ مشهیزتده
۱۰:۱۶ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۴
یکی از بی نظیر ترین کارگردانان واز هنرپبشگان اسطوره ایران بود حیف که قدر شناسی از این اسطوره نشد من عاشقش خدا رحمتس کنه وامیدوارم توی بهست باشه
ناشناس
۱۸:۴۲ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۲
دوحشون شاد یادشون گرامی و جنت مکانشون انشاااا.....
ناشناس
۱۸:۳۷ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۲
کسی حق نداره ب بازیگران توهین کنه چقد عوضی هستین نمک نشناسا خدا بهتون عقل بده بی فرهنگا.....خدا همه رفتگان رو بیامرزه جنت مکانشون انشااا.......
امیر حسین
۰۹:۲۳ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۱
خدا رحمت کنه اونهای که بی ادبی میکنند خودشون آدمهای بی آبروی هستن
مصطفی
۰۰:۱۱ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۱
روحش شاد یادش جاودان. ابهت سینما
حمیدگوهری
۲۲:۰۷ - ۱۴۰۳/۰۱/۳۰
اخه بیشعور ایرج قادری سرهمشون بود ازبهروزم بهتربود
اسماعیل زیوراد
۱۰:۳۲ - ۱۴۰۳/۰۱/۳۰
روحش شاد یادش
کیون
۰۹:۵۷ - ۱۴۰۳/۰۱/۳۰
قادری یکی از بزرگترین کارگردانان تاریخ سینمای ایران که علاوه بر کارگردانی بازیگر توانایی هم بود روحش شاد ویادش گرامی باد
بهزاد
۰۹:۴۵ - ۱۴۰۳/۰۱/۳۰
روحش شاد و خاطرش ماندگار ، واقعا با فیلم های زیبایش چه قبل انقلاب و چه بعد انقلاب برای من خاطره ساز بود .
آیت
۰۵:۵۵ - ۱۴۰۳/۰۱/۳۰
خدا بیامرزه و روحش شاد
فرید
۰۵:۵۳ - ۱۴۰۳/۰۱/۳۰
ایرج قادری بازیگر خوبی بود خدا رحمتش کنه ما که دوسش داشتیم و کلی خاطره مثل همه مردم ایران روحش شاد
روح اله اورعی
۰۵:۰۴ - ۱۴۰۳/۰۱/۳۰
سلام
روح تمام هنرمندان این مرز وبوم الخصوص محمد علی فردین . ناصرخان ملک مطیعی آقا ایرج قادری . رضا خان بیک ایمانوردی ، حاج تقی خان ظهوری ....و شادروان سرکار خانم فروزان و.......ً شاد یادشان گرامی باد.
حسن ولیخانی
۰۴:۴۲ - ۱۴۰۳/۰۱/۳۰
شادروان ایرج قادری مردبود مرد زیست مردهم ازاین دنیای بی وفا رفت روحش شاد یادش تاابد گرامی باد.
فوائد
۰۳:۴۲ - ۱۴۰۳/۰۱/۳۰
ایرج قادری ستاره بی بدیل سینمای ایران و مردمان این مرز و بوم یاد و خاطرش گرامی و روحش شاد باد
علی
۰۲:۰۷ - ۱۴۰۳/۰۱/۳۰
روحش شاد...
یاد باد آن روزگاران یاد باد...
عرصه آن مهربانان یاد باد...
آن مرام و پهلوانی یاد باد...
آنهمه افتادگی را یاد باد...
خدا رحمتش کنه ایرج قادری را...
الناز
۰۱:۵۹ - ۱۴۰۳/۰۱/۳۰
ما ایرانیا همگی باید باید دینمونو به ایرج قادری عزیز ادا کنیم روحش شاد
علی
۰۰:۵۰ - ۱۴۰۳/۰۱/۳۰
اینها عشق بودن و هستن ایرج وفردین
مهدی
۲۲:۳۷ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۹
خدا بیامرزه تمام رفتگان خاک ایران زمین الا خیرالعمل
کورش
۲۱:۵۸ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۹
لنگه.نداشت.و.نداره
سعید
۲۱:۰۱ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۹
خدا بیامرزه ایرج قادری را ما که خیلی ازش خاطره داریم و واقعا هنرپیشه و کارگردان بسیار خوبی بود و تمام فیلماش دیدنی بودن روحش شاد و یادش گرامی
مهدی
۲۱:۰۰ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۹
ایرج ابهت سینما ایران تا ابد
ناشناس
۲۰:۴۱ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۹
چرا گویی که خورد وفحش داد رو گذاشتید
جواد
۲۰:۲۵ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۹
به مانندشان هر گز سینمای ایران نخواهد دید یادشان گرامی مهرشان در دل
ناشناس
۲۰:۲۱ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۹
پس شما لطفا بگید باین عزیز ایرانی هست حرفهای خوب حرفهای بد از دهن هیچ ایرانی نباید بیرون بیاد
مهدی
۱۹:۱۷ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۹
درود خدا و خلق خدابر مرحوم ایرج قادری اسطوره تمام نشدنی سینمای ایران، روحش شاد و یادش گرامی باد، الهی الهی الهی الهی آمین...(فقط از لج اون نفری که اون بالا به ایرج قادری عزیزمات توهین کرد)
بابک
۱۹:۰۴ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۹
روحت شاد ایرج جان قادری و دوستت داریم
وحید
۱۹:۰۳ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۹
هرگز فراموش نخواهی شد بزرگمرد ارسطوره سینمای ایران و بدان در جای جای دل این مردم جاداری و فراموش نمیشوی و همیشه دلتنگت خواهیم بود، ایرج قادری عزیز روحت شاد و خدا شما را بیامرزد، آمین
مهناز
۱۸:۵۷ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۹
مرد هزار چهره سینمای ایران که از عهده هر نقشی بر میآمد و هنریشه توانای ایران زمین ایرج قادری بود که ما هنوز هم به عشقش فیلمهایش را میبینیم و اذت میبریم خداوند تو را بیامرزد که در همه حال درس مرام و معرفت و عشق و صمیمیت به ما آموختی همیشه در دل ما جای داری و روحت شاد
ناشناس
۱۷:۴۳ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۹
لازم بذکر است شما حق ندارید لعن یا نفرین اشخاص را در نظرها منعکس کنید لطفا نظر شخصی که لعن کرده رو حذف کنید
پاسخ ها
جلال
۱۸:۵۳ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۹
با عرض پوزش دست خورد منفی دادم حلال کن برادر... ایرج قادری کارگردان و هنرپیشه تمام سالهای این مردم و مرزو بوم بود و جایش بییار بسیار خالیست و ما هنوز نتوانسته ایم رفتنش را باور کنیم چون بسیار دوست داشتنی بود یادش گرامی و روحش شاد
ناشناس
۱۷:۲۶ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۹
سلام .
مگه فوت کرده.؟!
پس چطوری میفرمایید که ۹۰ ساله شد؟
ناشناس
۱۷:۲۴ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۹
بزرگمردتاریخ سینمای ایران جناب اقای ایرج قادری تنها بازیگروکارگردان است که به امثال ما درس اخوت ومردانگی اموخت هیچیک از ارتیستهای سبنما مثل ایشان فروتن وافتاده نبود سال شصت برای فیلمبرداری به زندان قصر شماره ۷ بند کارگران دیدمش ومن که غریبه بودم با چنان افتادگی سلام واحوالپرسی میکرد که انگار هم بندیمونه حسن زاپاتا میگفت ایول به این مرد
که انقدر با زندونیا دوستانه برخورد میکنه
محمد معصومی
۱۷:۰۸ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۹
سینما هنر
فیلم دادا
زخمی نفس
خنجر نامردی
گرگ بیابان باش
نامرد نباش
انساندوستی خدا پرستی
خداپرستی انساندوستی
مرد و زن
آدمیت انسانیت
زخمی نفس
جان سخت
جاده فرياد
هیراد
۱۶:۲۵ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۹
خدابیامرزه ایرج قادری را ما که خیلی خاطره ازش داریم خدایی بزرگ مردی بود در سینمای ایران ایرج قادری برا خودش روحش شاد
زهرا
۱۶:۱۰ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۹
الگوی مردانگی و وفا ایرج قادری خدا بیامرزتت
ثقفی
۱۶:۰۸ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۹
روحش شاد و یادش گرامی
امیر
۱۶:۰۷ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۹
بزرگمرد و اسطوره سالهای قبل از انقلاب ایرج قادری عزیزمان که به همه ما ایرانیان درس مرام و معرفت و مردانگی یاد داد، ایرج جان همیشه در قلب ما زنده ای و هنوز هم فیلمهایت را میبینیم انگار که هنوز که هنوز زنده ای در دل این مردم... یادت گرامی و روحت قرین رحمت الهی گردد، آمین یا رب العالمین
مجتبی
۱۴:۴۸ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۹
خدارحمتش کنه تا لحظه آخر در خدمت کشور عزیزمان بود وبه کشورش با وجود کم لطفی ها خیانت نکرد
ع غ
۱۴:۱۸ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۹
بازیگرای الان به چه درد مردم خوردن که بازیگرای بی بندو بارتر زمان شاه به درد بخورن چه خاصیتی برا ملت دارن
پاسخ ها
قباد
۱۹:۰۹ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۹
شما میتونی نظر ندی و بری دنبال اختلاسها و دزدیها و پول بیت المال این ملت که هر روز توسط افرادی که ازشون حمایت میکنی نظر بدی و بهتر از این اینکه خفه بشی بهتره
صفا
۱۴:۰۸ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۹
بخواهید نخواهید هنرمندان قدیمی همچون قادری فردین ملک مطیعی وثوقی و....در جان و دل مردم جای دارند چنانچه در زمان فوت هریک مانند فردین دیدید خدا رحمت کند قادری محبوب و دوست داشتنی را
ایرانی
۱۳:۳۱ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۹
روحشان شاد ..دیگه همچنین افرادی و آن فیلمهای قدیم دیگه نخواهیم دید .یادشان گرامی
احمد
۱۲:۳۵ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۹
خداوند رحمت کنه بزرگ مرد سینمای ایران عالیجناب ایرج قادری رو که خدمات بیشواری به سینمای ایران کرد
مرتضی
۱۰:۱۳ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۹
ایرج خان روحت شاد واقعا استوره بی جانشینی
ناشناس
۰۷:۳۷ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۹
روح همه درگذشتگان شاد..
اکبر
۰۷:۱۶ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۹
ببین داداش...حق مطلب را در۰ست ادا نکردی
ایرج قادری عزیز علاوه بر اینکه در کارگردانی سرآمد زمان خودش بود در بازیگری هم کم نظیر بودشما بازی او را در فیلم میعادگاه خشم بياد بیاور بیبین چقدر عالی نقش بازی نموده است
ملورین وپدر آذری
۰۵:۱۴ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۹
برادری که این دیدگاه ونظر روی دادی برعکس هزاران بار برعکس اینکه ایرج خان کجا وهم ردیف های وی کجا چهره .شخصیت.ابهت و بازیگری همتا نداشت و جایگزین ۵۰۰سال بعدهم نمیاد حیبت نگاه وعظمت خشم و امپراتور چهره زیبا بود
نیما
۰۵:۰۲ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۹
واقعا مرد بود.خدارحمتش کند
محمد چمنی
۰۴:۱۹ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۹
مرحوم ایرچ قادری تختی سینمای ایران بود دوست داشتم فیلم ها شو وتحصیلکرده ورزشکار بود یادش گرامیباد،
مجتبی
۰۳:۵۷ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۹
روحش شاد هنوزکه هنوزه هیچ کسی نتو نسته جاشو توسینما بگیره مرد اول وآخر سینما
جعفری
۰۳:۲۱ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۹
مرد با شخصیت ، و نماد سینمای مردی و روزگار مردانگی بود ،،
حمید
۰۰:۰۸ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۹
روحش شاد و یادش گرامی جایگاهش بهشت همه هنرمندان با شرف کشورم ایران آریایی
رضا
۲۳:۴۲ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۸
برای یک ملت باید متاسف بود که ایرج قادری فیلمساز مطرح آن باشد..‌.
بهروز
۲۳:۱۶ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۸
البته فامیل هنری هاشم پور آریا بود که قرار شد دیگر از آریا استفاده نکنه ، و به فامیل اصلی خودش تیتراژ بزنن
ایرج
۲۲:۳۵ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۸
عشق فقط ایرج قادری خدا رحمتش کنه
حسن
۲۲:۲۴ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۸
خدا بیامرزه حیف حیف نظریشان نیامد
جلال
۲۱:۳۴ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۸
خدا بیامرزتش و خدایی عشق من بود و هنرمندی بود دوست داشتنی..
مرا نمیکشد این غم که از یاد رفته ام،،
غم فراق تو آخر مرا دهد بر باد....
امیر
۲۱:۲۹ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۸
بزرگمرد سینمای ایران که هیچوقت در این سینما حقش ادا نشد، ما ایرانیان مردی و مردانگی از از فیلمهای ایشان و فیلم کوچه مردها یاد گرفتم و هنرمندان قدیم مانند ایرج قادری عزیز هیچگاه از ذهن و یادها پاک نخواهند شد، ایرج قادری دوست داشتنی بازیگر زمان من بود درود بر شرفش و یاد و خاطرش گرامی باد و خدایش بیامرزد، الهی آمین
داود
۲۱:۱۹ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۸
خدابیامرز عشق بود بی همتا
رامین
۲۰:۴۹ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۸
روحش شاد
ناشناس
۱۹:۵۴ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۸
وکیلی اسگول وقتی مقاله مینویسی دود کمتری بکش تمرکزت بهم نخورد.برزخی ها را بگویی سال58 ساخته شد.!
پاسخ ها
م ناشناس
۱۷:۲۳ - ۱۴۰۳/۰۱/۳۰
اون بی ادب میدونین که چی خورده وزیادم خورده علف که بهش میگن یابو الفی به خاطر اونه که هوار میکشه دهانش نشخار میکنه کف ادهانش میریزه بی اختیاره ارباااااا
یاسین
۱۹:۵۰ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۸
ایرج قادری مردی برای تمام فصول سینمای ایران بود و هیچوقت از یادها بیرون نمیرود و در جای جای دل این مرزو بوم و ایران خواهد ماند و یاد کوچه مردها و نقش حسن خُله بخیر حیف که قدرش را ندانستن.. روحش شاد و یادش گرامی باد
پیام
۱۹:۴۵ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۸
همه ایران و مردم ایران ایرج قادری و فیلمهایش را دوست دارند و خداوند منان رحمتش کند الهی آمین
ناشناس
۱۶:۳۷ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۸
قبر پدر تو ایرج قادری فردین بی شرف
پاسخ ها
ناشناس
۲۲:۰۲ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۸
تو عرززززشی کثیف از شرف حرف نزن
ناشناس
۰۲:۳۲ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۹
تو برو فیلم اردک تک تک اردک لک لک لک تک اردک عمو پور رنگ ببین
جعفری
۰۳:۲۳ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۹
بیشرف خودتی
مجتبی
۰۳:۵۹ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۹
بی شرف اونیه که تورو تربیت کرده تواگه شعور شرف ومعرفت داشتی به کسی که دستش ازاین دنیا کوتاه فحش نمیده مرتیکه دستمال بدست
ناشناس
۰۶:۰۴ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۹
خجالت هم چیز خوبیه
یکم ادب داشته باش
سنعید
۱۲:۲۹ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۹
خیلی اشغال هستی
ایرانی
۱۳:۲۹ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۹
مردی که ناشناس من نمی‌دونم مرحوم قادری ومرحوم فردین با او چیکار کردن که دلت پره .ولی هیچوقت به کسانی که کل ایران دوستشون دارن به ادبی نکن ...
ناشناس
۱۷:۵۲ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۹
خفه شو بیشرف
محمد
۱۸:۵۵ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۹
شما اول با شرف بودن خودتو ثابت کن بعد به مردم فحش بده.
میلاد
۰۹:۱۴ - ۱۴۰۳/۰۱/۳۰
مغز معیوب یه ساندیس خور
ایرانی
۰۹:۳۳ - ۱۴۰۳/۰۱/۳۰
خائن منحرف رو ببینید! از شرف دم نزن وقتی نداری!
بهزاد
۰۹:۴۹ - ۱۴۰۳/۰۱/۳۰
چرا بعضی ها اینقدر بی ادب و بی معرفت هستند . خدایا کمی عقل و معرفت به این عزیزان عطا بفرما تا از اسطوره ها اینچنین به بدی یاد نکنند.
ناشناس
۱۴:۲۷ - ۱۴۰۳/۰۱/۳۰
فقط مهران رجبی???
الف.ت
۰۱:۰۱ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۱
میدانم اگر اون عزیزان بودن اصلا ناراحت نمیشدن وفقط میگفتن
(....مامان کجاست....)فهمیدی بازی با احساس مردم بی جواب نمیمونه
محمدتقی
۱۳:۳۴ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۹
این دو مرد خیلی خیلی سالار بودندوخیلی هم با شرف وامیدوارم که در اون دنیا هم روحشان شاد‌باشد که هست
نظرات شما