صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

سه‌شنبه ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 23
کد خبر: ۳۶۷۹۲۹
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۶ - ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۳

اجرای طرح نور در بوشهر | ۸۴ صفحه اینستاگرامی هنجارشکن مسدود شد

بنا بر اعلام رئیس پلیس استان بوشهر ۸۴ صفحه اینستاگرامی مروج ابتذال و هنجارشکن غیراخلاقی در راستای اجرایی شدن طرح نور مسدود و پاکسازی شد.

پرویداد۲۴ تسنیم نوشت: سردار حیدر سوسنی با اشاره به اجرایی شدن طرح نور و مقابله با هنجارشکن اظهار داشت: در یک هفته اخیر همزمان با اجرایی کردن طرح نور و با هدف سالم‌سازی فضای مجازی، در پایش شبانه‌روزی افسران سایبری پلیس فتا استان، بیش از ۸۴ تارنمای حاوی محتویات مجرمانه غیراخلاقی و مبتذل مسدود شد.

وی با بیان اینکه تارنمای یادشده دنبال کننده بالایی داشت، گفت: پس از استخراج محتوای این صفحات اینستاگرامی، برحسب کیفیت جرائم ارتکابی با هماهنگی قضایی، اقدام متناسب قانونی در این خصوص انجام شد.


بیشتر بخوانید: حمایت سردار رادان از طرح نور | با قوت ادامه پیدا می‌کند

طرح نور در اینستاگرام هم اجرا شد!

اطلاعیه فراجا: طرح نور هوشمندسازی می‌شود | به دنبال پرونده سازی برای زنان نیستیم


فرمانده انتظامی استان بوشهر از حذف تمامی محتوا‌های مجرمانه هنجارشکن این صفحات اینستاگرامی خبر داد و خاطرنشان کرد: در این راستا تعدادی از ادمین این صفحات که در یکسال اخیر توسط پلیس به آن‌ها برای رعایت قانون و حفظ هنجار‌های اخلاقی جامعه تذکر داده شده، ولی عملکرد مجرمانه آن‌ها در فضای مجازی همچنان استمرار داشت، ضمن مسدودسازی این صفحات اینستاگرامی، برای برخورد و تصمیم‌گیری قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند.

سوسنی با تأکید بر احترام به مطالبات و دغدغه‌های مردم به‌خصوص خانواده‌ها در سالم‌سازی فضای مجازی برای حضور فرزندانشان در این حوزه بیان کرد: شناسایی و برخورد قانونی بازدارنده با شبکه‌های سازمان یافته و مجرمان که به‌صورت هدفمند اقدام به اعمال هنجارشکنانه یا انتشار محتوا‌های مبتذل در فضای مجازی می‌کنند در اولویت مأموریت پلیس فتا با همکاری مراجع قضایی استان قرار دارد.

نظرات شما