رویداد۲۴ انواع تلویزیون شهری کدامند؟ آیا با ویژگی و مشخصات تلویزیون های شهری آشنا هستید؟ تلویزیون شهری در واقع نوعی تابلو تبلیغاتی محسوب می شود که در ساخت آن از ماژول های اس ام دی یا ال ای دی استفاده شده است، یعنی این ماژول ها در داخل کابینت هایی به کار برده شده اند که معمولاً دارای سایز ۹۶ در ۹۶ سانتی متر می باشند. این تلویزیون ها جهت استفاده در مکان های عمومی سرپوشیده یا سرباز کاربرد دارند و به دو نوع تلویزیون شهری اوت دور و تلویزیون شهری ایندور تقسیم می شوند. در این مقاله انواع تلویزیون شهری را بررسی می کنیم.
به گزارش ایسنا به نقل از ای اس آی لایت، گفتیم که تلویزیون شهری از جمله ابزارهای تبلیغاتی بزرگ و غول پیکر است که در مکان های عمومی مورد استفاده قرار می گیرد و به دو نوع تلویزیون شهری اوت دور و ایندور تقسیم می شود:
این نوع از تلویزیون ها در واقع برای محیط های باز مناسب هستند، چون ویژگی های خاصی مانند ضد آب بودن و مقاومت در برابر شرایط جوی مختلف برای آن ها تعریف شده است. تلویزیون شهری اوت دور معمولاً برای میادین، فضاهای بیرونی، معابر شهری، خیابان های اصلی و غیره مناسب هستند و چون شدت نور بالایی دارد به صورت روز دید می باشند، از طرفی صفحه نمایشگر آنها به صورت تابش مستقیم نور آفتاب و از فاصله ای برابر با ۴۵۰ متر قابل دیدن می باشد. این تلویزیون ها به آسانی نمی شکنند، به همین دلیل در اگر نصب و راه اندازی آن به درستی انجام شود، می توانید تا سال ها از آن استفاده کنید.
یک نکته بسیار مهم در خصوص تلویزیون شهری اوت دور یا فضای باز مقاومت آن در برابر گرما می باشد، چون این تلویزیون ها مدام در معرض تابش نور آفتاب هستند، بنابراین باید در یک مکان مناسب نصب شوند تا در حد امکان نور مستقیم آفتاب به آن ها برخورد نکند. موضوع مهم دیگر روشنایی آن ها است، یعنی تلویزیون های شهری فضای باز تا ۳ برابر بیش تر از تلویزیون های شهری داخلی روشن تر هستند و این عدد برابر با ۱۰۰۰ نیت می باشد.
همان طور که در هنگام استفاده از یک ویدیو وال یا ویدیو پروژکتور فاصله مناسب آن با مخاطب را تنظیم می کنیم، برای تلویزیون شهری اوت دور نیز باید فاصله آن با مخاطب در نظر گرفته شود، یعنی هر چه که این تلویزیون ها فاصله کمی با مخاطب داشته باشند، گام پیکسل آن ها کوچک تر و وضوح بالاتری دارند. این تلویزیون به شیوه های مختلفی نصب می شود که یکی از آن ها نصب ایستاده می باشد. این در حالی است که برخی از تولید کنندگان تمایل دارند جهت نصب آن براکت های خاصی را طراحی کنند. اما آن ها را بر روی سازه های مقاوم و استاندارد نیز به راحتی می توان نصب کرد، حتی امکان نصب بر روی دیوار را نیز دارند که در این حالت باید دیوار کاملاً صاف و تمیز باشد. تلویزیون های شهری راهی جهت سرویس دهی جلوه دارند، چون پس از نصب کردن آن ها دسترسی به قسمت پشت تلویزیون امکان پذیر نیست.
تلویزیون شهری ایندور که به آن تلویزیون شهری داخلی هم می گویند، نوع دیگری از نمایشگرهای دیجیتالی می باشد که برای محیط های سرپوشیده مانند مراکز خرید، هتل ها، ایستگاه حمل و نقل عمومی، فروشگاه ها، رستوران ها و غیره کاربرد دارد. این تلویزیون ها نیز دارای پنل های ال ای دی یا ال سی دی هستند، بنابراین قابلیت پخش تصاویر با روشنایی و کیفیت بالا را دارند.
تلویزیون شهری ایندور دارای برخی مزیت ها می باشد. از جمله این که می تواند تصاویر را با کیفیت خوب و بالایی نمایش دهد، این موضوع موجب می شود نظر مخاطب به آن جلب شده و در نهایت ما بتوانیم به اهداف محتواهای تولید شده دست یابیم. به طور معمول نیز تلویزیون شهری ایندور برای محیط های آموزشی، دانشگاه ها، جهت نمایش، تبلیغات، ایجاد سرگرمی و غیره استفاده می شود.
این تلویزیون ها هم چنین قابلیت نمایش دادن محتواهای متنوعی مانند اخبار، فیلم ها، تصاویر، تبلیغات، کسب و کار و غیره را دارند. همین امر موجب شده است که استفاده از آن ها نیز گسترش یابد.
چون می توانید به صورت ۲۴ ساعته از آن ها استفاده کنید، بدون آن که هیچ گونه مشکلی در روند پخش محتواها به وجود بیاید. هم چنین امکان کنترل کردن تلویزیون از راه دور نیز وجود دارد. این موضوع موجب می شود تا شما به آسانی بتوانید محتواهای خود را به روز رسانی کنید.
در این مقاله انواع تلویزیون شهری را بررسی کردیم. تلویزیون های شهری امروزه به دو نوع کلی تلویزیون شهری اوتدور و ایندور تقسیم می شوند که گزینه اول برای مکان های باز و دومی برای مکان های بسته مناسب است و هر کدام از آن ها نیز ویژگی های خاص و جداگانه ای دارند که به طور مختصر آن ها را توضیح دادیم. در مجموعه ای اس آی لایت بیش تر با انواع تلویزیون شهری، نحوه خرید تلویزیون شهری، نحوه اجاره تلویزیون شهری و غیره آشنا شوید.