صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

يکشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 05
کد خبر: ۳۶۸۹۶۰
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۹ - ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۳

انتقاد از ساختار HSE شهرداری تهران | صادقی: با خاطیان مرگ کارگر شهرداری برخورد قانونی شود

موضوع بررسی عدم رعایت دستور العمل استقرار و نگهداشت نظام مدیریت HSE (بهداشت، ایمنی و محیط زیست) در منطقه مذکور است که در صورت رعایت نکردن این نظامات به طور حتم باید با خاطیان چه عوامل پیمانکاران و چه مدیرانی که در مرگ کارگر شهرداری تهران منشا اثر بوده اند برخورد قانونی صورت گیرد.

رویداد۲۴ عصر ایران نوشت: احمد صادقی گفت: بارش‌های نیمه شب جمعه و صبح ۱۵ اردیبهشت ماه در شهرداری منطقه ۱۵ به آدرس بزرگراه بعثت نرسیده به میدان بسیج سبب شد یکی از منهول‌های موجود در مسیر به واسطه شدت بارش و حجم زیاد آب‌های بالادستی و نیز عدم کشش شبکه جمع آوری آب‌های سطحی دچار انسداد و گرفتگی شود

وی ادامه داد: این امر سبب می‌شود عوامل اجرایی و مدیران خدمات شهری به محل اعزام شوند و کارگران اداره مسیل‌های منطقه جهت رفع گرفتگی داخل منهول فاضلاب شوند؛ اما به طور ناگهانی، فشار آب سبب افتادن یکی از کارگران به داخل شبکه می‌شود و متأسفانه این فرد تا به امروز پیدا نشده، با وجود اینکه آتش نشانی زحمات زیادی برای جستجو و پیدا کردن این فرد انجام داده است.

احمد صادقی ادامه داد: من تشکر می‌کنم از زحمات مجموعه خدمات شهری در این چند روز، ولی این زحمات سبب نمی‌شود که موارد و ضوابط ایمنی رعایت نشود. لایروبی مسیل‌ها به عنوان چک لیست عملیات به مناطق طی سال‌های قبل ابلاغ شده و اسناد لازم به عنوان دستور العمل استقرار و نظام نگاهداشت مدیریت «اچ اس ای» در هر منطقه موجود است که با بررسی‌های به عمل آمده مشخص شده در این منطقه نیز این دستورالعمل موجود بوده است.

از طرفی عدم انجام عملیات در حین بارندگی به دلیل شرایط نامساعد اعم از دبی بالای آب و عدم اطلاع از خطراتی که در این شرایط وجود دارد از توصیه‌هایی است که در حوزه خدمات شهری باید مورد توجه قرار گیرد که متاسفانه در حادثه منطقه ۱۵ این مورد رعایت نشده است.


بیشتر بخوانید: حصارکشی در پارک لاله | مردم تهران افسرده‌اند و دارند خفه می‌شوند؛ درخت‌ها را قطع نکنید! | ادعای کاشت ۶۳۶هکتار درخت از سوی شهرداری شبهه‌ناک است


صادقی تاکید کرد: ذکر دو نکته در این حادثه حایز اهمیت است که امیدوارم مجموعه مدیریت شهری به آن توجه داشته باشد.

نخست آنکه ساختار اچ اس‌ ای در شهرداری تهران نیازمند تقویت است و یک شهر با جمعیتی بیش از ۱۰ میلیون نفر صرفا با چند کارشناس در منطقه امکان نظارت بر سیستم ایمنی شهر را ندارد؛ لذا بایستی این سیستم تقویت و اگر بخش خصوصی صلاحیت دار باید در این بخش استفاده بشود.

وی ادامه داد: نکته دوم که خیلی مهم است؛ موضوع بررسی عدم رعایت دستور العمل استقرار و نگهداشت نظام مدیریت اچ اس‌ای در منطقه مذکور است که در صورت رعایت نکردن این نظامات به طور حتم می‌بایست با خاطیان چه عوامل پیمانکاران و چه مدیران برخورد قانونی صورت گیرد.

نظرات شما