سردار نقدی شامگاه دوشنبه 29 آذر در مراسم اختتامیه جشنواره ملی در شیراز، گفت: در ماههای اخیر تلاش گستردهای انجام شد تا اینگونه القا کنند که انقلاب و جریان انقلابی کشور با موسیقی مخالف است.
وی ادامه داد: این القائات سناریوهای طراحیشده در ستاد دشمن است. سرود و موسیقی جایگاه رفیعی در پیشبرد فرهنگ انقلاب اسلامی داشته و دارد. پیروزی انقلاب اسلامی با پخش یک موسیقی انقلابی از رسانهها اعلام شد.
معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه با بیان اینکه رثا و بزرگداشت شهید مطهری نیز در محضر امام (ره) همراه با موسیقی بود، گفت: صدا و سیما پخش گستردهای در بخش موسیقی دارد و همه نهادها و مؤسسات انقلابی در برنامههای فرهنگی خود از موسیقی بهره میبرند بااینوجود میبینید که مرتب القا میکنند که امامجمعه مشهد با موسیقی مخالف است.
نقدی بیان کرد: اینها مردم را نادان فرض کردهاند؛ چراکه مردم هرروز در مشهد شاهد برنامههای مختلف هستند که از موسیقی استفاده میشود و حتی استفاده از موسیقی در سالنهای آستان قدس نیز سرود خوانده میشود و موسیقی نواخته میشود.
نقدی گفت: دشمن و رسانههای تحت تأثیر دشمن این واقعیات را میخواهند قلب کنند و اینطور وانمود کنند که اسلام و انقلاب و عناصر انقلابی با موسیقی مخالف هستند.
وی با تأکید بر این موضوع که ما با موسیقی مخالف نیستیم بلکه با فحشا مخالفیم، بیان کرد: انقلاب اسلامی نهتنها با موسیقی مخالفتی نکرد بلکه آن را تعالی بخشید و بهگونهای که موسیقی منزوی و کمتر شناختهشده کشور امروز در جهان استقبال گستردهای میشود.
معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه گفت: من خودم در مواردی شاهد بودم غیر ایرانیانی که اصلاً زبان فارسی بلد نیستند، بعضی سرودهای انقلابی را از اول تا آخر حفظ کردهاند آن را میخوانند.
این مقام نظامی با تصریح اینکه انقلاب اسلامی به موسیقی فاخر عزت بخشید و آن را بینالمللی کرد، گفت: آنهایی که به موسیقی ظلم میکنند که آن را با فحشا و گناه درمیآمیزند.
معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه بیان کرد: بر هنرمندان است که موسیقی را از دست این جریانات ضد تعالی نجات دهند؛ چرا که موسیقی ابزاری برای انتقال اندیشه و فکر و وسیلهای برای انعکاس احساسات و عواطف پاکی است که به فرموده رهبر معظم انقلاب «هنر موسیقی تلفیقی از دانش، هنر و فطرت خدادادی است»
وی گفت: شایسته است این ابزار برای تعالی انسان و تقرب و یاد خدا به کار گرفته شود؛ چرا که این ابزار میتواند در جهت کرامت انسان و تقویت روح ایستادگی در مقابل ظالمان و زورگویان باشد. در این صورت این موسیقی نهتنها حرام نیست بلکه ثواب هم دارد؛ اما اگر این ابزار برای درهم شکستن کرامت و فضیلت انسان بکار گرفته شود و اسبابی برای بردگی نفس و شیطان شود، در این صورت هنر نیست و جنایت است.
نقدی افزود: مشکل ما با گناه است نه موسیقی و مشکل موسیقیای است که زمینهساز فساد و تجاوز و بیعفتی شود؛ مشکل موسیقیای است که مقدمه قتل و تعدی به حقوق دیگران شود.
رئیس سابق بسیج ادامه داد: جا دارد که همه اهالی هنر و موسیقی در مقابل این جریان صفآرایی کنند و نگذارند ساحت مقدس هنر به تباهی آلوده شود.
نقدی اظهار کرد: موسیقی که هم آهنگ با پایکوبی چپاولگران بر سر نعش مظلومان است، منفور بوده و موسیقی که هارمونی با عربده مستانه ظالمان و شیطانصفتان بوده، مطرود است و موسیقی که فضای بیحیایی و بداخلاقی را گسترش میدهد، محکوم است.
وی با تأکید بر این مطلب که موسیقی اصیل و پایبند به ارزشها و اصالتهای هنر ممدوح است، گفت: سرود و موسیقی آرام بخشی که هم آهنگ بالطافت و محبت لالایی مادرانه است، سرود و موسیقی که پژواک فریاد آزادی خواهان در مقابل ستمگران است.
معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه پاسداران تصریح کرد: آنها که ساحت مقدس هنر را به گناه میآلایند، هرچند که ممکن است در ایران اسلامی که نظام با این مفاسد مخالف است ژست آزادیخواهی بگیرند و خود را مدافع هنر جلوه دهند، اما آنها همه میدانند این گروه جز ابزاری برای سیاستبازان حرفهای نیستند.
نقدی افزود: اینها تنها هنرشان این است که هنر را دستمایه تسلط صاحبان زر و زور کنند که در پیشگاه بشریت برای همیشه شرمنده خواهند بود.