رویداد۲۴ مهسا زرگری: در دوره و زمانی که آثار نمایش خانگی محبوبیت قابل توجهای را به دست آوردهاند، سریال جدیدی به نام "افعی تهران" با بازی پیمان معادی به توجهات علاقهمندان پرداخته است.
در این سریال ۲۰ قسمتی که به کارگردانی جواد فرحانی ساخته شده است. بازیگرانی همچون پیمان معادی، سحر دولتشاهی، آزاده صمدی، پژمان جمشیدی، هومن سیدی و مریلا زارعی در آن حضور دارند. این سریال دارای داستانی جنایی و معمایی است و پیمان معادی نقش اصلی آن را بازی میکند. بسیاری پیشبینی کردهاند که سریال "افعی تهران" میتواند به عنوان یکی از سریالهای پربیننده شبکه نمایش خانگی شناخته شود. در ادامه این متن، به معرفی کامل سریال "افعی تهران" پرداخته ایم.
سریال "افعی تهران" از جمله سریالهای محبوبی است که در حال حاضر در شبکه نمایش خانگی و از طریق پلتفرم فیلم نت پخش میشود.
نویسنده : پیمان معادی ، کارگردان :سامان مقدم ، تهیه کننده :جواد فرحانی
مدیر فیلمبرداری: مرتضی غفوری، مدیر برنامهریزی: علی شمس، مدیر صدابرداری: محمود خرسند
صداگذاری: ایرج شهرزادی، طراح صحنه: کامیاب امین عشایری، طراح گریم: ایمان امیدواری، طراح لباس: ندا نصر، تدوین: سیامک مهماندوست، موسیقی: امیر توسلی، مدیر تولید: امیر یمینی.
بازیگران : پیمان معادی، سحر دولتشاهی، آزاده صمدی، پژمان جمشیدی، مریلا زارعی، مهسا حجازی، بهادر مالکی، بهآفرید غفاریان، نیلوفر کوخانی، تورج اصلانی، امیراحمد قزوینی، محمد صدیقی مهر، مجید جوزانی، ماهور نعمتی
این سریال، ساخته سامان مقدم، درباره قتلهای زنجیرهای است که توسط یک قاتل مرموز صورت میگیرد. قاتل با مسموم کردن قربانیان خود، این اقدامات قتل را انجام میدهد و به همین دلیل به لقب "افعی" شناخته میشود. همه قربانیان در این سریال سابقه کودکآزاری داشتهاند. اکنون کارگردانی تصمیم گرفته است تا یک سریال درباره این قاتل بسازد. پلیس نیز قصد دارد از این فیلم استفاده کند تا بتواند قاتل را دستگیر کند.
بیشتر بخوانید:
"افعی تهران" این روزها در بین بینندگان شبکه خانگی طرفداران زیادی پیدا کرده است. بحث داغ بین طرفداران درباره این است که در نهایت افعی تهران کیست و کدام کاراکتر پنهان شده است.
بعضی افراد میگویند که افعی تهران مادر آرمان است که در حال حاضر هویتش را پنهان کرده است و آرمان نیز همدست اوست. دیدگاه دیگری این است که آرمان بیانی خودش افعی تهران است. هر قتلی که رخ میدهد، او به سرعت به جایی که جنازه است حاضر میشود. به علاوه، زمانی که کاراکتر مرضیه به عنوان افعی تهران مظنون شد، آرمان میدانست که واقعاً مرضیه افعی تهران نیست. مظنون بعدی نیز کاراکتر مونا است. آرمان قبلاً اعلام کرده بود که مونا نقش مهمی در زندگی او داشته و احتمالاً این دو نفر در جرمها همکاری داشتهاند.
آرمان بیانی، یک زندگی پرفراز و نشیب را تجربه میکند. در کودکی، وی تحت آزار روحی و روانی شدیدی از سوی پدرش قرار گرفته است، همچنین شاهد مرگ مادرش در یک تصادف بوده است. زندگی زناشویی او نیز به در بسته خورده و به طلاق رسیده است، او در تنهایی و انزوا زمان خود را سپری میکند، با وجود داشتن فرزند پسر کوچکی که نیازهای وی را تامین نمیکند و ارتباط برقرار کردن با او چالشهای زیادی را برای آرمان به همراه دارد.
با وجود تمامی این مشکلات، آرمان بیانی قصد دارد آخرین بار دست به ساختن یک فیلم بزند که در آن قاتل مرموز، به نام افعی تهران، محور داستان باشد. اما این فیلم در حین تولید با موانع بسیاری روبرو شده است. از یک سو، مقامات قضایی اجازه حضور او در صحنه جرم را ندادهاند و از سوی دیگر، زندگی او به شدت درگیر مشکلاتی شده است که برای یافتن سرمایهگذار مناسب با مشکلاتی مواجه شده است.
در این شرایط دشوار، عالم و آدم بر علیه آرمان متمرکز شدهاند و او امیدی به ساخت فیلم خود ندارد. اما دوست و همکار آرمان به نام فرهاد به او مراجعه کرده و ادعا میکند که پلیس به آنها اجازه ساخت فیلم را به منظور به دام انداختن قاتل داده است، تا بتوانند در این پرونده و دستگیری مظنون اصلی به سیستم قضایی کمک کنند. در عین حال، آرمان به طور ناچار به روانشناسی به نام مژگان مراجعه کرده است تا بتواند مشکلات روحی و روانیاش که ریشه در کودکی دارد، را درمان کند. به نظر میرسد که نقش مژگان در داستان علاوه بر جنبه عاطفی، به دنبال رسیدن به روند داستان نیز است.
فکر میکردیم که دیگر دوران شکایت اصناف به بهانه توهین از فیلمها و سریالها به پایان رسیده است و آنها در عصر شبکههای اجتماعی به این نتیجه رسیدهاند که حرفها باید زده شود حتی اگر باب میل ما نباشد. البته اشتباه میکردیم؛ مدیرکل حقوقی، املاک و معاضدت قضایی وزارت آموزش و پرورش از شکایت و اعلام جرم رسمی آموزش و پرورش علیه دست اندرکاران اصلی سریال «افعی تهران» که این روزها از نمایش خانگی پخش میشود خبر داد.
در سکانسی از قسمت هشتم سریال افعی تهران ، که در آن آرمان بیانی (پیمان معادی) خاطره کتکخوردنهایاش از ناظم را یاداوری میکند و قصد انتقامجویی از این ناظم را دارد؛ دیالوگهای رد و بدل شده بین این دانش آموز و ناظم قدیمی، در شبکههای اجتماعی چرخید و خیلیها را یاد دوران مدرسه خود انداخت.
در همین ارتباط امید رضاوند، مدیرکل حقوقی، املاک و معاضدت قضایی وزارت آموزش و پرورش گفته است:«علیرغم این مهم که معلم به عنوان مهمترین و اصلیترین رکن نظام تعلیم و تربیت، از نقش و جایگاه منحصربهفردی در جامعه برخوردار بوده و نقش وی در هدایت آیندهسازان این جامعه غیرقابل انکار است، چندی پیش در یکی از سریالهای نمایش خانگی نسبت به این قشر فرهیخته، توهین و اهانت و هتک حرمتی صورت گرفته که این رفتار ناشایست موجب جریحهدار شدن احساسات عمومی جامعه به ویژه فرهنگیان شده است.»
پیشتر گریم سحر دولتشاهی در این سریال و نقش او به عنوان تراپیست مورد انتقاد برخی رسانهها قرار گرفته بود. یکی از سکانسهای ثابت سریال افعی تهران، «اتاق درمان» بود و عملکرد درمانگر حاضر در این سریال به گونهای بود که واکنش برخی از کارکنان این صنف را به دنبال داشت. به اعتقاد آنان عملکرد درمانگر حاضر در این سریال با چهارچوبهای تخصصی درمان روانشناختی تضادهای چشمگیری داشت.