سید علی اصغر میرابراهیمی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: مردم در صورت مشاهده چنین تخلفی، می توانند به صورت مکتوب به شماره 66950099 نمابر ارسال کنند یا موضوع را از طریق شماره تلفن های 66408489 و 66494312، 66404991 به اطلاع اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس برسانند.
وی ادامه داد: به طور قطع شکایت های مردم پیگیری می شود و اگر واحد صنفی
آن تخلف را تکرار کرد اخطار پلمپ می دهیم و برای جریمه و طی مراحل قانونی
به سازمان تعزیرات حکومتی معرفی می کنیم.
رئیس اتحادیه دارندگان رستوران
و سلف سرویس تهران اضافه کرد: علاوه بر این، بازرسان اتحادیه به صورت دوره
ای، هر 45 روز تا دوماه یک بار، برای بازرسی رستوران ها و سلف سرویس های
مجوزدار به واحدهای صنفی مراجعه می کنند.
وی افزود: اکنون 15 بازرس
افتخاری و پنج بازرسی موظفی در این زمینه فعالیت می کنند و علاوه بر این،
اعضای هیات مدیره اتحادیه نیز حق بازرسی دارند.
میرابراهیمی با یادآوری
اینکه اکنون900 رستوران و سلف سرویس پروانه دار و 300 واحد در دست اقدام
برای دریافت مجوز در شهر تهران وجود دارد، گفت: واحدهای صنفی متخلف عمدتا
جزو واحدهای بدون مجوز هستند.