صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

شنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 01
کد خبر: ۳۷۱۳۵۰
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۳ - ۱۱ خرداد ۱۴۰۳
تعداد نظرات: ۱ نظر
بهروز محبی، نماینده سبزوار در گفت‌وگو با رویداد۲۴ مطرح کرد؛

حالا که قالیباف به ریاست مجلس رسید برای انتخابات ریاست‌جمهوری ثبت‌نام می‌کند؟ | یک نماینده مجلس: هر احتمالی وجود دارد

بهروز محبی، نماینده سبزوار به رویداد۲۴ می‌گوید: حال که ریاست مجلس به آقای قالیباف رسیده است، برخی سوال می‌کنند ایشان ثبت‌نام خواهد کرد یا نه؟ باید بگویم هر احتمالی وجود دارد و دقیقاً مشخص نیست که ایشان به صحنه رقابت می‌آید یا نه.

رویداد۲۴ | محمد آیتی: از دیروز پنج‌شنبه تا دوشنبه ۱۴ خرداد، زمان ثبت‌نام برای نامزدی در انتخابات ریاست‌جمهوری تعیین شده است. هرچند محمدباقر قالیباف روز سه‌شنبه با ۱۹۸ رای به عنوان رییس مجلس برگزیده شد، اما زمزمه‌های حضور او برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست‌جمهوری هم به گوش می‌رسد. از این‌رو رویداد۲۴ برای اطلاع از روند انتخاب محمدباقر قالیباف به عنوان رییس مجلس و احتمال نامزدی او برای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری، به سراغ بهروز محبی، نماینده سبزوار رفته است.

در ادامه می‌توانید مهم‌ترین بخش‌های این مصاحبه را بخوانید:

* فراکسیون اکثریت مجلس با نام فراکسیون انقلاب اسلامی که در دوره قبل هم بود، این دوره بنا به تشکیل آن شد. این فراکسیون اولین جلسه خود را در غیاب بسیاری از اعضا برگزار کرد و آقای غضنفرآبادی به عنوان رییس انتخاب شد و در ادامه هم، هیات رییسه را برگزیدند. از آنجایی که اساسنامه این فراکسیون رای نیاورد و کلیت آن زیر سوال رفت، رای‌گیری برای انتخاب اعضای هیات رییسه مجلس، در فراکسیون صورت نگرفت و از این‌رو بنا شد رای‌گیری در همان روز سه‌شنبه در صحن مجلس اتفاق بیفتد.

* برداشت خیلی از دوستان این است که فراکسیون اکثریت می‌خواست زمینه‌ای را به وجود بیاورد که در صحن مجلس از رای فراکسیون مستقلین هم بهره ببرد.

* در حال حاضر در مجلس دوازدهم، حدود ۲۱۰ نفر اصولگرا داریم. حال اگر این جریان اکثریت روی موضوعات مختلف، هم‌نظر شوند و پیش از اینکه مسائل در صحن مطرح شود، حرف‌هایشان را به هم نزدیک کنند، مطمئناً می‌توانند موفقیت‌های قابل ملاحظه‌ای را برای جریان اصولگرایی رقم بزنند.

* فراکسیون اکثریت در مجلس یازدهم، فقط برای انتخابات‌ها تشکیل جلسه می‌داد و متاسفانه برای تصمیمات مهم مثل طرح صیانت از کاربران در فضای مجازی، لایحه عفاف و حجاب و مسائل دیگر دور هم جمع نمی‌شدند تا همفکری لازم را داشته باشند. یعنی فراکسیون بیشتر کار سیاسی می‌کرد و این غفلت‌ها، بزرگ‌ترین نقد من به آن‌ها بود.


بیشتر بخوانید: مقدمه‌چینی قالیبافی‌ها برای ورود او به انتخابات ریاست‌جمهوری


* اکنون موضوع انتخابات ریاست‌جمهوری مطرح است و حال که ریاست مجلس به آقای قالیباف رسیده است، برخی سوال می‌کنند ایشان ثبت‌نام خواهد کرد یا نه؟ باید بگویم هر احتمالی وجود دارد و دقیقاً مشخص نیست که ایشان به صحنه رقابت می‌آید یا نه. در عین حال، من از گوشه و کنار شنیده بودم که آقای قالیباف گفته بودند برای من، اولویت مجلس است.

* آقای قالیباف هم توانمندی لازم را در حوزه قوانین دارد و هم در حوزه اجرایی، به باور من، مدیر مقتدری است. با این حال، بسیاری از نیرو‌های حزب‌اللهی نقد‌هایی به حواشی پیرامون آقای قالیباف دارند. حال اگر ایشان بتواند قسمتی از بدنه انقلابی که نقد جدی به او دارند را راضی کند، می‌تواند با حضور در صحنه انتخابات ریاست‌جمهوری به موفقیت برسد.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
۱۹:۵۱ - ۱۴۰۳/۰۳/۱۱
چه اشکالى داره که ايشون با حفظ سمت رياست مجلس, رئيس جمهور نيز بشوند در مملکت حسينقلى خانى اين سئوالات معنا ندارد
نظرات شما