صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

دوشنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 05
کد خبر: ۳۷۸۹۴۲
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۶ - ۱۴ مرداد ۱۴۰۳

ارتقا محصولات بیمه‌ای همسو با افزایش آگاهی و انتظارات بیمه گذاران، پیش شرط تحول بزرگ در بازار زندگی

معاون طرح و توسعه بیمه پاسارگاد: باید توجه مضاعفی در حوزه خدمات بیمه‌ای و سرمایه گذاری منابع بیمه‌های زندگی شاهد باشیم و راهبرد‌ها را هم راستا با تاسیس شرکت‌های بیمه‌ای جدید به روز رسانی کنیم.

رویداد ۲۴ | به گزارش روابط عمومی بیمه پاسارگاد؛ حبیب میرزایی معاون طرح و توسعه بیمه پاسارگاد در خصوص تغییرات کلیدی در سطح سیاستگذاری بیمه‌های زندگی گفت: اصل موضوع پرداختن به بیمه‌های زندگی با توجه به اسناد بالادستی در کشور الزامی است. در دهه ۸۰ با ورود بیمه‌های خصوصی مانند بیمه پاسارگاد شاهد تحول خوبی در حوزه توسعه بیمه‌های زندگی بودیم و کم کم توسعه این نوع بیمه نامه در بین سایر شرکت‌های بیمه نیز اجرایی شد. در این بازه زمانی چند شرکت بیمه با استفاده از ظرفیت عظیم سازمان فروش خود در کف بازار موفق شدند تا موجبات افزایش ضریب نفوذ بیمه‌های زندگی را فراهم کنند.

وی در ادامه گفت: اکنون با توجه به افزایش آگاهی اقشار جامعه، انتظارات از صنعت بیمه بالا رفته و مشتریان این انتظار را دارند که فرآیند‌ها و محصولات بیمه‌ای متناسب با شرایط روز بهبود یابند. مشتریان انتظار دارند خدمات بیمه‌ای متنوع و فراتر از پوشش‌های متعارف و معمول دریافت کنند و حق بیمه پرداختی آن‌ها بازدهی مناسبی حداقل هم تراز با بازار‌های موازی داشته باشد.

میرزایی گفت: با توجه به اینکه شرکت‌های تخصصی جدید در حوزه بیمه‌های زندگی با سهام داری نهاد‌های مالی تشکیل شده است، باید توجه مضاعفی در حوزه خدمات بیمه‌ای و سرمایه گذاری منابع بیمه‌های زندگی را شاهد باشیم و راهبرد‌ها را هم راستا با تاسیس شرکت‌های بیمه‌ای به روز رسانی کنیم.

وی گفت: در ابتدا شرکت‌های بیمه خصوصی با سهامداری عمده بانک‌ها شکل گرفت. بر همین اساس منابع این بیمه‌ها عمدتا به سمت سپرده‌های بانکی سوق داده شد. نسل‌های جدید شرکت‌های بیمه زندگی در حال حاضر با سهامداری نهاد‌های بازار سرمایه در حال شکل گیری است. این موضوع نشان دهنده این است که سمت و سوی منابع بیمه‌های زندگی متمایل به سمت سرمایه گذاری در بازار‌های مالی (بورس، طلا و ابزار‌های بازار سرمایه) خواهد بود. طبیعی است در صورت فقدان تنوع پذیری به ابزار‌های سرمایه گذاری و جذابیت بخشی به سرمایه گذاری منابع با اکتفا کردن به ارائه پوشش‌های بیمه ای، تحول خاصی را در بیمه‌های زندگی شاهد نخواهیم بود.

میرزایی در پایان به موضوع ظرفیت بیمه‌های مکمل بازنشستگی اشاره کرد و گفت: یکی از تحولات دیگری که در بخش بیمه‌های زندگی رخ داد و حائز اهمیت است لایحه پیشنهادی دولت در مساله بیمه‌های مکمل بازنشستگی است.

این لایحه زمینه توسعه بیمه‌های مکمل بازنشستگی را فراهم می‌کند. عرضه این محصول بیمه‌ای توسط شرکت‌های بیمه گر که در حال حاضر بیمه پاسارگاد در معرفی و ایجاد زیر ساخت‌های لازم برای آن در بازار پیشتاز است، بازار بسیار بزرگی را ایجاد می‌کند. همانطور که در ابتدا شرکت‌های بیمه با توجه به کافی نبودن پوشش‌های بیمه پایه تامین اجتماعی اقدام به ایجاد محصول بیمه تکمیلی درمان کردند امروزه نیز سمت و سوی نیاز بازار ایجاب کرده است که شرکت‌های بیمه به سمت ارائه محصولی تحت عنوان بیمه‌های مکمل بازنشستگی در حوزه بیمه‌های زندگی حرکت کنند.

نظرات شما