رویداد ۲۴| خبر اعتراض غسالها در بهشت زهرا و اشاره به دست از کار کشیدن آنها موضع مهمی بود که دیروز توجهها را به خود جلب کرد.
روزنامه اصلاحطلب هممیهن با پیگیری این موضوع نوشته که وعدههای عملنشده تاجیک درباره فرستادن جانبازان و ایثارگران به مشهد، مسکن کارکنان بهشتزهرا و... از عوامل تحصن غسالها بوده است.
دی این گزارش آمده است: «این اعتراض باعث شد که بالاخره تاجیک به یاد کارکنان زیرمجموعه خود بیفتد و با آنها ملاقات کند. برعکس غضنفری و سعید خال که در دورههای قبل حداقل به کارکنان سر میزدند آنطور که برخی از کارکنان بهشتزهرا (س) میگویند تاجیک به مدیریت پشت درهای بسته اعتقاد داشته و با کارکنان خود دیداری نکرده بود. به نظر میرسد باید بیش از ۱۰۰ تن از کارکنان سازمان بهشت زهرا (س) تحصن میکردند تا صدایشان درحوزه رفاهی به مسئولان بالای شهرداری و معاونان زاکانی برسد.»
مطالبات چه بود؟
از تحقیقات خبرنگار هممیهن درباره مطالبات کارکنان بهشتزهرا (س) اینطور برمیآید که وعدههای عملنشده تاجیک درباره فرستادن جانبازان و ایثارگران به مشهد، مسکن کارکنان بهشتزهرا و... از عوامل این تحصن است. از سوی دیگر در دوره شهرداری محمدباقر قالیباف، این سازمان مجموعههای تفریحی در مازندران، تهران، مشهد و قشم خریداری کرده و در جهت استفاده کارکنان آن در اختیار سازمان بهشتزهرا (س) قرار داده بود. در دوره پنجم نیز کارکنان از این مجموعههای تفریحی استفاده میکردند، اما آنطور که کارکنان این سازمان میگویند مجموعه تفریحی مشهد و قشم تعطیل شده و اجازه استفاده از مجموعه تهران را ندارند. مجموعه مازندران که در حال بازسازی بوده نیز ۲۰ روز است که مجدد بازگشایی شده و حتی شایعه فروش مجموعه تفریحی مشهد و قشم نیز به گوش کارکنان این سازمان رسیده است.
مسکنی که دود شد و هوا رفت
یکی از موضوعاتی که بهمن سال گذشته محمدجواد تاجیک، مدیرعامل سازمان بهشتزهرا (س) به آن اشاره کرده بود، تامین مسکن کارکنان این سازمان جهت کاهش دغدغههایشان است. او از برنامهریزی این سازمان برای خانهدارشدن ۵۰۰ نفر از کارگران و کارکنان این مجموعه تا دو سال آینده خبر داده و اعلام کرد: «باتوجهبه اینکه این روزها، خانهدارشدن جزو مهمترین دغدغههای شهروندان تهرانی است، سعی کردیم باهدف کاهش دغدغههای معیشتی کارکنان و کارگران محترم مجموعه بهشتزهرا (س)، موضوع تهیه مسکن را برای این عزیزان پیگیری کنیم.»، اما حالا نهتنها طرح مسکن بلکه معیشت کارکنان نیز با مشکل روبهرو شده است. پس از انتشار این خبر برگههایی بهعنوان سند به کارکنان بهشتزهرا (س) ارائه و اعلام شد که قرار است با تهاتری که انجام شده کارکنان بهشتزهرا (س) خانهدار شوند. پس از مدتی به دلیل اختلاف این سازمان با همان سازمان حکومتی خانهدارشدن پرسنل نیز کنسل شد تا آنها راهی به جز اعتراض و تحصن نبینند.
غفلتها جبران شود
ناصر امانی، رئیس کمیته منابع انسانی شورای شهر تهران در گفتگو با هممیهن درباره تحصن کارکنان بهشتزهرا (س) تاکید کرد: «فعلاً صدای هر دو طرف را شنیدیم. اما به این نتیجه رسیدیم که جلسهای با حضور نمایندگان کارکنان و مدیران بگذاریم تا مشخص شود کدامیک از خواستهها و مطالبات دوستان منطبق با قانون است که آن را اجرایی کنیم.»
محمدجواد تاجیک، مدیرعامل سازمان بهشت زهرا (س) نیز در گفتگو با هممیهن تاکید کرد: «بعضی از موضوعات در اختیار سازمان بهشت زهرا نیست؛ مانند حقوق، اضافه کار، بعضی از پاداشها و... یا طبق ابلاغ شهرداری در بعضی از مناسبتها در چارچوب سرفصل رفاهی پرداختی به کارکنان انجام میشود. در حقیقت این موضوعات به اجازه شهرداری منوط میشود. موضوعی که دوستان ما دنبال کردند از جمله موضوعاتی بود که طبق ابلاغ شهرداری سازمانها نمیتوانند پرداخت داشته باشند چراکه یک بیعدالتی در شهرداری به وجود میآید اگر هر سازمان بنا به صلاحدید خود پرداختی داشته باشد. اگر بهعنوان مدیرعامل این ابلاغیه را در دستور کار قرار ندهم اقدام من مشمول ترک فعل میشود.»
او با اشاره به اینکه از معاونان مربوطه توضیح خواستیم و با شهرداری مذاکره کردیم، افزود: «طبیعی است وقتی موضوعی با تجمع یا تحصن بیان میشود، ممکن است بازتاب بهتری داشته باشد. دوستان ما هم تشخیص دادند موضوع را اینطور بیان کنند. با پیگیری مشکل و مساعدت شهردار قرار شد که پرداختی – که دیروز انجام شده است - انجام شود.»