صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

چهارشنبه ۲۱ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 11
کد خبر: ۳۸۳۶۶۳
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۹ - ۲۱ شهريور ۱۴۰۳

چرا شبکه‌های اجتماعی به یکباره پر از تصویر ترامپ با گربه و اردک شد؟

روز دوشنبه ۹ سپتامبر (۱۹ شهریور) شبکه‌های اجتماعی به ناگهان مملو از تصاویری از دونالد ترامپ شدند که در آن‌ها این نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا در حال محبت به گربه‌ها و اردک‌ها و محافظت از آن‌ها دیده می‌شود.

رویداد24| این فوران عشق یکباره به حیوانات خانگی در حقیقت به شایعات اخیر درباره شهری در ایالت اوهایو و سیاست‌های مهاجرتی دونالد ترامپ اشاره دارد.

آن‌ها در واقع واکنشی به این ادعا هستند که مهاجران هائیتی در ایالات متحده گربه‌ها و همچنین اردک‌ها و غازها را می‌خورند.

هرچند این ادعا‌ها از چندین روز پیش وجود داشتند، با این حال آن‌چه تنور آن‌ها را داغ کرد اظهارات جی‌دی ونس سناتور جمهوری‌خواه ایالت اوهایو و معاون اول دونالد ترامپ بود.

او در پستی در شبکه اجتماعی ایکس، که ظرف ۴۸ ساعت حدود ۸ میلیون بازدید به دست آورد، گفت: «مهاجران هائیتی در سراسر شهر اسپرینگفیلد باعث هرج و مرج شده‌اند. گزارش‌ها اکنون نشان می‌دهد که حیوانات خانگی مردم توسط افرادی که نباید در کشور باشند ربوده شده و خورده شده‌اند.»

جی‌دی ونس ادعای خورده شدن گربه‌ها و اردک‌ها توسط مهاجران هائیتی را به طور رسمی مطرح کرد

از آن زمان تصاویر ساخته‌شده با هوش مصنوعی که دونالد ترامپ را در حال محافظت از حیوانات خانگی نشان می‌دهد توسط حامیان او در شبکه‌های اجتماعی به وفور منتشر شده‌اند.

یک تصویر منتشره دونالد ترامپ را در حال دویدن با گربه‌هایی در بغل در میان جمعیتی سیاه‌پوست نشان می‌دهد که زیر آن آمده است: «بچه گربه‌های اسپرینگفیلد فقط یک امید دارند.»

علاوه بر آن‌ها حزب جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان آمریکا، سناتور تد کروز و ایلان ماسک روز دوشنبه تصاویری در مورد این ادعا پست کردند.

تد کروز، سناتور جمهوری‌خواه، تصویری را در حساب شخصی خود منتشر کرد که در آن دو گربه یکدیگر را در آغوش گرفته‌اند با متنی که روی آن نوشته شده بود: «لطفاً به ترامپ رأی دهید تا مهاجران هائیتی ما را نخورند.»

ایلان ماسک مالک شرکت ایکس در پستی نوشت: «اگر می‌خواهید این اتفاق برای محله‌تان بیفتد به کامالا رأی دهید!»

تیم واکنش سریع آنلاین ترامپ، معروف به اتاق جنگ ترامپ، نیز نوشت: «رئیس‌جمهور ترامپ مهاجرانی را که حیوانات خانگی می‌خورند، اخراج خواهد کرد. کامالا هریس بعداً آنها را به شهر شما می‌فرستد. انتخابت را بکن آمریکا.»

اسپرینگفیلد، شهری با جمعیتی کمتر از ۵۸ هزار نفر در ایالت اوهایو، در چند سال گذشته شاهد افزایش قابل توجهی در ورود مهاجران بوده است.

به گفته مقامات محلی حدود ۱۲ تا ۱۵ هزار مهاجر در بخش کلارک اوهایو (که اسپرینگفیلد بزرگترین شهر آن است) به سر می‌برند که بیش از ۱۰ هزار نفر از آن‌ها از هائیتی آمده‌اند. با این حال یک سخنگوی شورای شهر اسپرینگفیلد شایعات در مورد آسیب به حیوانات خانگی را رد کرده است.

کارن گریوز در این باره گفت: «در پاسخ به شایعات اخیر مبنی بر فعالیت مجرمانه توسط جمعیت مهاجر در شهر ما، مایلیم توضیح دهیم که هیچ گزارش معتبر یا ادعای خاصی مبنی بر آسیب، یا آزار حیوانات خانگی توسط افراد در جامعه مهاجر وجود نداشته است.»

اگرچه نمی‌توان گفت که ادعای خورده شدن حیوانات خانگی توسط مهاجران از کجا سرچشمه گرفته است، با این وجود رسانه‌های آمریکایی می‌گویند ممکن است این مطلب در ابتدا از یک پست فیسبوکی آمده باشد که پس از انتشار در گروه‌های اسپرینگفیلد بازنشر شده است.

در این پست آمده بود: «هشدار به همه در مورد حیوانات خانگی عزیزمان و اطرافیان‌مان! همسایه‌ام به من خبر داد که دوست دخترش گربه‌اش را گم کرده است. او بعد از جستجوهای فراوان یک روز از سر کار به خانه آمد و به محض این که از ماشینش پیاده شد، گربه‌اش را به حالت سلاخی‌شده آویزان از شاخه خانه همسایه‌اش دید. جایی که هائیتی‌ها زندگی‌ می‌کنند... به من گفته شده است که این کار را با سگ‌ها، اردک‌ها و غازها انجام می‌دهند، مراقب این حیوانات باشید.»

پلیس اسپرینگفیلد صبح روز دوشنبه بیانیه‌ای منتشر کرد و گفت گزارشی از خوردن حیوانات خانگی دزدیده‌شده دریافت نکرده است.

 

در همین حال انتشار این پست فیسبوکی همراه با عکسی از یک فرد به نظر مهاجر که در حال کشتن و خوردن اردک بود به شایعات دامن زد. توضیحات بعدی مبنی بر این که این عکس در اسپرینگفیلد گرفته نشده و هیچ مدرکی وجود ندارد که این مرد اهل هائیتی یا مهاجر باشد باعث نشد تا موج متوقف شود.

شبکه فاکس نیوز گفته است گزارشی از یک زن ۲۷ ساله در شهر کانتون اوهایو وجود دارد که ظاهراً ماه گذشته بخشی از یک گربه را کشته و سعی کرده است که آن را بخورد.

در حالی که بسیاری از اینفلوئنسرهای نزدیک به طیف جمهوری‌خواه آن را به عنوان شاهدی بر ادعای خود مطرح کرده‌اند، منتقدان می‌گویند مدرکی وجود ندارد که این زن یک مهاجر از هائیتی بوده باشد.

شبکه سی‌بی‌اس آمریکا می‌گوید کانتون در ۲۵۰ کیلومتری اسپرینگفیلد واقع است و زن موجود در تصاویر دستکم ۱۸ سال در اوهایو زندگی کرده است.

نظرات شما