عبدالرضا داوری در گفتوگو با رویداد۲۴ تشریح کرد
با وجود آنکه وزرا سابق و یاران محمود احمدینژاد از موسسان جبهه مردم انقلاب اسلامی به حساب میآیند، اما عبدالرضا داوری، مشاور رئیس دولت سابق بر این اعتقاد است که نه تنها این جبهه از موافقان احمدینژاد به حساب نمیآیند، بلکه اساسا بر علیه او متحد شدهاند و این از نام جبهه هم پیدا است که نزدیکان به رئیس دولت سابق از دوستان این طیف محسوب نمیشوند.
رویداد۲۴- با وجود آنکه وزرا سابق و یاران محمود احمدینژاد از موسسان جبهه مردم انقلاب اسلامی به حساب میآیند، اما عبدالرضا داوری، مشاور وزیر کشور در دولت دهم بر این اعتقاد است که نه تنها این جبهه از موافقان احمدینژاد به حساب نمیآیند، بلکه اساسا بر علیه او متحد شدهاند و این از نام جبهه هم پیدا است که نزدیکان به رئیس دولت سابق از دوستان این طیف محسوب نمیشوند.
پس از آنکه محمود احمدینژاد، رئیس دولت سابق از حضور فعال در انتخابات به عنوان کاندیدای ریاست جمهوری توسط مقام معظم رهبری نهی شد، اعلام کرد که از هیچ نامزد انتخاباتی حتی «غلامحسین الهام» که از نزدیکان او به حساب میآید، اعلام حمایت نخواهد کرد.
هفته گذشته «جبهه مردم انقلاب اسلامی» با حضور تعدادی از وزرای دولت احمدینژاد اعلام موجودیت کرد، جبههای که دوستان رئیس جمهور نهم و دهم حاضر به گفتوگو درباره آن نشدند و عبدالرضا داوری درباره آن تنها بر این نکته بسنده کرد که فعالیت سیاسی این جبهه بر علیه احمدینژاد است.
شاید به همین دلیل است که حسن بیادی، فعال سیاسی اصولگرا در گفتوگویی مطرح کرده است که نزدیکان طیف احمدینژاد در انتخابات ریاست جمهوری سال آینده گرایششان به سمت روحانی بیشتر از کاندیداهای احتمالی اصولگراها خواهد بود؛ مهمترین این کاندیداها نیز در حال حاضر محمد باقر قالیباف است.
عبدالرضا داوری، مشاور وزیر کشور در دولت دهم و از نزدیکان محمود احمدینژاد درباره دلایل عدم حمایت یاران احمدینژاد از محمد باقر قالیباف برای انتخابات آتی ریاست جمهوری در گفتوگو با
رویداد۲۴ گفت: طیف نزدیک به آقای احمدینژاد نه از آقای قالیباف و نه هیچ کاندیدای دیگری برای انتخابات ریاست جمهوری سال آینده اعلام حمایت نخواهد کرد.
وی دلیل این امر را چنین بیان کرد: وقتی احمدینژاد از حضور فعال به عنوان کاندیدای ریاست جمهوری در انتخابات سال ۹۶ نهی شده است، بنابراین اعلام حمایت از کاندیدای دیگری برای انتخابات سال آینده بیمعنا خواهد بود زیرا دلیل نهی احمدینژاد از انتخابات سال آینده دو قطبی شدن فضای انتخابات بود، بنابراین اگر این طیف از فرد خاصی حمایت به عمل آورد فضا باز دوقطبی میشود.
داوری اضافه کرد: در واقع عدم اعلام حمایت جریان احمدینژاد از کاندیداهای سال ۹۶ در ادامه همان تبعیت از دستوری است که رئیس جمهور سابق را از حضور در فضای رقابت انتخاباتی نهی کرده است.
مشاور وزیر کشور در دولت دهم درباره فعالیت انتخاباتی جبهه مردم انقلاب اسلامی نیز بیان کرد: طیف آقای احمدینژاد در این جبهه قرار ندارد و در واقع موسسان آن به رئیس دولت سابق بیارتباط هستند.
وی درباره حضور وزرا سابق احمدینژاد در این جبهه به عنوان هیات موسس اظهار داشت: آقای حاجی بابایی که در دوران احمدینژاد وزیر آموزش و پرورش بود، سالها است که رابطه خود را با رئیس جمهور سابق قطع کرده است. خانم دستجردی هم که در دورهای به عنوان وزیر بهداشت فعالیت میکرد، الی ماشاالله بر علیه آقای احمدینژاد با رسانهها گفتوگو انجام داده است.
داوری در ادامه افزود: با این تفاسیر نه تنها این جبهه موافق آقای احمدینژاد به حساب نمیآید، بلکه اساسا بر علیه او متحد شدهاند و این از نام جبهه هم پیدا است که نزدیکان به رئیس جمهور سابق از دوستان این طیف محسوب نمیشوند.
مشاور وزیر کشور در دولت دهم ارزیابی خود از سیاستهای محمد باقر قالیباف را چنین مطرح کرد: بنا ندارم که له یا علیه افرادی که برای انتخابات ریاست جمهوری سال آینده نامشان مطرح هست، اظهار نظر کنم و این شامل آقای محمد باقر قالیباف هم میشود.
وی درباره طرح زمزمههایی مبنی بر حمایت طیف احمدینژاد از کاندیداتوری حسن روحانی برای سال آینده، یادآور شد: هیچ گرایشی در حمایت از آقای حسن روحانی مبنی بر حمایت از او برای انتخابات سال آینده وجود ندارد. آقای احمدینژاد و دوستانش دارای یک رای هستند که به صورت مخفی در روز انتخابات به صندوق میاندازند و تصمیم ندارند تا پیش از آن در اینباره صحبت کنند.