رویداد ۲۴| انفجارها در بیروت رخ میدهد، اما سایه جنگ تا بالای سرما رسیده و این وضعیت حساستر از آن است که جایی برای تندروی و هایوهویهای بیجا باقی بماند. با این حال برخی تندروها - از غلامرضا قاسمیان گرفته تا تلویزیون تحت مدیریت جبلی و ... - اصرار دارند که زودتر از مسئولان و تصمیم گیرندگان اصلی مارش جنگ را بزنند.
به طور مثال، وقتی فردی مثل غلامرضا قاسیمان که ماجرای حمله به سفارت عربستان را هم در کارنامه دارد، با حمله به مواضع پزشکیان در سفر نیوریوک – البته آن بخشی از مواضع که با فضاسازی رسانهای همراه شد و بدون در نظر گرفتن تمام سخنان رئیس جمهور و مواضع واقعی او – میگوید: «شما دارید ما را وارد مراحل سخت و سنگنین میکنید. چه بدانید، چه ندانید. چه بخواهید و چه نخواهید کشور به خاطر این اقدامات شما وارد مراحل سخت و سنگین و خونین میشود. پسفردا نگویید که کی بود کی بود، من نبودم!» نگرانیهایی ایجاد میشود.
وقتی هم که از آنتن رسانه ملی بر طبل جنگ کوبیده میشود؛ دل مردم بیشتر خالی میشود که جنگ نزدیک است! این در حالی است که مقامات عالی هنوز تصمیم در این باره اتخاذ یا حداقل اعلام نکردهاند؛ لذا نباید در رسانهها با اتکا به نامه یک امام جمعه از اعزام نیرو به لبنان گفت و مارش جنگ زد.
نمونه دیگر، محسن رضایی، عضو مجمع تشخیص مصلحت است که با در نظر گرفتن همین شرایط حساس میگوید: «باند جنایتکار و نژادپرست نتانیاهو با محکومکردن متوقف نمیشود و پس از لبنان، به دمشق و بعد از آن به بغداد و اگر طعم خونریزی مستِشان کند حتی شاید به ایران حمله کند!» او به دولتهای سوریه، عراق و ایران تاکید میکند که هرچهزودتر در این خصوص تصمیم بگیرند.
نکته قابل تامل این است که تاکید او به دولتها است. دولتی که در ایران خاصه در سیاست خارجی مجری سیاستهای کلی تعیین شده از سوی رهبری است و خودش هم بارها بر هماهنگی با ایشان تاکید کرده است.
مقامات مسئول از رئیس جمهور گرفته تا وزیر خارجه و دیگران مواضع مشخص و روشنی درقبال جنایتهای رژیم صهیونیستی دارند. از دیروز تا حالا نیز بار دیگر اقدامات صورت گرفته در لبنان را به شدت محکوم کرده و خواهان پیگیری جهانی برای کنترل رژیم اسرائیل شدهاند. در عین حال شاهد تاکیدات بسیار بر همراهی و همصدایی با مردم لبنان هستیم. این همراهی البته چنانچه تصمیمی در سطح کلان نظام اتخاذ شود، حتما وارد سطوح دیگری خواهد شد. تا آن زمان، اما باید سکوت کرد و اجازه داد که مسئولان از مسیر درست و با در نظر گرفتن حساسیت شرایط مسائل را پیگیری کنند.
نیازی به تاکید نیست که چارچوبهای سیاست خارجی را نه دولت، بلکه مقام معظم رهبری مشخص میکنند. هر تصمیمی مبنی بر ورود به جنگ نیز قطعا به عهده ایشان به عنوان فرمانده کل قوا است لذا انتظار میرود که دیگرانی مثل غلامرضا قاسمیان، آن مجری تلویزیون و ... به این بحث ورود نکرده و صبورانه تحولات را پیگیری کنند.
حمله اسرائیل به لبنان اگرچه محکوم است و لازم است از سوی همه دنیا به خصوص کشورهای اسلامی مورد توجه قرار بگیرد؛ اما نباید بهانه برخی سیاسیکاریها و برخوردهای جناحی شود. بدیهی است که سیاسیکاری در این مقوله نه فقط تبعات سیاسی بلکه عواقب سخت و خطرناک امنیتی برای کشور به همراه خواهد داشت و زندگی مردم را تحت الشعاع قرار میدهد.
گویاعجله برخی امرا و حاکمان ضعیف و بیخیال داخل سیستم برای تسلیم شدن و خلع سلاح ایران زیاده ?
جرات هم ندارند هر بار فایل صوتی خفت آلود شون بیرون میاد میگن اشتباه لپی بود ، بابا لپ تپلی ، این لپ بود یا خندق بلا ?