صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

يکشنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 04
کد خبر: ۳۸۷۷۹
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۹ - ۱۳ دی ۱۳۹۵

اظهارات باهنر درباره پیوستن به جبهه نیروهای انقلاب،کاندیدتوری آیت‌الله مقتدایی و.../روحانی تعارف کرد

رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری با بیان اینکه حصر سران فتنه اوج عطوفت جمهوری اسلامی است، گفت: اگر نظام بخواهد این افراد را محاکمه کند مجازات‌های سنگین‌تری در انتظار آنهاست.
رویداد۲۴-رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری با بیان اینکه حصر سران فتنه اوج عطوفت جمهوری اسلامی است، گفت: اگر نظام بخواهد این افراد را محاکمه کند مجازات‌های سنگین‌تری در انتظار آنهاست.

  محمدرضا باهنر در نشست خبری که عصر امروز برگزار شد، اظهار کرد: حصر سران فتنه اوج عطوفت جمهوری اسلامی است و اگر زمانی نظام بخواهد این افراد را محاکمه کند مجازاتهای سنگین‌تری در انتظار آنهاست.

وی افزود: سران فتنه در سال 88 قصد داشتند همزمان هم جمهوریت و هم اسلامیت نظام را هدف قرار دهند و اگر در سال 88 موفق به این موضوع می‌شدند قصد داشتند کلیات نظام را زیر سؤال ببرند.

اهم اظهارات رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری را از خبرگزاری‌ها بخوانید؛

*به نظر می‌رسد که اصلاح‌طلبان از روحانی عبور نمی‌کنند و وی کاندید نهایی اصلاح‌طلبان و اعتدال‌گرایان خواهد بود و در برخی موارد رگه‌هایی در جریان اصلاح‌طلبی برای معرفی کاندید وجود دارد اما اصلاح‌طلبان کسی را بهتر و جامع‌تر و رای‌آورتر از روحانی ندارند.  

*در چند ماه پیش یکسری حرف‌ها به وجود آمده بود که بیشتر برای مظلوم‌نمایی دولت مطرح شده بود. مبنی براینکه رئیس‌جمهور رد صلاحیت می‌شود که اینها بیشتر در راستای مظلوم کردن دولت یازدهم است و صحبت‌های شب گذشته رئیس‌جمهور که گفته شد ورود به انتخابات هنوز زود است اینها تعارف است و گفتن این حرف‌ها قطعا تاکتیک‌هایی پیش آن وجود دارد.

*روحانی در طول این مدت یکسری ریزش‌های رای داشته و ممکن است اهدافی هم که در نظر داشته به آن رسیده باشد اما آنها به ذائقه مردم خوش نیامدند. مانند بیکاری که آمار آن در کشور روز به روز بیشتر می‌شود و جوانان تحصیل‌کرده‌ای هستند که با مدارج بالا ولی هنوز جویای کار هستند و نمی‌توانند برای خود درآمدزایی کنند. با توجه به این شرایط ریزش‌هایی وجود دارد. بحث انتخابات در کشور ما به خصوص انتخابات ریاست جمهوری در دو سه ماه آخر داغ می‌شود و اگر رقیبی کارآمد و محبوب رای آورد در مقابل روحانی به وجود آید قطعا کار وی برای انتخابات سخت می‌شود.

*جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی که اخیراً اعلام موجودیت کرده در حال بررسی است. البته در گذشته جبهه‌های فعال و قدیمی نیز وجود داشتند. این جبهه از یک جامعیت خوب برخوردار است و این ظرفیت را دارد که یک جبهه محوری برای حرکت جامع اصولگرایی شود. در جبهه پیروان خط امام و رهبری، در حال بررسی پیوستن به جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی هستیم.

*اعلام نامزدی زاهدی انفرادی است و ما فعلا بنا نداریم که اعلام کاندیداتوری فردی را تکذیب و یا تایید کنیم. کاندیدای نهایی جبهه پیروان همان کاندیدای جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی است که می‌خواهیم درباره او وحدت کنیم. این جبهه میتواند محوریت جریان نیروهای انقلابی را  بر عهده بگیرد و باید زودتر تکثرها را به حداقل برسانیم.

*{اعلام کاندیداتوری میرسلیم از سوی حزب موتلفه و اینکه از سوی برخی افراد موتلفه گفته می‌شود که میرسلیم تا پایان انتخابات به عنوان کاندید باقی می‌ماند}تنوع کاندیدا در آغاز مشکلی ندارد اما این موضوع اگر ادامه داشته باشد آسیب می‌رساند و اگر به وحدت نرسند مانند انتخابات گذشته می‌شود اما وی کاندید جبهه نیست و در مورد کاندید نهایی نمی‌شود بحث کرد و کاندید نهایی همان کسی است که بر روی آن به وحدت می‌رسیم.

*صلاحیت برای انتخابات ریاست جمهوری با انتخابات مجلس متفاوت است و اینکه کسی که رد صلاحیت می‌شود بر این اساس نیست که برای مشکلات اعتقادی یا مالی رد صلاحیت شده است. بالاخره پست ریاست جمهوری پست بسیار مرتفعی است و فردی می‌تواند نماینده مجلس یا حتی رئیس کمیسیون یا نایب‌رئیس مجلس باشد یا سمت دیگری در سیاست داشته باشد اما برای انتخابات ریاست جمهوری رد صلاحیت شود و برای این موضوع یکسری عوامل بیرونی و یکسری عوامل رقابتی وجود دارد. در کشور ما احزابی هستند که جا افتادند و فعالیت‌های حزبی خود را به صورت مرتب انجام می‌دهند و در ضوابط حزبی در ابتدا وجود چند کاندید مشکلی را ایجاد نمی‌کند اما در نهایت باید این تعدد به یک یا دو نفر برسد ولی اگر این تعدد ادامه داشته باشد مشکل ایجاد می‌کند و اگر کنترل نشود حتما برای آن حزب موضع خواهد بود.

*بنده کاندید انتخابات پیش رو نخواهم بود و تکذیب می‌کنم.

*{در پاسخ به پرسشی در خصوص کاندیداتوری خانم ها در انتخابات ریاست جمهوری} تاکنون روال نبوده و شورای نگهبان نیز رجل سیاسی این طور تعریف نکرده که البته اخیرا اعلام کردند مجددا کاندیداتوری خانم ها بررسی می‌کند اما من بعید می دانم خانم ها بتوانند در انتخابات ریاست جمهوری کاندیدا شده و اعلام نامزدی کنند.

*{در پاسخ به پرسش دیگری در خصوص کاندیداتوری آیت الله مقتدایی} من تا این لحظه در رابطه با این موضوع چیزی نشنیدم.

نظرات شما