رویداد۲۴| جوانی رفیق ۲۰ ساله خود را با ادعای روابط خانوادگی خیانت آلود درحالی با خنجر سوءظن به قتل رساند که خشم عجیبی سراسر وجودش را فراگرفته بود.
به گزارش روزنامه خراسان، صبح روز گذشته، خبر وقوع جنایتی هولناک در بولوار میرزا کوچک خان مشهد، عوامل انتظامی را به محل حادثه کشاند. بررسیهای مقدماتی گروه تحقیق که با دستور سرهنگ علی برزنونی (رئیس کلانتری میرزا کوچک خان) عملیات حفظ صحنه جرم را آغاز کرده بودند، در حالی به ماجرای رفیق کشی گره خورد که عامل جنایت نیز تسلیم قانون شد.
دقایقی بعد با گزارش این حادثه تکان دهنده به قاضی ویژه قتل عمد مشهد، تحقیقات تخصصی با دستورهای قاطع و محرمانه قاضی دکتر صادق صفری به گونهای ادامه یافت که سرنخهایی از یک سوءظن مرگبار بر صفحات این پرونده جنایی نقش بست. طولی نکشید که دامنه بررسیهای میدانی مقام قضایی با انتقال جسد جوان ۳۸ساله به پزشکی قانونی، به خنجر خون آلودی رسید که ضارب چندین ضربه هولناک با آن بر پیکر رفیق خود وارد آورده بود. در همین حال متهم جوان خنجر جنایت را نیز تحویل ماموران تحقیق کلانتری داد و بدین ترتیب «محمد رضا-ع» متهم ۳۳ ساله در شعبه ۲۰۸ دادسرای عمومی و انقلاب، پای میز عدالت ایستاد تا راز پنهان این رفیق کشی شوک آور را بازگو کند.
او در حالی که بیان میکرد هنوز هم باور نمیکنم این ماجرای عذاب آور در زندگی شخصی ام رخ داده باشد چراکه اعتماد خدشه ناپذیری به رفیقم داشتم، در ادامه ادعاهای خود به قاضی صفری گفت: من و او رفاقت صمیمانهای با یکدیگر داشتیم؛ به گونهای که حتی بعد از ازدواجمان نیز این رفت و آمد و معاشرتها ادامه یافت و چنان صمیمیتی بین ما حکمفرما بود که همسرانمان در معاشرتهای خانوادگی با لفظ «داداشی» یکدیگر را خطاب میکردند؛ اما در این میان چند روز قبل متوجه پیامکهایی در فضای مجازی (واتساپ) شدم که بین همسرم و رفیق قدیمی ام ردوبدل شده بود. سوءظن مانند خوره به جانم افتاد و بدبینی و بد گمانی همه وجودم را فراگرفت. آن شب تا صبح در افکار خودم غوطه ور بودم و زجر میکشیدم تا این که صبح با راهنمایی یکی از کارکنان مخابرات، موفق شدم به فهرست پیامکهای ارسالی دست یابم. دیگر طاقت نداشتم و این احتمال که دوستم در میان این معاشرتها نظر سوئی به خانواده ام داشته باشد، آزارم میداد.
أقَلُّ ما يَكونُ في آخِرِ الزَّمانِ أخٌ يوثَقُ بِهِ، أو دِرهَمٌ مِن حَلالٍ.
رسول خدا صلی الله علیه و آله: كم ترین چیزی كه در آخرالزمان یافت می شود،دوست و برادر قابل اعتماد است، یا دِرهمی از حلال.
منبع: تحف العقول: 54، بحار الأنوار: 77 / 157 / 141.