رویداد۲۴| ایلنا: نماینده مردم اردکان درباره راه اندازی کلینیک ترک بی حجابی گفت: این اقدام جز اینکه برای جامعه حاشیه، استرس و دغدغه داشته باشد هیچ عامل مثبتی ندارد.
روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: چاه به آب نرسید اما برای گروهی تا دلت بخواهد نان داشت. این جمله بیانِ واقعیت برخی از طرحهاست، طرحهایی که برای کشور آبی ندارد اما سفره برخیها را خوب رونق میدهد. اگر موضوع صرفا به همین هم خاتمه مییافت، باز میشد چشم بر هم نهاد. اما این مطلب، مثل سکهای است که روی دیگری هم دارد؛ چاه به آب نمیرسد اما تا دلت بخواهد آبرو میبرد از ملک و ملت و دین و مذهب و انقلاب. نانی که در این میان به خانه میبرند، در برابر بزرگی آسیبی که میرسانند، رقمی به حساب نمیآید. برخی انگار کار نکنند کم ضررترند.
مصطفی پوردهقان نماینده مجلس دوازدهم درباره کلینیک ترک بیحجابی که از سوی ستاد امر به معروف و نهی از منکر اعلام شده است، در پاسخ به این سوال که مسئولان امر به معروف و نهی از منکر در توضیح فعالیت این کلینیک اعلام کردهاند که پیشنهاد دادیم که حضور در محافل ترک بیحجابی بهنوعی به عنوان حکم جایگزین جریمه در نظر گرفته شود، این اقدام در راستای چه قانونی انجام میشود، عنوان کرد: این اقدام جز اینکه برای جامعه حاشیه، استرس و دغدغه داشته باشد، هیچ اثر مثبتی ندارد.
وی ادامه داد: هر چند که خیلی از کسانی که این مسائل را مطرح میکنند شاید دغدغهها و نیتهای درستی در جهت بحث حجاب دارند و میخواهند حجاب تقویت شود اما چنین ایدههای نپخته و خامی منجر به تنش خواهد شد و موضوع غیرقانونی است و در قانون هم چنین چیزهایی پیشبینی نشده است. این طرحها حتماً و حتماً هم قابلیت اجرا ندارد مگر اینکه در داخل کمیسیون فرهنگی مسائل این افراد را بشنویم و اگر موضوعی است تکمیل شود و اگر مورد تایید بود برای آن قانون مصوب شود.
این نماینده مجلس دوازدهم تاکید کرد: اینکه الان چنین بحثهایی مطرح میشود آن هم قبل از اینکه این طرحها نهایی شده باشد، جو کنونی عمومی جامعه را دچار حاشیه خواهد کرد همچنان که دیدید به هر حال گروههای مختلف چه حامیان این طرح و چه مخالفان آن به هر حال خیلی استقبال خوبی از چنین طرحهای عجیب و غریبی به عمل نیاوردهاند.
پوردهقان در پاسخ به این سوال که معاون رییسجمهور در واکنش به این طرح اعلام کرده که این طرح باعث وهن در فریضه امر به معروف و نهی از منکر میشود، نظر شما درخصوص چنین طرحهایی چیست، گفت: وقتی بحثهای نپخته و سطحی ایجاد میشود این مباحث هم مطرح میشود. موضوع ما در حوزه عفاف و حجاب با یک بخشنامه به وجود نیامده است که الان بخواهد با یک بخشنامه دوباره ترمیم شود موضوع عفاف و حجاب یک بحث اعتقادی است و یک بحث تفکر عقلایی است که جامعه ایرانی طی چند صد سال این را در خون و رگش پذیرفته است.
وی ادامه داد: اینکه حالا ما بخواهیم با یک سری موضوعات سلبی یا موضوعات بخشنامهای یا تنبیهاتی از این منظر که مطرح میشود با آن برخورد کنیم، به نظرم نتایج عکس خواهد داد.
این نماینده در پاسخ به این سوال که مجلس با طرح چنین موضوعاتی موافق است، گفت: مجلس مخالف چنین موضوعاتی است و حداقل آن این است که باید این موضوعات در کمیسیونهای مربوطه مطرح شود و مدیران مربوطه بیایند و مسائل خود را مطرح کنند تا ببینیم که چه موضوعی است و عنوانش چیست و با چه هدفی است و بعد مورد بررسی قرار بگیرد.