صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

سه‌شنبه ۰۲ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 21
کد خبر: ۳۹۸۵۰۰
تاریخ انتشار: ۰۷:۳۷ - ۰۲ بهمن ۱۴۰۳

حمله روزنامه نزدیک به قالیباف به «جام جم»؛ با اخبار جعلی در دام پروژه جنگ روانی نیفتید

روزنامه خراسان با اشاره به اینکه «شایعه حکم اعدام تتلو که با هدف تحریک واکنش‌های احساسی و جهت‌گیری‌های رادیکال در میان جوانان مطرح شد، به وضوح به کمک کمپین تخریب چهره عدلیه آمد» به «جام جم» هشدار داده که به پازل طراحی شده برای برهم زدن امنیت روانی جامعه کمک نکند!

رویداد۲۴| خبر صدور حکم اعدام تتلو نادرست بود، اما چنان جنجالی به پا کرد که به رغم روشن شدن واقعیت، حاشیه‌ها تمام نمی‌شود!  یکی از این حاشیه‌ها نیز واکنش روزنامه نزدیک به قالیباف است که گویا فرصت را برای هجمه به «جام جم» به عنوان رسانه وابسته به صداوسیما از هر وقتی مناسب‌تر دیده است.

روزنامه خراسان در شماره امروز خود با اشاره به ترور دو قاضی دیوان عالی و تاثیر آن بر جامعه، نوشته: «شایعه حکم اعدام تتلو که با هدف تحریک واکنش‌های احساسی و جهت‌گیری‌های رادیکال در میان جوانان مطرح شد، به وضوح به کمک کمپین تخریب چهره عدلیه آمد».

این روزنامه اصولگرا نوشته: «بررسی دقیق‌تر منبع این شایعه، حقیقت تلخی را نمایان می‌سازد. رسانه جام‌جم، که منتسب به صدا و سیماست، اولین بار این خبر را در کانال تلگرامی خود منتشر و بعد از گذشت چند ساعت آن را حذف کرد. این اشتباه فاحش و بی‌توجهی به فضای خبری کشور بعد از ترور، کشور را درگیر بحران‌های خودساخته می‌کند و ضربه‌ای مهلک به مرجعیت رسانه‌ای داخلی وارد کرده است.»

«خراسان» همچنین نوشته: «ه شاید این حادثه به عنوان بخشی از یک پروژه بزرگ‌تر برای اعتبارزدایی از ارکان نظام بوده است. پیش از این، پروژه‌های مشابهی در جهت زیر سوال بردن اعتبار قوه مجریه و مقننه، فرماندهان نظامی و حتی دفتر رهبری پیگیری شده بود. حالا به نظر می‌رسد نوبت به قوه قضاییه رسیده است تا از طریق تخریب چهره این نهاد حیاتی، تصویر ذهنی منفی از تمامی ارکان نظام در ذهن جامعه ایجاد شود. حتی اگر پروژه تعریف شده و برنامه ریزی شده نباشد، بازهم کمک کردن به پازل همان پروژه است. این اقدامات، که به روشنی بر افزایش شکاف‌های داخلی و تضعیف انسجام ملی می‌افزاید، می‌تواند زمینه‌ساز بحران‌های بیشتری در کشور شود. در این میان، رسانه‌های داخلی باید به شدت مراقب باشند که در این بازی خطرناک نقشی ایفا نکنند. در شرایط کنونی، رسانه‌های داخلی باید با آگاهی و دقت عمل کنند تا در دام جنگ روانی طراحی شده نیفتند. هرگونه انتشار اخبار نادرست یا بی‌دقتی در صحت‌سنجی اطلاعات می‌تواند به تشدید بحران و تقویت ناامنی روانی جامعه دامن بزند. مسئولیت رسانه‌ها در این عرصه فراتر از صرفاً انتقال اطلاعات است؛ آنها باید با درک حساسیت‌های موجود، از دامن زدن به موضوعاتی که می‌تواند امنیت روانی و ملی جامعه را به خطر بیندازد، اجتناب کنند.»

نظرات شما