صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

شنبه ۱۰ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 01
کد خبر: ۴۰۴۶۴
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۱ - ۲۶ دی ۱۳۹۵

لغو یکی دیگر از اجراهای جشنواره موسیقی فجر

گروه «شوسان تریو» که پیش از این قرار بود در جشنواره موسیقی فجر حضور داشته باشد به علت کافی نبودن تاریخ اعتبار گذرنامه یکی از اعضایش موفق به حضور در سی و دومین جشنواره موسیقی فجر نشد.
رویداد۲۴-گروه «شوسان تریو» که پیش از این قرار بود در جشنواره موسیقی فجر حضور داشته باشد به علت کافی نبودن تاریخ اعتبار گذرنامه یکی از اعضایش موفق به حضور در سی و دومین جشنواره موسیقی فجر نشد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، «شوسان تریو» فرانسوی که پیش از این و بر اساس جدول زمانبندی شده قرار بود دوشنبه ۲۷ دی  از ساعت 18:30 در تالار رودکی اجرای برنامه داشته باشد به علت کافی نبودن تاریخ اعتبار گذرنامه یکی از اعضای این گروه سه نفره ، از حضور در جشنواره باز ماند.

روز گذشته نیز برنامه دولتمند خالف موسیقی‌دان، نوازنده و خواننده تاجیک که لغو شده بود. این هنرمند تاجیک قرار بود چهارشنبه، ۲۹ دی‌ در تالار وحدت روی صحنه برود اما به‌علت عارضه قلبی و مغزی موفق نشد برای اجرا در تهران حاضر شود. این هنرمند در بیماستانی در شهر «دوشنبه» تاجیکستان بستری شده است.

نظرات شما