در این لیست 30 کشور با اقتصاد پیشرفته در ابتدای لیست قرار میگیرند ، هر چند در مطلب پیش رو به 9 کشور از این جمع پرداخته شده که در بهترین شرایط قرار دارند. نکته جالب توجه اینکه کشورهای امریکا و انگلیس با رتبههای 23 و 21 اگرچه در جمع 30 کشور از مجموع 109 کشور بودهاند اما نتوانستند در 9 کشور برتر با بالاترین امتیاز جایی به دست بیاورند.
گفتنی است با توجه به معیارها و رتبهبندی مجمع جهانی اقتصاد، ایران در بین 79 کشور درحال توسعه، رتبه 21 را دارد.
لیست 9 کشور را که با بهرهمندی از اقتصاد پیشرفته سطح کیفیت زندگی با عنوان"بهترین" را از آن خود کردهاند، میبینید؛
9- نیوزیلند
آموزش و راهاندازی تجارت به عنوان نقاط قوت نیوزیلند، این کشور را در جمع برترینها قرار میدهند. با این حال امتیاز کلی نیوزیلند تحت تاثیر اشتغال و بهرهوری قرار گرفته و پایین آمده تا این کشور را در رتبه نهم قرار بگیرد.
8- استرالیا
استرالیا در سرمایه گذاریهای اقتصادی ، کارآفرینی ، آموزش و خدمات بهداشتی بالاترین امتیازها را به دست آورده است. هر چند این امتیاز در قسمتهای بهرهوری اشتغال و دسته بندی حقوقها ضعیف میشود.
7- هلند
هلندیها در آموزش ، مراقبتهای بهداشتی _ سلامت و زیرساختها بالاترین امتیاز را به دست آوردهاند اگرچه به نسبت همتایان خود در سرمایه گذاریهای اقتصادی امتیاز آنها ضعیف میشود و رتبه این کشور را به عدد 7 میرساند.
6- سوئد
سوئد یکی از برترین کشورها در زمینه خدمات اساسی و زیر ساختها ، کسب و کار و اخلاق سیاسی است. این کشور همچنین در زمینه دستمزدها و جبران خسارت بالاترین امتیاز را مال خود کرده است.
5- دانمارک
اگرچه دانمارکیها در بسیاری از شاخصها موفق شدهاند بالاترین امتیاز را به دست بیاورند اما امتیاز آنها در سرمایهگذاریهای اقتصادی پایین آمده و رتبهشان را به عدد 4 رسانده است.
4- ایسلند
امتیاز این کشور در بسیاری از فاکتورها بسیار بالاست اما امتیاز پایین در زمینه گنجایش سیستم مالی ، ایسلند را در این شاخص تا رتبه چهارم پایین میکشد.
3 - سوئیس
این کشور در همه فاکتورها بالاترین امتیازها را به خود اختصاص داده است و شاخصهای عملکرد قابل قبولی داشته است که در این بین بخصوص بهرهوری اشتغال بیشتر قابل توجه است.
2- لوکزامبورگ
لوکزامبورگ ثروتمند در مراقبتهای بهداشتی ، آموزش ، اخلاق سیاسی و کسب و کار بالاترین امتیازها را مال خود کرده است.
1- نروژ