صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

چهارشنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 26
کد خبر: ۴۲۶۷۵
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۰ - ۱۲ بهمن ۱۳۹۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
گزارش رویداد۲۴ به بهانه موج تازه حملات علیه برادر رییس جمهور

چرا «حسین فریدون» دوباره سیبل دلواپسان شد؟

غایب یا حاضر بودنش بهانه خوبی است برای انتقاد. اگر در کنار رییس‌جمهور باشد انتقاد به بودنش دارند و اگر نباشد هم شایعه پشت شایعه می‌آورند.
رویداد۲۴غایب یا حاضر بودنش بهانه خوبی است برای انتقاد. اگر در کنار رییس‌جمهور باشد انتقاد به بودنش دارند و اگر نباشد هم شایعه پشت شایعه می‌آورند.

حسین فریدون شاید کم‌حرف‌ترین مرد کابینه حسن روحانی بوده باشد. اظهارنظری از او در چهار سال اخیر به چشم نمی‌خورد و هر جا هم که بوده است یا حامل پیامی از رییس‌جمهور بوده است یا رابط برادر با سایر حوزه‌ها.

مرد کم‌حرف کابینه اما کوهی از حرف و حدیث پشتش دارد. «برادر رییس‌جمهور» بودن برای او از همان روزهای ابتدایی خوش یمن نبود.

سکوتش هم مخالفان را جری‌تر می‌کرد تا شاید تصور کنند چنته دفاع برادر رییس‌جمهور پر نیست. برادر و دستیار ویژه رئیس‌جمهوری، این روزها به سوژه رسانه‌های مخالف دولت تبدیل شده است. 

پس از انتشار شایعه بازداشت در گذشته این بار نوبت به بررسی مدرک تحصیلی و همچنین تعلیق خادمی وی در آستان قدس رضوی رسیده است. 

در روزهای گذشته کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس کمیته سه نفره‎ای را برای بررسی مدرک تحصیلی حسین فریدون تعیین کرده است.

میرحمایت میرزاده عضو این کمیسیون دراین باره اظهار می کند: موضوع مدرک تحصیلی حسین فریدون در مقطع دکترا در جلسه کمیسیون آموزش مورد بررسی قرار گرفت و برای اعمال ماده 236 آیین نامه داخلی مجلس کمیته سه نفره‌ای جهت بررسی این موضوع تشکیل شد تا ظرف حداکثر ده روز گزارش های مربوطه را به کمیسیون ارائه کند. از سوی دیگریک منبع آگاه خبرداده است که حکم خادمی حسین فریدون پس از ۱۰ سال در حرم مطهر امام رضا(ع) تعلیق شده است.

وی افزود: پس از طرح اتهاماتی درباره حسین فریدون و تایید رسمی آن از سوی سخنگوی قوه قضائیه، حکم خادمی وی تا رسیدگی به اتهامات و صدور حکم قطعی براساس آئین‌نامه خدمت توسط مسئولان اماکن متبرکه معلق شده است.

نام حسین فریدون اولین بار بعد از پایان انتخابات ریاست‌جمهوری بر سر زبان‌ها افتاد که حسن روحانی در حکمی وی را به‌عنوان دستیار ویژه رئیس جمهور منصوب کرد.

وی کمی بعد در جریان مذاکرات لوزان و وین به تیم مذاکره کننده هسته‌ای پیوست و تا پایان مذاکرات و انعقاد برجام، در جلسات مذاکرات هسته‌ای ایران و پنج به‌علاوه یک حضور داشت. 

عباس عراقچی در یکی از اظهارات خود گفته بود که نقش اصلی فریدون در این مذاکرات مکالمه و انتقال جزئیات به برادرش در تهران با زبان و لهجه «سرخه‌ای» بوده است، احتمالاً علت اصلی این کار جلوگیری از امکان شنود قابل فهم مکالمات توسط دستگاه‌های امنیتی سایر کشورها صورت گرفته است.

مدعیان معتقدند: حسین فریدون در سال 93 یعنی یک سال پس از روی کارآمدن دولت برادر خود، طی نامه‌ای از سوی سازمان سنجش آموزش کشور به دانشگاه شهید بهشتی معرفی و درخواست می‌شود که وی به‌عنوان دانشجوی دکترای روابط بین‌الملل در این دانشگاه کشور به تحصیل بپردازد. 

شورای گروه علوم سیاسی و روابط بین الملل دانشگاه شهید بهشتی پس از معرفی حسین فریدون توسط سازمان سنجش، با اکثریت آرا با این مسئله مخالفت و این موضوع را به سازمان سنجش اعلام می‌کند.

اما حسین فریدون دست از پیگیری برنداشته و به همین دلیل مجدداً بعد از مدتی سازمان سنجش نامه‌ای به دانشگاه شهید بهشتی نوشته می‌گوید حسین فریدون یک سال قبل در آزمون دانشگاه گیلان امتحان داده و قبول شده اما برای مصاحبه نرفته است، در صورتی که دانشگاه شهید بهشتی تمایل داشته باشد وی در این دانشگاه به تحصیل دکترا بپردازد.

مسئولان دانشگاه شهید بهشتی نیز پس از پیگیری‌های سازمان سنجش نهایتاً تصمیم‌ می‌گیرند فریدون در «پردیس دانشگاه شهید بهشتی» به تحصیل بپردازد.

بعد از انتشار این خبر موضوع در کمیسیون آموزش مجلس مطرح می‌شود. این در حالی است که کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی 3 بار با وزیر علوم درباره پرونده تحصیلی برادر رئیس‌جمهور مذاکره انجام داده است و همچنان ابهاماتی درباره پرونده تحصیلی وی وجود دارد.

از سوی دیگر تیرماه سال جاری علیرضا زاکانی نماینده مردم تهران در مجلس نهم شورای اسلامی در نشست خبری با نام بردن از دو بدهکار بانکی به‌نام‌های «مالامیری» و «دانیال‌زاده» افشا کرد که این دو نفر با حسین فریدون در ارتباط بوده اند.

زاکانی در این نشست خبری خود اظهار کرد که این‌ اشخاص توسط حسین فریدون کادرسازی می‌شوند و این کار مستقیماً دست در بیت‌‌المال کردن است.

بعد از این نشست خبری، علیرضا زاکانی با شکایات معاونت حقوقی ریاست‌جمهوری، وزارت اطلاعات، حسین فریدون و رسول دانیال‌زاده در شعبه 1057 دادگاه کیفری حاضر شد اما دانیال‌زاده با مشاهده مستندات زاکانی، شکایت خود را پس گرفت.

پس از آن نیز به طور دائم مخالفان دولت ادعاهایی را علیه فریدون مطرح کرده او را متهم به فساد اقتصادی کردند.

هر چند محسینی اژه ای با اشاره به اتهاماتی که علیه او مطرح شده است در واکنش به فضاسازی های دلواپسان و مخالفان دولت تاکید کرد: تا اتهامی متوجه کسی نباشد، نمی توانیم او را تعقیب کنیم و هر وقت مستند و مدرکی پیدا کردیم می توانیم اقدام کنیم.
 
وی او همچنین با اشاره به اتهامات مطرح شده علیه فریدون گفت: در برخی رسانه ها مسایلی مطرح شده که خلاف قانون است و اگر این فرد شکایت کند، انتشاردهنده و گوینده تحت تعقیب قرارمی گیرد.

با این حال به نظر می رسد برخی سهوأ و یا تعمدأ تلاش می‎کنند به ابهامات زندگی «حسین فریدون» دامن بزنند و وی را شخصی مجهول الهویه و غیرقابل پیش‎بینی نشان دهند.

برخی عدم توانایی حسین فریدون در ارتباط با رسانه‌ها و نداشتن روحیه رسانه‎ای وی را به اشتباه به پای مشکوک بودن و مبهم بودن وی تلقی می‎کنند.

به نظر می‎رسد مخالفان دولت حسن روحانی از تمام حربه‎های ممکن برای ضربه زدن به روحانی استفاده می‎کنند که یکی از این حربه ها القای شک و شبهه و افکار و رفتار مبهم در دولت یازدهم است.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
میثم
۱۱:۴۰ - ۱۳۹۵/۱۱/۱۲
عجب..!
حمایت از فتنه...

حمایت از مفسدان اقتصادی...

شما به اخرت فکر نمیکنید؟
نظرات شما