صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

پنجشنبه ۰۵ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 27
کد خبر: ۴۳۴۳۷
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۷ - ۱۷ بهمن ۱۳۹۵

واکنش رییس پدافند غیرعامل به طرح ترامپ علیه نیروهای مسلح ایران

رئیس سازمان پدافند غیر عامل با بیان اینکه ما درخصوص رئیس جمهور جدید آمریکا با عجله قضاوت نمی کنیم، تاکید کرد: قدرت دفاعی آمریکا در چند سال اخیر کم و زیاد نشده و ما در مقابل همین قدرت در کشور بازدارندگی ایجاد کرده‌ایم.
رویداد۲۴-رئیس سازمان پدافند غیر عامل با بیان اینکه ما درخصوص رئیس جمهور جدید آمریکا با عجله قضاوت نمی کنیم، تاکید کرد: قدرت دفاعی آمریکا در چند سال اخیر کم و زیاد نشده و ما در مقابل همین قدرت در کشور بازدارندگی ایجاد کرده‌ایم.

سردار غلامرضا جلالی، پیش از ظهر امروز در اولین همایش ملی نظام سلطه و جریان نفوذ که در مرکز همایش‌های بین‌المللی سازمان صدا و سیما برگزار شد، با اشاره به چارچوبها و رویکردهای نفوذ در حوزه علم و فناوری، اظهار داشت: گاهی اوقات نفوذ در چارچوب قوانین و مقررات اتفاق می‌افتد؛ به گونه‌ای که وقتی قوانین کارآیی خود را از دست می‌دهند و یا برخی مسائل در وضعیت خلاء قانونی قرار می‌گیرد، نفوذ اتفاق می‌افتد.

وی ادامه داد: در حوزه فناوری اطلاعات در یک سال و نیم گذشته، قوانین و مقررات با عنوان زمینه سازی برای جذب سرمایه خارجی به گونه‌ای آماده شده که متاسفانه جنبه‌های بازدارنده آنها کاهش یافته است.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با انتقاد از تعریف صرفا امنیتی از موضوع نفوذ گفت: اگر منظور از نفوذ صرفا نفوذ امنیتی بود، رهبر انقلاب عامه مردم را مخاطب قرار نمی‌دادند و دستگاه‌های امنیتی را مخاطب موضوع نفوذ در نظر می گرفتند.

جلالی ادامه داد: عده‌ای برای شناسایی نفوذ آدرس غلط می‌دهند و آن را صرفا به معنی نفوذ امنیتی تعریف می‌کنند و تا کسی حرفی می زنند می گویند که دستگاه های امنیتی حواسشان جمع است؛ این‌ها یا نمی‌دانند یا خودشان عامل نفوذ هستند.

وی تاکید کرد: آنچه از هشدارهای رهبر انقلاب درباره نفوذ بر می آید، تغییر از درون است؛ یعنی روش درک مسائل توسط نخبگان کشور تغییر کند، مثلا جریاناتی هستند که آمریکا را راه حل مسائل می‌دانند و این یعنی چنین مسائلی را هضم کرده‌اند.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با اشاره به مسایلی همچون نفوذ اقتصادی، جابجایی ارزشها با ضد ارزشها و نفوذ نظامی، اظهار داشت: مهمترین هدف نفوذ، نخبگان کشور، جوانان و زنان هستند که در این میان نقش زنان بسیار مهم‌تر است.

جلالی با اشاره به تاثیرگذاری نفوذ در قالب علمی و فناوری اظهار داشت: امروز دیپلماسی علمی و بازدیدهای علمی که در بستر تعامل شکل می‌گیرد، از جمله راه های نفوذ است و در این رابطه اساتیدی که پرونده آنها عمدتا در سازمان‌های جاسوسی قرار دارد، نقش‌ آفرین هستند.

وی خاطر نشان کرد: مدیریت شبکه علمی کشور که در قالب ارتقاء ISI صورت می‌گیرد نیز از جمله راه‌های نفوذ است. چون آنها تصمیم می‌گیرند که کدام مقاله‌ها در کدام حوزه‌ها پذیرفته شود و با ارزیابی فرآیند این مقالات، به نوعی کنترل علمی را دنبال می کنند.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل گفت: در این رابطه در حوزه وزارت علوم قبلا کارهای خوبی انجام شده اما در حوزه آموزش پزشکی هنوز نگرانی‌هایی وجود دارد.

درخصوص رئیس جمهور جدید آمریکا با عجله قضاوت نمی‌کنیم

همچنین مهر نوشت؛

سردار جلالی در حاشیه این مراسم در جمع خبرنگاران در خصوص ضروت قدرت دفاعی کشور گفت: هر کشوری برای دفاع از آرامش صلح و پایداری و دفاع از ارزش‌های قانون اساسی خود باید قدرت دفاعی خود را تقویت کند، به شکلی که انعکاس آن در ذهن رقبا و دشمنان تولید بازدارندگی کند.

وی ادامه داد: این بازدارندگی سلب میل تهاجم دشمن به کشور است که باید شکل بگیرد، چون بازدارندگی مفهومی ذهنی است معمولا باید در ذهن دشمن شکل بگیرد. بنابراین ما ابتدا باید قدرت دفاعی خود را سازماندهی کرده و بعد قدرتمان را ارائه داده و به رقبا تفهیم کنیم تا آنها دچار اشتباه نشوند.

رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور خاطر نشان کرد: بعد از تفهیم قدرت خود باید تغییر در رفتار آنها را انتظار داشته باشیم. که آن تغییر بازدارندگی برای کشور را در پی دارد وخوشبختانه نظام جمهوری اسلامی در ابعاد مختلف متکی به صنایع داخلی براساس استراتژی های بومی، دفاعی توانسته آنچه برای ایجاد بازدارنگی دفاعی نیاز دارد را خود تولید کند و الحمدالله نیروهای مسلح کشور توانسته‌اند به بنیه دفاعی مجهز شده و شاهدیم که نتیجه این تجهیز آرامش و امنیت در میان کشورهای ناامن منطقه است.

جلالی ادامه داد: پیش بینی و برآورد کما این است که ما اگر در برابر تهدید قرار بگیریم قدرت کامل مقابله با آن را داریم و همین اندازه که مادر طول بعد از دفاع مقدس برای کشور بازدارندگی ایجاد کنیم و درگیر جنگ نشویم نشان دهنده این است که قدرت دفاعی ما کفایت لازم را دارد.

وی همچنین در پاسخ به پرسشی در خصوص دلیل بررسی طرحی در کنگره آمریکا مبنی بر اینکه رئیس جمهور آمریکا برای مقابله با نیروهای مسلح کشور ما می‌تواند از همه تجهیزات خود استفاده کند، گفت: ما درخصوص رئیس جمهور جدید آمریکا با عجله قضاوت نمی‌کنیم؛ سعی می‌کنیم ایشان اقدامات خود را انجام دهد و استراتژی مشخصی پیدا کند اما قدرت نظامی آمریکا اضافه و کم نشده و ما در مقابل همین قدرت توانسته‌ایم در کشور بازدارندگی ایجاد کنیم و همین مسیر را ادامه می‌دهیم. ان‌شاءالله آنها نیز به یک عقل منطقی و تعادل برسند.

منبع: ایسنا
نظرات شما