رویداد۲۴- در کشورکسانی به مانند مهدی خزعلی بدون در نظر گرفتن تمام مسائل و حواشی که می تواند ملت ایران را به شدت درگیر سازد، دردعوت از مردم برای شرکت نکردن در راهپیمایی 22 بهمن در صدد برمی ایند تا به اصطلاح خود موج جدیدی در کشور به وجود آورند، اما تا به امروز موفق نشده اند. این روزها مشاهده می شود که احزاب، تشکلها، مقامها و شخصیتهای سیاسی، اجتماعی، نظامی و اقتصادی به مناسبت سی و هشتمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی با انتشار بیانیه ضمن تبریک فرارسیدن 22 بهمن و اشاره به اینکه امروز بیش از پیش نیازمند وحدت و همدلی آحاد ملت ایران هستیم از اقشار مختلف مردم دعوت کردند در راه پیمایی منسجم و وحدت بخش آن شرکت کنند.
دراین بین سید محمد خاتمی، رئیس دولت اصلاحات که بعد از حوادث سال 88 ممنوع التصویر شده، در دیدار با ایثارگران درباره حضور در راهپیمایی روز ۲۲ بهمن گفته است که «توصیه جدی می کنم مردم ما در سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، با شکوه تمام، متحد در راهپیمایی روز ۲۲بهمن حضور یابند، حتی اگر از بعضی سیاستها دلخور هستند.»
این سخنان یادآور سخنان معروف مقام معظم رهبری هم در دوران انتخابات ریاست جمهوری سال 92 است که ضمن دعوت از مردم برای انتخابات ریاست جمهور حتی از مخالفان نظام هم خواسته بودند تا در این انتخابات حضور پیدا کنند.
کاملا روشن است در تمام نظام های حکومتی جمعی ناراضی و گروهی راضی هستند و درواقع هیچ نقطهای از دنیا وجود ندارد که تمام مردم آن کشور از دولتمردان و روشهای به کار برده توسط آنان رضایت کامل داشته باشند، اما در تمام این کشورها زمانی که پای منافع ملی به میان می آید، راضی یا ناراضی همه یک صدا می شوند و از اصل حاکم بر کشور خود به حمایت می پردازند.
این دعوت مقام معظم رهبری از مخالفان نظام برای شرکت در انتخابات و یا دعوت سید محمد خاتمی به تاسی از پیام رهبر انقلاب برای حضور آهاد مرد در راهپیمایی 22 بهمن با وجود تمام محدودیتها نشان از وجود یک نگاه استراتژیک در راستای سیاست های کلان کشور تامین منافع برای دستیابی به هدفی والاتر دارد.
در تشییع جنازه آیت الله هاشمی رفسنجانی به طور قطع معنای حضور افرادی که به خیابان آمده بودند رضایت کامل از شرایط موجود نبود، ولی نشان از این داشت که این جمعیت چه در تشییع جنازه و چه در انتخابات و راهپیماییهای ملی بر اصل نظام تاکید دارند و برحقانیت آن هیچ شکی وارد نمیدانند.
مردم ایران به خوبی میدانند که کشور با تهدیدهای گوناگون مواجه است. از یک طرف خطر تروریستها و درگیر شدن کشورهای همسایه با این رویداد و از طرف دیگر جنگ نیابتی که کشورهای عرب مرتجع منطقه در مرزهای ایران هدایت آن را بر عهده گرفتهاند. از سوی دیگر تهدید هر روزه کشور توسط دونالد ترامپ، رئیس جمهور جدید آمریکا که پیشبینی درباره رفتار او درآینده بسیارسخت است و باید درخصوص تصمیمهایش هر احتمالی را در نظر گرفت.
در چنین وضعیتی درداخل کشور کسانی به مانند مهدی خزعلی بدون در نظر گرفتن تمام این مسائل و حواشی آن که میتواند ملت ایران را به شدت درگیر سازد، در دعوت از مردم برای شرکت نکردن در راهپیمایی 22 بهمن درصدد برمیآیند تا به اصطلاح خود موج جدیدی از نفاق و تفرقه در کشور به وجود آورند.
اینکه مردم تا چه اندازه با این موجسازیها همراه شوند کاملا مشخص است زیرا تا به امروز نشان دادهاند به خوبی سره از ناسره را تشخیص میدهند، اما مسئله این است تا چه اندازه یک سیاستمدار می تواند کوته بین باشد و بدون تجزیه و تحلیل فضا و شرایط و بدون در نظر نگاه بلند مدت چنین خبطی کند و در سدی که میتواند با حضور مردم در راه پیمایی 22 بهمن در مقابل تهدیدهای خارجی ایجاد کند رخنه بیندازد.
بیتردید روز جمعه بیتوجه به توصیههای امثال مهدی خزعلی، مردم در راهپیمایی 22 بهمن حضور گسترده خواهند داشت؛ شاید گسترده تر از سالهای قبل چرا که به توصیه سیدمحمد خاتمی حتی آنها که از بعضی سیاستها دلخور هستند نیز در این راهپیمایی حاضر خواهند شد تا به فرموده و توصیه رهبر انقلاب به تهدیدها پاسخی محکم و قاطع داده شود.