به گزارش خبرگزاری رویترز، مک کانل گفت: کمیته اطلاعات سنا هم اکنون هم در حال بررسی دخالت های (ادعایی) روسیه در انتخابات است و آنها به احتمال زیاد نگاهی هم به مسئله جدید خواهند داشت.
فلین روز دوشنبه از سمت خود استعفا کرده و انگیزه خود از این اقدام را «عدم اطلاع رسانی کافی درباره تماس های خود با سفیر روسیه» در جریان رقابت های انتخاباتی عنوان کرده بود.
ارتباط فلین با سفیر روسیه به دولت پیشین آمریکا و زمانی باز می گردد که «باراک اوباما» رئیس جمهوری پیشین آمریکا 35 دیپلمات روس را به تلافی دخالت ادعایی روسیه در انتخابات آمریکا اخراج کرده بود. روسیه در آن زمان واکنش تندی به این مسئله نشان نداد.
فلین ارتباط با سفیر روسیه را پذیرفته اما گفته است که بحث اقدامات تنبیهی آمریکا در این گفت و گوها به میان نیامده است، موضوعی که طرح آن می تواند به منزله نقض قوانین آمریکا باشد.
«چاک شومر» رهبر سناتورهای دمکرات روز سه شنبه در این رابطه به خبرنگاران گفت: مقام های قضایی باید اعضای دولت، تیم انتقالی دونالد ترامپ و اعضای ستاد انتخابات را درباره حواشی پیرامون استعفای فلین مورد پرسش قرار دهند.
وی تاکید کرد که شاید وی و برخی از دیگر مقام های دولت ترامپ قانونی که شهروندان را از مذاکره با دولت های خارجی یا دریافت هدایا و دیگر مزایا از جانب آنها منع می کند، زیر پا گذاشته باشند.
شومر افزود: آنچه من می خواهم یک هیات تحقیق مستقل با اختیارات اجرایی
برای تحت پیگرد قرار دادن مرتکبان احتمالی اقدامات مجرمانه است.
نمایندگان سنای آمریکا در شرایطی خواستار پیگیری پرونده اتهامات فلین هستند که کاخ سفید احتمال هرگونه قانون شکنی را قویا رد می کند.
«شان اسپایسر» سخنگوی کاخ سفید در کنفرانس خبری امروز خود در همین ارتباط گفت: هیچ نشانه ای مبنی بر اینکه آنچه فلین انجام داده، نقض قوانین بوده باشد، وجود ندارد. مسئله تنها سلب اعتماد از وی بود.
از سوی دیگر همچنین افشای این مسئله که «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا قریب به سه هفته پیش در جریان این مسئله قرار گرفته ولی از برکناری فلین خودداری کرده بود، موجب شده که او هم هدف پیکان انتقاد رسانه ها و شخصیت های سیاسی باشد.