صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

شنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 03
کد خبر: ۴۴۹۸۰
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۳ - ۲۸ بهمن ۱۳۹۵
قائم مقام و معاون کل وزیر بهداشت:

سازمان تامین اجتماعی 30 هزار میلیارد ریال بدهی خود را طی دو هفته آتی پرداخت می‌کند

قائم مقام و معاون کل وزارت بهداشت به تاخیر سازمان های بیمه گر در پرداخت بدهی خود اشاره و اظهار کرد: به دستور رئیس جمهوری هیاتی تشکیل و مقرر شده سازمان تامین اجتماعی تا 2 هفته آینده مبلغ 30 هزار میلیارد ریال بدهی خود را پرداخت کند.
قائم مقام و معاون کل وزارت بهداشت به تاخیر سازمان های بیمه گر در پرداخت بدهی خود اشاره و اظهار کرد: به دستور رئیس جمهوری هیاتی تشکیل و مقرر شده سازمان تامین اجتماعی تا 2 هفته آینده مبلغ 30 هزار میلیارد ریال بدهی خود را پرداخت کند.

 دکتر ایرج حریرچی، در سفر به تربت حیدریه در استان خراسان رضوی در حاشیه بازدید از بیمارستان 270 تختخوابی امام حسین(ع) ، همکاری مجلس با دولت در اجرای طرح تحول نظام سلامت را مثبت ارزیابی کرد و گفت: بودجه سازمان بیمه سلامت برای اجرای طرح تحول نظام سلامت در سال آینده رشدی 70 درصدی خواهد داشت.

او با بیان اینکه در قانون برنامه ششم نیز دولت حق بیمه کارکنان دولت را که از 6 به 7 درصد افزایش یافته، خواهد پرداخت، به تاخیر سازمان های بیمه گر در پرداخت بدهی خود اشاره و اظهار کرد: به دستور رئیس جمهوری هیاتی تشکیل و مقرر شده سازمان تامین اجتماعی تا 2 هفته آینده مبلغ 30 هزار میلیارد ریال بدهی خود را پرداخت کند.

قائم مقام و معاون کل وزارت بهداشت  افزود: 80 هزار میلیارد ریال نیز اوراق سازمان بیمه سلامت و در واقع اوراق خزانه بوده که تاکنون نیمی از آن پرداخت شده و بابت نیمه دیگر تاکنون تنها 10 هزار میلیارد ریال پرداخت شده و امیدواریم 30 هزار میلیارد دیگر نیز بزودی پرداخت شود تا بتوانیم مطالبات یکساله همکاران خود و پیمانکاران را بپردازیم.

بر اساس این گزارش، ساخت بیمارستان 270 تختخوابی امام حسین(ع) دیماه سال 88 آغاز و طبق وعده دولت دهم قرار بود 30 مرداد 93 به اتمام برسد اما تا آن موعد بیش از 60 درصد پیش نرفت.

این بیمارستان در زمینی به مساحت 22 هزار مترمربع، در ساختمانی به مساحت هزار و 700 مترمربع با ظرفیت اسمی 200 تختخواب و ظرفیت واقعی 276 تخت شامل بخش های آی سی یو، داخلی، جراحی، زنان و زایمان، اطفال و کودکان، دیالیز، مراقبت های ویژه، اورژانس، بیوشیمی، پاتولوژی، انگل شناسی، میکروب شناسی، بانک خون، فیزیوتراپی، حرکت درمانی و هشت اتاق عمل و آزمایشگاه های مختلف ساخته می شود.

این گزارش می افزاید:دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با زیر پوشش داشتن تربت حیدریه، مه ولات و زاوه به 350 هزار نفر جمعیت این سه شهرستان جنوب خراسان رضوی خدمات می دهد. مرکز شهرستان 250 هزار نفری تربت حیدریه در 150 کیلومتری جنوب غربی مشهد قرار دارد.

براساس گزارش وبدا، گفتنی است، قائم مقام و معاون کل وزارت بهداشت در این سفر از بیمارستان نهم دی تربت حیدریه بازدید کرد. این بیمارستان دارای 162 تخت فعال و 4 اتاق عمل است همچنین طرح توسعه اورژانس  زیرزمین این بیمارستان شامل 1400 متر فضای لنژری، رادیولوژی، سی تی اسکن و طبقات فوقانی نیز شامل فضای اورژانس، تخت های ویژه و بخش های جراحی است.
منبع: ایسنا
نظرات شما
نام:
ایمیل:
نظر: