در هفتادمین شماره خط حزب الله، در مطلبی با عنوان« مردم ایران با هم متحد و یکپارچهاند اما...؛این قهر، قهر خداست» آمده است:
یک. ساعت 11:30 آخرین روز دیماه 95 غمانگیزترین حادثهی سال، تیتر خبرگزاریها را به خود اختصاص داد. "ساختمان پلاسکو فرو ریخت." در این بین اما «فداکاری باشکوه و مظلومانهی آتشنشانان مؤمن و شجاع/11/95» تحسین و تأثر همگانی ملت ایران را برانگیخت و ساعتهای متمادی چشمها و گوشها به صفحات تلویزیون دوخته شده بود و نگران سرنوشت آنان بود. اکثریت این جمعیت میلیونی نام و نشانی از این «قهرمانان کمادعا و بااخلاص10/ 11/ 95» نمیدانستند و قرابت و خویشاوندی با آنان نداشتند؛ اما ایثار و فداکاری این جوانمردان دلها را به هم نزدیکتر کرده بود و دل ملت ایران برای هموطنانشان میتپید؛ همان وحدت و همدلی همیشگی و مثالزدنی این بار در غمانگیزترین حادثه سال 95 دیده میشد. وحدت و یکپارچگیای که هرساله در جشنها و حماسههایی همچون راهپیمایی روز 22 بهمن، روز قدس و انتخابات گوناگون مردم را علیرغم نارساییها و گلهمندیهایشان از اقشار و سلیقههای مختلف حول یک حرکت جمعی و حماسی و برای تحقق یک هدف متعالی بارها و بارها همگرا و متحد در صحنه حاضر ساخته بود.
دو. ملت ایران اتحاد و همدلیشان را بارها با خون قهرمانانشان امضا کردهاند؛ قهرمانانی که هرگز نام آنها را فراموش نخواهند کرد و در این میان فرقی بین کرد و لر و عرب و بلوچ و شیعه و سنی نیست. شهدای وحدت، نامشان هرگز از یاد و حافظهی تاریخی ملت ایران زدوده نخواهد شد و چه فرقی میکند که مثل ماموستا شیخالاسلام و مولوی عبدالعزیز ساداتی عالمِ سنی کُرد و بلوچ باشند یا مانند سردار نورعلی شوشتری و سردار علی هاشمی ،خراسانی و عرب خوزستانی شیعه.
سه. «مهمترین سلاح ملت ایران برای خنثی کردن تهدیدها، همبستگی ملی و همدلی است. ملت ایران برای خنثی کردن تهدیدهای دشمن احتیاج به بمب اتمی و سلاح هستهای ندارد. همدلی و همبستگی مردم سلاحی است که در طول سالهای بعد از پیروزی انقلاب تا امروز کارایی خود را نشان داده و بعد از این هم نشان خواهد داد. ... امروز دشمن، همین اتحاد مردم را هدف گرفته است. 1/1/84» و همین جاست که سنگینی گناه آنان که شکاف و اختلاف در ملت ایران را دنبال میکنند معلوم میشود. «امام (رضوان الله تعالی علیه) در چند مورد از مسائل اجتماعی و گناهان اجتماعی و تخلفات سیاسی و اینجوری، این تعبیر را داشتند: این گناهی است که خدای متعال از آن نخواهد گذشت، چون توبهاش آسان نیست. خب، انسان از هر گناهی توبه کند، خدا میگذرد؛ اما وقتی انسان یک حرکتی کرد، یک ضربهای به یک ملت وارد شد، چطور میشود این را توبه کرد؟ چطور میشود جبران کرد؟ چطور میشود از تک تک کسانی که آسیب دیدهاند، انسان استحلال و طلب عفو کند؟ لذا خدا از این گناهان نمیگذرد. 8/ 3/ 90»
چهار. در روزهای اخیر برخی عناصر سیاسی که نقش فعالی در ایجاد شکاف و نقار در ملت ایران در فتنه 88 داشتهاند، طرحی را با عنوان «آشتی ملی» مطرح کردهاند؛ به این گمان که راهی برای بازگشت به قدرت در نظام جمهوری اسلامی برای خود پیدا کنند. رهبر انقلاب در سخنرانی اخیر در پاسخ به این عوامفریبی فرمودند: «یک عدهای یادگرفتهاند تعبیر آشتی ملی [را]. آشتی ملی. این حرفها معنی ندارد. مردم با هم مجتمع و متحدند آنجا که پای اسلام و ایران و استقلال و ایستادگی در مقابل مردم در میان است، مردم با همهی وجودشان ایستادهاند. ... وقتی شما میگویید آشتی، مثل این است که یک قهری وجود دارد. بله مردم ما با آنها که به روز عاشورا اهانت کردند با آنها قهرند. آنها که در روز عاشورا با بیحیایی جوان بسیجی را توی خیابان لخت کردند و کتک زدند بله با آنها قهرند و با آنها آشتی هم نمیکنیم. 27/11/95» آنانکه «انتخابات بهانهشان بود و اصل نظام را نشانه رفته بودند» و آنانکه که «توهین کنندگان به عاشورا» را «مردم خداجو» نامیدند را نه خدا میبخشد و نه مردم. «مردم با هم متحد و یکپارچهاند» اما این قهر، قهر خداست.