صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

پنجشنبه ۰۸ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 29
کد خبر: ۴۵۵۲۴
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۶ - ۰۲ اسفند ۱۳۹۵

روایت وزیر دولت نهم از یک اشتباه استراتژیک یاران احمدی‌نژاد /کاندیداتوری نزدیکان احمدی‌نژاد در انتخابات مضحک است/اصولگرایان خودزنی نکنند

پرویز کاظمی، وزیر اسبق رفاه و تامین اجتماعی در خصوص برنامه وحدت اصولگرایان برای انتخابات ریاست جمهوری سال آینده گفت: بحث وحدت اصولگرایان موضوعی است که همواره مطرح بوده است و سعی داشته اند به یک اتفاق نظر برای انتخابات مجلس و ریاست جمهوری دست پیدا کنند.
رویداد۲۴-پرویز کاظمی، وزیر اسبق رفاه و تامین اجتماعی در خصوص برنامه وحدت اصولگرایان برای انتخابات ریاست جمهوری سال آینده گفت: بحث وحدت اصولگرایان موضوعی است که همواره مطرح بوده است و سعی داشته اند به یک اتفاق نظر برای انتخابات مجلس و ریاست جمهوری دست پیدا کنند.
 
وی با بیان اینکه این اتفاق نظر و وحدت هیچ گاه به دست نیامد، خاطرنشان کرد: در وضعیت های بحرانی که نیاز بود این مهم به دست بیاید دیدیم که حادث نشد و دلایل خاص خود را هم دارد. از آنجایی که حزب و فعالیت حزبی نداریم معمولا این اتفاقات نظیر مطرح شدن کاندیداهای مختلف پیش از انتخابات رخ می دهد، درست این است که در یک پروسه چند ساله افراد مطرح شوند و برنامه های مورد نظر خود را به عرضه مردم بگذارند و به تدریج هم گروه‌های مختلف و هم مردم آن‌ها را بشناسند.


اصولگرایان عملکرد خوبی نداشتند

 
کاظمی با اشاره به یکی دیگر از دلایل عدم وحدت اصولگرایان، تصریح کرد: اصولگرایان با عملکردشان نشان داده اند که به هیچ وجه نمی‌توانند باهم به وحدت برسند مخصوصا در انتخابات ریاست جمهوری که مجبور هستند بر سر یک گزینه به وحدت برسند.  
 
وی ادامه داد: عملکرد اصولگرایان در این مدت عملکرد مورد قبولی نبوده است و با رایی که مردم در انتخابات ریاست جمهوری 92 و انتخابات مجلس سال 94 دادند نشان دادند که اقبالی به سمت اصولگرایان ندارند. افرادی که در واقع کاندیدا می‌شوند اسم های مختلفی را برای خود مطرح می‌کنند، یکتا،جبهه پیروان،یاران امام و غیره اسامی است که برخی برای خود انتخاب میکنند ولی رنگ و بوی اظهار نظر و مواضعشان ریشه در مباحث قبلی‌شان دارد.
 
کاظمی در این باره افزود: به خاطر دارم عده ای در انتخابات چند دوره قبل با اسم آبادگران آمدند، در دوره قبل با اسم اصولگرایان و این دوره هم با اسم تحول خواه وارد انتخابات شدند.این نشان دهنده این است که می‌خواهند به جامعه نشان دهند که ما یک دید و نگرش جدید هستیم! اسم عوض می‌شود اما محتوا تغییری نمی‌کند.بنابراین اگر اکنون میبینیم که گروه های مختلف با اسامی مختلف خود را کاندید می‌کنند همه از جریان اصولگرایی هستند و متاسفانه به لحاظ عملکرد چندساله چه در مجلس  و چه در قوه اجرایی داشتند به نظر نمی‌رسد اقبالی داشته باشند و بتوانند کاری از پیش ببرند.


اگر فرد و یا گروهی که برنامه های اقتصادی مناسب داشته باشد بیایید، میتواند معادله انتخابات را برهم بزند

 
وزیر دولت احمدی‌نژاد با بیان اینکه اصلاح‌طلبان نیز نتوانسته اند به وحدت مورد نظر دست پیدا کنند، خاطرنشان کرد: ما در این جریان هم اتفاق نظر را نمیبینیم. معتقدم شرایط اگر به همین صورت پیش برود قاعدتا اصولگرایان به لحاظ عدم اقبال عمومی رای قابل توجهی را نخواهند داشت و اگر روحانی کاندید شود طبیعتا باز هم پیروز انتخابات خواهد بود؛ اما اگر فضا تغییر کند و قرار باشد یک فکر جدید و سومی روی کار بیاید ممکن است معادله را برهم بزند.
 
وی ادامه داد: اگر دیدگاهی روی کار بیاید که وابسته به دو جناح اصولگرا و اصلاح طلب نباشد و از حواشی به دور باشد شاید بتواند معادله انتخاباتی را تغییر دهد. مردم از این حواشی خسته‌اند و مشکلات رکود،گرانی،بیکاری و غیره وجود دارد و از نگرانی و دغدغه های اساسی مردم است.  
 
کاظمی با بیان اینکه در خصوص بیکاری دو مشکل دارد وجود دارد، تصریح کرد: عده ای وجود دارند که فارغ التحصیل هستند و شغلی ندارند و عده ی دیگر افرادی هستند که شاغل هستند و در آستانه بیکاری قرار دارند!. ما اگر آمار و ارقامی که مسئولین منتشر می‌کنند ببینیم متوجه میشویم که در شهرک های صنعتی که پایگاه فعالیت‌های تولیدی است حدود 30 الی 40 درصد از فضای خالی مشغول فعالیت هستند و اگر بحث رکود را مطرح می‌‎کنیم به دلیل این است که رکود آثار سویی دارد.
 
پرویز کاظمی با انتقاد از سایر بخش‌های اقتصادی کشور ، عنوان کرد: یک فرد زمانی که بیمار می‌شود و به پزشک مراجعه می‌کند و آزمایش می‌دهد براساس همان آزمایش‌های که از وی می‌گیرند نشان می‌دهد که بیمار در چه شرایطی قرار دارد. ما اکنون که اقتصاد کشور را آنالیز می‌کنیم به معوقات بانکی برخورد می‌کنیم.معوقات در هر سیستم اقتصادی اگر قابل توجه باشد نشان دهنده بیماری اقتصادی است. یعنی همه افرادی که این تسهیلات را دریافت کرده اند که آدم‌های سو استفاده گری نبودند که در صدی از آن‌ها اینگونه بودند اما بسیاری از آن‌ها صنعتگر و کارآفرین هستند. این افراد اکنون به مشکلات اقتصادی بر خورده اند و نتوانسته اند محصولات خود را به فروش برسانند،‌به همین دلیل نتوانسته اند بدهی خود را به سیستم بانکی پرداخت کنند.
 
پرویز کاظمی ادامه داد: اگر فرد و یا گروهی بیایید که بتواند این وضعیت اقتصاد را تغییر دهد و برنامه های مناسبی برای اقتصاد داشته باشد میتواند معادلات انتخابات را تغییر دهد.اما با این شرایط آقایان اصولگرا با هر اسم و رسمی که حضور پیدا کنند من برایشان جایگاهی در میان مردم نمیبینم.

این فعال سیاسی با اشاره به سازو کار جبهه مردمی ذر خصوص اجماع اصولگرایان برای انتخابات گفت:‌  تفکر همان تفکر است اما رنگ و بویش کمی فرق دارد.از آنجایی که پایه های فکری تفاوتی ندارد بعید به نظر میرسد که به اتفاق نظر برسند.


حضور احمدی نژادی ها در انتخابات مضحک است



وی ادامه داد: فرض بر این بگذاریم که به اتحاد و اجماع برسند اما اقبال عمومی ندارند. بزرگان اصولگرایی هم میدانند که اقبالی ندارند؛‌به نظرم برخی از این افراد برای این که سوخت نشوند حداقل در این دوره نباید حضور پیدا کنند زیرا این حضور یک نوع خود زنی است و بهتر است که نیایند.

کاظمی با بیان اینکه تعریف سیاسی بسیار گسترده است،‌تصریح کرد:‌  معتقدم برخی افرادی که در دولت نهم و دهم حضور داشتند و بسیار هم پایبند بوده و هستند حضورشان یک مضحکه است؛‌ زیرا رفتار و عملکردشان همواره مورد تحلیل است.

وی ادامه داد:‌ اطرافیان احمدی نژاد اگر در انتخابات حضور پیدا کنند بعید است که با اقبال و رای مردم روبه رو شوند. بحث دیگری که مطرح است این مورد است که آیا اصلا از فیلتر شورای نگهبان می‌توانند عبور کنند یا خیر!‌البته ممکن است به دنبال مظلوم نمایی هم باشند که حضور یابند و رد صلاحیت شوند و پس از آن حواشی ایجاد کنند.این طیف اشتباه استراتژیک کردند و حداقل در این دوره نباید وارد انتخابات می‌شدند.

کاظمی افزود:‌احمدی نژاد اعلام کرده است که حمایتی از فرد  و گروهی ندارد اما زمانی که افرادی که از رینگ یک ایشان وارد انتخابات میشوند به طور غیر مستقیم مورد حمایت وی هستند.

*نامه نیوز
نظرات شما