صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

پنجشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 10
کد خبر: ۴۶۷۹۵
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۴ - ۱۱ اسفند ۱۳۹۵

مافیای نفتی به کجا رسید؟

یک کارشناس اقتصادی گفت:«در دولت های نهم و دهم بالاتربن درآمدهای نفتی را داشتیم در حالی که پایین ترین رشد اقتصادی را تجربه کردیم.»
رویداد۲۴-یک کارشناس اقتصادی گفت:«در دولت های نهم و دهم بالاتربن درآمدهای نفتی را داشتیم در حالی که پایین ترین رشد اقتصادی را تجربه کردیم.»

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جریان رسیدگی به بخش‌های هزینه‌ای لایحه بودجه 96 مصوب کردند که برداشت‌های بیش از مجوزهای قانونی دولت در سال های 87 تا 91 که دولت احمدی‌نژاد می شود از محل صادرات نفت تسویه شود.

در همین رابطه محمود خاقانی، کارشناس اقتصادی در گفت و گو با خبرگزاری خبرآنلاین گفت:«در دولت های نهم و دهم بالاتربن درآمدهای نفتی را داشتیم در حالی که پایین ترین رشد اقتصادی را تجربه کردیم. سوال اینجاست که چرا؟ و این در حال حاضر وظیفه مجلس است که به دنبال پیدا کردن پاسخ برای ارائه به مردم باشد.»

وی افزود:«در گذشته نگذاشتند مردم سوال کنند چون نمی خواستند پاسخ دهند. اقدام مجلس این نوید را داده که مردم باید منتظر باشند که موضوعات بیشتر هم به دنبال این برای شفاف شدن تصویب شود. طبیعی است آن هایی که نمی خواهند جو شفاف شود و رازها و فسادها آشکار شود با توجه به قدرت اقتصادی قوی که دارند روش های مختلفی را به کار ببرند و بایستی بیشتر به این موضوع اهمیت دهیم.»

خاقانی عنوان کرد:«زمانی که دولت نهم وارد کار شد وزرات نفت را متهم کرد که در این وزارت خانه مافیایی حاکم است بعد در همان دولت نهم گشتند و بررسی کردند تا آنجایی که آقای میرکاظمی وزیر نفت شد و در مجلس رسما اعلام کرد من در وزارت نفت مافیایی را پیدا نکردم.»

وی ادامه داد:«اما در تاریخ 5 دی 1392 زمانی که بیژن زنگنه دوباره به وزارت نفت بازگشت در جمع مدیران و کارشناسان ارشد نفتی گفتند که من می توانم بگم در وزارت نفت یک مافیا حضور دارد و ایشان حتی کمک خواست که بتوانند با این مافیا در گیر شود و مقابله کند. »

این کارشناس اقتصادی اظهار کرد:«ما هنوز نمی دانیم که تا چه اندازه در حال حاضر با این مافیا مقابله شده است. بنابراین این که مجلس این مصوبه را ارائه کند به نظر باید به فال نیک گرفت. »

وی بیان کرد:«تسویه این بدهی ها کار خیلی مشکلی است ولی یک روزی باید اینکار شود و درسی برای آینده شود.»

 

نظرات شما