صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

جمعه ۳۰ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 20
کد خبر: ۴۸۳۱۹
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۵ - ۲۳ اسفند ۱۳۹۵
انتقاد معاون روحانی از گزارش صداوسیما درباره گازرسانی زاهدان:

2 روزه صدها خانه را گازکشی کنیم؟/ پیامبر هم برای خندق معجزه نمی‌کرد!

معاون حقوقی رئیس جمهور گفت: صدا وسیما با نشان دادن تلاش‌های دولت و فرزندان این نظام در امر محرومیت زدایی پیشرفت در حوزه‌های کشاورزی و نفت و گازی بذر امید را در دل مردم بکارد.
رویداد۲۴-معاون حقوقی رئیس جمهور گفت: صدا وسیما با نشان دادن تلاش‌های دولت و فرزندان این نظام در امر محرومیت زدایی پیشرفت در حوزه‌های کشاورزی و نفت و گازی بذر امید را در دل مردم بکارد.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام والمسلمین مجید انصاری در مراسم گرامیداشت شهدا و تجلیل از خانواده‌های شهدای فرهنگی که در اداره کل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران برگزار شده بود، اظهار کرد: گرچه شهیدان جسماً در میان ما نیستند اما روح بلند، فکر بالا و همت راسخ‌شان به مثابه نوری است که محیط و قلب ما را روشن می‌کند. لذا حضور در تربت پاک آنها و یا مراسم گرامیداشت آنان توفیقی است الهی.

وی ادامه داد: همه ما می‌دانیم که قرآن کریم شهیدان را زنده خطاب کرده است. یکی از آیات قران دستور می‌دهد که به شهیدان مرده نگویید، آنها زنده هستند. در ادامه هم می‌فرماید خیال نکنید شهیدان مرده‌اند؛ یعنی به جز کلام در ذهن خودمان باید باور کنیم که شهید زنده است و نزد خدا روزی می‌گیرد. امام بزرگوار برای تفسیر این آیه تعبیر زیبایی دارد، که این روزی از جنس روزی ای که مومنین در بهشت به دست می آورند نیست و از آن برتر است.

انصاری در تبیین جایگاه شهدا با بیان احادیثی از امام حسین (ع) و حضرت علی (ع) خاطر نشان کرد: مسئله شهادت یک امر ذهنی و فرهنگی است. می‌توان به مرگ طبیعی از دنیا رفت اما شهید محسوب شد؛ اگر فرهنگ شهادت در جامعه رواج پیدا کند آن جامعه در مرگ طبیعی افراد هم، شهید تقدیم کرده است.

وی ادامه داد: اگر فرهنگ شهادت در جامعه باشد استقلال جامعه حفظ می‌شود. قتل، جنایت و گرانفروشی یا هرآنچه که به عنوان مظاهر طاغوتی وجود دارد از بین می رود و جامعه همانی می شود که پیامبر(ص) به دنبالش بوده است. یعنی حاکمیت خداوند در جامعه مستقر می شود.

معاون حقوقی رئیس جمهور یادآور شد: اگر آنجایی که جلسه غیبت و یا تهمتی وجود دارد، نباشیم یعنی داریم فرهنگ شهادت را در خود رواج می‌دهیم. الان با فضای مجازی سفره گناه به وسعت جهان گسترده شده است، دروغ، تهمت و یا تخریب علیه مؤمنین، مسؤلین، یاران امام ، قوم و یا جمعیتی در فضای مجازی ساخته می شود، اگر آن را بازپخش دهیم ما هم در آن گناه شریکیم. این در حالی است که می توانیم از همین فضای  مجازی برای گسترش عدل و داد استفاده کنیم.

وی در بخش دیگری از این سخنرانی در ارتباط با حقوق شهروندی تصریح کرد: مفاد منشور حقوق شهروندی که رئیس جمهور اعلام کرده است در راستای ساختن جامعه ای همتراز شهدا و بر پایه مدینه فاضله است؛ تا مردم بتوانند از حق خودشان در جامعه دفاع کنند. منشور حقوق شهروندی یک تعریف سیاسی نبود بلکه یک دستور از طرف یک مسئول اجرای قانون اساسی بود تا آزادی سیاسی، سلامت روان و جسم مردم، آبروی انها و بسیاری از موارد این چنینی حفظ و حراست شود.

انصاری خاطر نشان کرد که مفاد حقوق شهروندی برگرفته از قانون اساسی و آرمان های انقلاب است و جامعه ما را همتراز جامعه شهیدان میداند.

وی  ادامه داد: شهدای بزرگوار ما برای استقرار همین اررزشها جان خود را فدا کردند والا بدون درنظر گرفتن چنین ارزشهایی دیگر شهید به حساب نمی آیند. مگر سربازهای صدام در جنگ کشته نشدند، آیا آنها هم شهید به حساب می آیند؟

معاون حقوقی رئیس جمهور با ارائه آماری از بنیاد شهید و ایثارگران جمهوری اسلامی اظهار کرد : بر اساس آمار جدیدی که بنیاد شهید اعلام کرده است تعداد شهدایی که تحت پوشش این بنیاد هستند 225790 نفر است.

وی گفت: شهدای زیادی داشته ایم که درمیان آنها دانش آموزان، معلمان، افراد مسن و جوان قرار داشتند. امام خمینی(ره) به درستی در اوایل انقلاب به دانش آموزان فرمودند من به آینده ای که به دست شما ساخته می شود امیدوارم. این فرمایش در زمان جنگ تحمیلی به خوبی تحقق پیدا کرد. یکی از جانبازان ما که الان هم نماینده مجلس هستند در زمان اسارتشان یک دانش آموز بوده اند.

انصاری با ارائه آماری گفت که 3322 هزار خانوار شهدا و ایثارگر تحت پوشش بنیاد شهید قرار دارند.

وی در ادامه گفت: برای دفاع از راه این شهیدان باید چه کنیم؟ جلسه بگذاریم یا خدایی ناکرده عده ای برای منافع  حزبی و شخصی خود از آنها استفاده کنند. ما باید همواره به یاد داشته باشیم که این انقلاب میراث شهیدان است. شهیدان برای آزادی و استقلال این کشور جان خود را هدیه کرده اند. اگر الان بودند سرمایه گذاری برای اشتغال جوانان و خروج از رکود را طلب می‌کردند.

معاون حقوقی رئیس جمهور افزود: شهیدان جان خود را دادند تا کشور را از دست دشمنان خارج کنند. اگر امروز مذاکره کنندگان ما تلاش می‌کنند تا عرصه‌ای غصب شده توسط دشمن در اقتصاد را آزاد کنند کاری شهید گونه کرده اند. اگر تلاش می کنند در دورترین منطقه مثل منطقه مرزی سرباز در سیستان و بلوچستان اتاق عمل راه بیاندازد هم در همین راستا است. اگر دولت با همه سختی ها تلاش می کند تا در گندم خودکفا شویم و از گندم خارجی بی نیاز گردیم نیز در ادامه کار شهیدان است.

وی در بخش دیگری از این سخنرانی با اشاره به دست آوردهای دولت در 4 سال گذشته اظهار کرد: با همه سختی ها، کاهش قیمت نفت وافزایش هزینه ها دولت کارهای بزرگی انجام داده است. میانگین پرداخت ها در ‌آموزش و پرورش از 1 میلیون و 200 هزار تومان به 2 میلیون و 400 هزار تومان یعنی صد درصد افزایش پیدا کرده است.

انصاری خاطر نشان کرد: با همه مشکلاتی که وجود داشت طرح رتبه بندی معلمان نیز انجام شد. همچنین لایحه اصلاح قانون پرداخت نیز درچند وقت آینده تهیه خواهد شد. در بودجه سال 96 نیز برای پرداخت ماهیانه حقوق حق التدریسی ها پیش بینی های خوبی شده است.

وی درهمین راستا گفت: بودجه آموزش وپرورش 36 هزار میلیارد تومان است که بودجه سنگینی است اما دولت طی 4 سال گذشته صد در صد این بودجه را به این وزارتخانه تخصیص داده است. بیش از سال های گذشته تخریب، بازسازی و ایمن سازی مدارس را در این دولت انجام داده ایم. برنامه های بیشتری نیز برای بازسازی سایر مدارس داریم.

معاون حقوقی رئیس جمهور با اشاره به تلاش‌های دولت در جهت استقرار حقوقی توافقنامه برجام اظهار کرد: ترامپ با همه بداخلاقی هایی که انجام داده از لحاظ حقوقی نتوانسته است برجام را نقض کند. این موضوع درحالی اتفاق می افتد که برای ما آثار رفع تحریم ها در حوزه های مختلف روز به روز بیشتر نمایان می شود. در همین سال جاری بعد از ابلاغ سیاست های اقتصاد مقاومتی 22 هزار واحد صنعتی تعطیل شده و یا نیمه فعال را با اعطای تسهیلات فعال کرده ایم.

وی همچنین گفت: بدون حضور سرمایه گذاران خارجی در حوزه های کشاورزی، راه سازی و تولیدات گام های بزرگی برداشته شده است که شور وشوق خوبی در کشور ایجاد کرده است. این کشور باید امیدوار بماند و با امید پیش برود اما عده ای متاسفانه شب و روز کارشان این است که امید مردم را ناامید کنند. هر اقدامی که صورت می گیرد را با ترفند سیاه نمایی ناچیز نشان می دهند. با کمال تاسف گاهی رسانه ملی هم همین کار را انجام می‌دهد.

انصاری با بیان اینکه هنوز برای تبلیغات ریاست جمهوری زمان باقی مانده، گفت: مشکلی با رقابت‌های انتخاباتی ندارم اما هنوز برای تبلیغات سیاسی زود است. اولین شرط اسلامیت و انقلابی بودن رعایت انصاف است، مگر می شود انسان انقلابی دروغ بگوید و تهمت بزند؟

وی با اشاره به دستور مقام معظم رهبری برای رفع محرومیت از سیستان و بلوچستان گفت: دولت قوی ترین استاندار خود را برای این استان منصوب کرده است. این استان 37 سال بعد از انقلاب در آرزوی گاز رسانی بود که با همت دولت و کارشناسان مجرب این امر اتفاق افتاد. ای کاش صدا و سیما یکبار کارگاه های مربوط به این گازرسانی را به مردم نشان می‌داد. 7 کیلومتر کارگاه جوشکاری با همت فرزندان این سرزمین ایجاد شد تا مشعل گاز در میدان زاهدان ایجاد شود.

معاون حقوقی رئیس جمهور ادامه داد: داعش و امثال آن فکر می کردند که از سیستان و بلوچستان می توانند به عنوان پایگاهی برای خود استفاده کنند. اما الان این استان سینه ستبر جمهوری اسلامی ایران مقابل داعش است. حالا صدا و سیما یک روز پس از افتتاح میدان گاز در این استان گزارشی تهیه می کند که هنوز گاز به خانه های مردم نرسیده است. انصافتان کجا رفته آقای عزیز؟ آیا دو روزه می شود چند صد خانه را گاز کشی کرد؟ والله پیامبر هم برای حفر خندق برای دور مدینه از معجزه استفاده نمی‌کرد.

وی افزود: تلاش های رئیس جمهور و دولت به کنار، چرا این مهندسین و فرزندان کشور را که شبانه روز در سخت ترین شرایط کار کرده اند را یک بار نشان نداده اید؟ شما که می توانید از ماهی و مرجان کف دریای خلیج فارس فیلمبرداری کنید چرا از تلاش مهندسین برای حفر لوله های نفتی در خلیج فارس فیلمی تهیه نمی کنید. برداشت 1 میلیون 200هزار بشکه ای نفت از قبل برجام به 2 میلیون و 300 هزار رسیده است. همچنین 200 میلیون مترمکعب از برداشت از میدان مشترک باقطر به 500 میلیون متر مکعب رسیده است. اینها موضوعاتی است که مردم باید بدانند ما در حوزه برداشت مشترک با عراق در منطقه اروند هم به برداشت 220 هزار بشکه ای رسیده ایم، این یعنی فرهنگ شهادت.

انصاری با بیان اینکه اراده دولت در رفع محرومیت از استان خوزستان است، گفت: قرار نیست که استان خوزستان همیشه در محرومیت پس از شرایط جنگی بماند. این دولت می خواهد عقب ماندگی خوزستان را جبران کند. می بینیم که مناطق ازاد این استان به سرعت در حال پیشرفت هستند. من از صدا وسیما به عنوان رسانه ملی که از جیب ملت اداره می شود خواهش می کنم تا زحمات فرزندان این ملت را نشان دهد و امید ایجاد کند؛ چرا که دشمنان ما سعی دارند تا بذر ناامیدی را دراین کشور بکارند.

وی در بخش دیگری از این سخنرانی گفت که باید قدر نیروهای انقلاب را تا زمانی که در قید حیات هستند بدانیم و درهمین رابطه افزود: زمانی علیه شهید بهشتی حرف هایی می زدند که او جواهراتی را از کشور خارج کرده و قصد فرار از کشور را هم دارد. ایشان در جواب  گفتند من در ایران می میرم و دشمنان این نظام از این کشور فرار می کنند. دیدیم که همین طور شد عده ای بر مزار ایشان استغفار می کردند و دشمنان نظام هم که همان منافقان هستند فرار کرده و جزو عوامل صدام شدند. امسال هم زمانی که عده ای در جماران بر تابوت آیت الله  هاشمی رفسنجانی گریه می کردند شبیه آن چیزی که بر شهید بهشتی گذشت را دیدم.

معاون حقوقی رئیس جمهور در پایان گفت: سال آینده به استقبال انتخابات می رویم. امیدواریم همه پای صندوق های رای حضور پیدا کنند و انتخاباتی سالم با شکوه و حماسی را ببینیم. نگرانی نداریم چراکه در رأس این نظام رهبری قرار دارد که راهنمایی های لازم را می‌کند. ما بیش از پیش نیازمند وحدت و انسجام هستیم.
منبع: ایسنا
نظرات شما