به گزارش خبرگزاري خبرآنلاين و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت، مهندس سیدرضا غلامی افزود: تیم های بهداشتی تعداد ۷۳۴ هزار و ۱۷۰ مورد بازرسی بهداشت محیطی از مراکز تهیه و توزیع و عرضه مواد غذایی حساس با اولویت کنترل بهداشت فردی و بهداشت مواد غذایی انجام داده اند.
وی افزود: بیش از ۱۸۹ هزار مورد بازرسی بهداشت محیطی از اماکن عمومی حساس با اولویت بهداشت فردی و تجهیزات ازجمله آرایشگاه ها، هتل ها و مراکز اقامتی صورت گرفته و تعداد ۲۳ هزار و ۶۶۷ مورد نیز بازرسی بهداشت محیطی از اماکن بین راهی با اولویت کنترل بهداشت فردی و بهداشت مواد غذایی انجام شده است.
غلامی تعداد بازرسی بهداشت محیطی از سامانه های آبرسانی را حدود ۴۱ هزار مورد عنوان کرد و افزود: بازرسی بهداشت محیطی با اولویت کنترل دخانیات از مراکز عرضه قلیان نیز ۱۲ هزار و ۷۷۹ مورد بوده است.
به گفته مسئول برنامه سلامت نوروزی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، تا کنون یک میلیون و ۴۳۴ هزار و ۶۶۶ کیلو گرم مواد غذایی فاسد و غیر بهداشتی کشف و معدوم شده و ۳ هزار و ۵۶۷ مرکز و مکان متخلف تعطیل شده است.
غلامی در ادامه تعداد کلرسنجی از آب آشامیدنی را ۵۶۲ هزار و ۵۹۹ مورد عنوان کرد و گفت: نمونه برداری میکروبی آب ۵۸ هزار و ۲۵۲ مورد و نمونه برداری مواد غذایی۳۱ هزار و ۴۵۰ مورد بوده است.