رویداد۲۴- مدیرکل سیاسی وزارت کشور دولت اصلاحات با اشاره به حمله تند محمدباقر قالیباف به حسن روحانی و دولت او در روز ثبتنام برای کاندیداتوری دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: امیدوارم انتخاب ادبیات تخریبی و خشن راهکاری برای فرار آقای قالیباف از توضیح و شفافسازی عملکرد خود نباشد.
محمدباقر قالیباف، شهردار تهران شنبه، 26 فروردین، در آخرین دقایق از آخرین روز ثبتنام برای انتخابات ریاستجمهوری وارد وزارت کشور شد و ثبت نام کرد.
او به عنوان شهردار تهران 12 سال سابقه اجرایی دارد که املاک نجومی، قراردادهای نجومی، استخدامهای نجومی، اجاره و فروش سولههای ستاد بحران، فروش تراکم، عدم شفافسازی در مورد درآمد بیلبوردهای تبلیغاتی، میلیاردها تومان بدهی، واگذاری شهر آفتاب و بانک شهر، آتشسوزی خیابانجمهوری و حادثه پلاسکو تنها چند نمونه از تیترهای کارنامه کاری آقای شهردار است.
بسیاری از مردم «قالیباف» را به عنوان فردی نظارتگریز میدانند خیلیها هم مانند «غلامرضا انصاری» عضو فعلی شورای شهر، این برچسب را به جای قالیباف به شهرداری میزنند و میگویند: " شهرداری نظارتگریز است." این در حالی است که حالا پس از 12 سال کلمه شهرداری سخت از کلمه قالیباف جدا میشود.
انتخابات ریاستجمهوری فرصت مناسبی است که نامزدها عملکرد، کارنامه و برنامههای خود را واضح و شفاف برای افکارعمومی بیان کنند اما، برای کسانی که سالهاست منتظر توضیحی شفاف از آقای شهردار هستند این یک فرصت بسیار مناسب به نظر میرسد که به بهانه انتخابات ریاستجمهوری از قالیباف برای کارنامه 12 ساله نه چندان موفقشاش در شهرداری توضیح بخواهند.
علی باقری، مدیرکل سیاسی وزارت کشور دولت اصلاحات در گفتوگو با
رویداد۲۴ گفت: طبق قانون هر شهروندی که شرایط قانونی را داشته باشد میتواند کاندیدا شود، آقای قالیباف هم از این قاعده مستثنی نیست اما نکتهای که در مورد ایشان وجود دارد این است که آقای قالیباف از همان لحظه ثبتنام و حتی حواشی قبل از آن مشی هجوم تخریبی را علیه سایر رقبا و به خصوص آقای روحانی شروع کرده است.
او ادامه داد: نقد کردن برنامه دیگر کاندیدها به خصوص نقد کاندیدای که دولت را در دست دارد حق طبیعی همه کاندیدها است و حتی خیلی خوب و مفید است اما به کار بردن ادبیاتی که در آن تخریب وجود داشته باشد اشتباه است و فضا را ناسالم میکند.
باقری بیان کرد: خود آقای قالیباف هم مانند همین دولتی که آن را مورد هجوم قرار داده است دارای کارنامه و عملکرد اجرایی است. یک عملکرد 12 ساله در شهرداری دارد که اتفاقا نقدهای خیلی جدی هم به این عملکرد وارد است. آقای قالیباف باید خودش را آماده پاسخگویی به نقدهای جدی (منصفانه و با استفاده از ادبیات توام با اخلاق) کند.
مدیرکل سیاسی وزارت کشور دولت اصلاحات افزود: امیدوارم انتخاب ادبیات تخریبی و خشن راهکاری برای فرار آقای قالیباف از توضیح و شفافسازی عملکرد خود نباشد.
باقری در پاسخ به این سوال که آیا حضور آقای قالیباف میتواند فرصتی مناسب برای اعضاء شورای شهر باشد تا به نقد عملکرد او بپردازند، گفت: قطعا این اتفاق میافتد، البته این انتقاد به اعضای فعلی شورای شهر وارد است که آیا در این چهارسال به وظیفه نظارتی خود به درستی عملکردهاند یا نه؟
او افزود: انتخابات فرصت مناسبی است که همه صاحب نظران، خصوصا اعضاء شورای شهر عملکرد شهردار تهران _ چه عملکرد مثبت و چه عملکردهای منفی که بسیار زیاد بوده است_ را به شکل جدی مورد بازبینی و نقد قرار دهند.