رویداد۲۴-به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، محمود امانی بنی اضافه کرد: یکی از بهترین محلهای استقرار هواپیماهای اِی.تی.آر فرودگاه بندرعباس است تا از این فرودگاه به جزایری مثل جزایر تنب، ابوموسی، کیش، جاسک، چابهار و فرودگاههای نزدیک به بندرعباس دراستانهای شیراز و کرمان پرواز داشته باشیم.
وی با اعلام اینکه برنامه اصلی هم این بود که فرودگاه بندرعباس را زمینه پروازی اِی.تی.آر ها قرار دهند، گفت: بعد از نیازسنجی انجام شده با تهران مکاتبه کردیم و خواستار این هستیم که فرودگاه بندرعباس زمینه پروازی ای.تی.آر های جوان شود.
وی با توضیح اینکه بیشتر فرودگاههای ما فرودگاههایی هستند که مسافر کم، اما تردد بیشتر دارند، گفت: بعضی از فرودگاههای کشور به پروازهای بزرگ احتیاج ندارند، بلکه نیازمند این هستند که روزانه پروازهای بیشتری داشته باشند و هواپیماهای اِی.تی.آر پاسخ این نیاز و استقبال مردم را خواهد داد.
به گزارش ایرنا، نخستین گروه از هواپیماهای برجامی از نوع اِی.تی.آر صبح روز چهارشنبه 27 اردیبهشت ماه در فرودگاه مهرآباد تهران به زمین نشست.
این چهار فروند هواپیما در راستای اجرای بخشی از قرارداد هما با کمپانی اِی.تی.آر است که در نهایت با تحویل 16 فروند هواپیمای دیگر به طور کامل اجرایی میشود.
ای تی آر 72 (ATR72) هواپیما دو موتوره توربوپراپ میان برد منطقهای است و توانایی طی کردن مسافت هزار و 500 تا هزار و 600 کیلومتر را دارد و میتواند در پروازهای داخلی میان فرودگاههای کوچک ایران مورد استفاده قرار گیرد.
شرکت ایران ایر در نظر دارد از این هواپیماها برای پرواز به فرودگاه های نزدیک استفاده کند.
این هواپیماها قرار است در خطوط هوایی داخلی جایگزین برخی از فرسوده ترین هواپیماهای موجود در جهان نظیر انواع فوکر و MD (مکدانل داگلاس) شوند که سال هاست در خطوط پروازی داخلی مشغول رفت و آمد هستند.