رویداد۲۴- وزیر رفاه دولت نهم بر این عقیده است که فضای مجازی و رسانهها باعث شده است مردم نسبت به مسائل آگاه تر شوند و به همین دلیل دیگر کسی نمیتواند نسبت بی اخلاقیها همانند گذشته موضع سکوت در پیش بگیرد.
آخرین جمعه ماه رمضان امسال نیز همانند سالهای گذشته، مردم مومن و روزهدار کشورمان برای شرکت در راهپیمایی "روز قدس" حضور یافتند تا یکصدا انزجار خود را از رژیم صهیونیستی اعلام کنند.
این مراسم اما با حواشی بسیاری روبه رو بود. به طور قطع، یکی از مهمترین مسائلی که باعث شد تا روز قدس امسال متفاوت تر از سالهای گذشته باشد، توهین عده ای خودسر به رئیس جمهوری کشورمان بود که البته بازتابهای زیادی را نیز به همراه داشت.
بازخورد رسانهای این حملات و بی اخلاقیها آنقدر زیاد بود که اصولگرایان یک به یک خود را از صف این خودسرها جدا کرده و این عمل را محکوم کردند.
در همین رابطه با پرویز کاظمی، وزیر رفاه دولت احمدی نژاد به گفتوگو پرداختیم .
پرویز کاظمی، فعال سیاسی اصولگرا و وزیر دولت نهم در گفت و گو با نامه نیوز، با اشاره به شعارها و توهینهایی که از سوی عدهای خود سر به رئیس جمهوری کشورمان در روز قدس صورت گرفت،گفت: متاسفانه چند سالی است باب شده که به مسئولین و شخصیتهای مهم کشور توهین میشود که این رفتارها از لحاظ قانونی و اخلاقی مشکل دارد.
وی ادامه داد: از لحاظ قانونی وزارت کشور، قوهقضاییه، نیروی انتظامی و مسئولین مربوطه باید با این موضوعات برخورد کنند. مسئولین و شخصیتهای مهم کشور دارای ارزش و جایگاه هستند و نباید به این سادگی مورد حمله و بی اخلاقی قرار بگیرند. حتی آن زمان که آقای احمدی نژاد رئیس جمهور کشورمان بود هم باید حرمت ایشان با توجه به جایگاهی که داشتند حفظ میشد. اگر فردی انتقادی دارد باید با آداب نقد وارد شود نه توهین و تخریب !
حملات و توهینها باید در نطفه خفه شود
کاظمی با بیان اینکه زمانی که دو بزهکار در سطح شهر عمل خلافی را مرتکب میشوند، به وسیله دوربینهای مستقر در سطح شهر این افراد به سرعت شناسایی و ظرف 24 ساعت دستگیر میشوند، تصریح کرد: سیستمهای امنیتی ما خوشبختانه از امکانات خوبی برخوردار هستند و میتوانند به راحتی با این برخوردهای غیرقانونی که انجام میشود مقابله کند. معقتدم هیچ فرقی هم ندارد که این بی قانونی ها از سوی کدام جناح و گروهها رخ میدهد، مهم این است که با آنها برخورد مناسب صورت بگیرد.
این فعال سیاسی ادامه داد: کشور ما در دنیا دیده میشود، ما خودمان را الگوی یک کشور مسلمان میدانیم که تابع قوانین هستیم؛ به همین دلیل چنین اتفاقاتی در شان کشور و نظام ما نیست. قوه قضاییه باید سریعا با این موضوعات برخورد کند تا این مسائل در نطفه خفه شود و دیگر شاهد چنین بداخلاقیهایی نباشیم.
پرویز کاظمی با اشاره به اینکه متاسفانه برخی این بی اخلاقیها را با بحث آتش به اختیار یکی میدانند،خاطرنشان کرد: آتش به اختیار به معنای آن نیست که هر فرد و گروهی هرکاری که خواستند را انجام دهند؛ این سخن به معنای آن است که به طور مثال اگر کیفیت یک محصولی خوب نیست تلاش کنید تا کیفیت آن را بالا ببرید یا اگر حس میکنید که دانشتان پایین است سعی کنید تا سطح دانش خود را بالا ببرید؛ نه اینکه بی قانونی را در جامعه رواج دهید.
توهین به روحانی به معنای توهین به 24 میلیون ایرانی است
این فعال سیاسی با تاکید بر اینکه روحانی رای 24 میلیون نفر را همراه خود دارد،تصریح کرد: بی اخلاقی و توهین به رئیس جمهور به معنای توهین به 24 میلیون ایرانی، دموکراسی و نظام است. این توهین و بی اخلاقیها به نفر دوم نظام و نفر اول اجرایی کشور تحت هیچ شرایطی پذیرفته شده نیست.
وزیر دولت نهم به محکوم کردن این بی اخلاقی از سوی اصولگرایان اشاره کرد و گفت: رفتار زشتی که اخیرا علیه روحانی صورت گرفت آنقدر زشت و ناپسند بود که هیچکس به خودش چنین اجازه ای نمیدهد که بخواهد از این موضوع حمایت کند. امروزه فضای مجازی و رسانهها تاثیربسیار زیادی را در بالا بردن آگاهی مردم دارند و افراد هم دیگر نمیتوانند مواضع بینابینی بگیرند. این عمل آنقدر به دور از شان و فرهنگ بود که اصولگرایان هم آن را محکوم کردند.
وجود رسانهها و فضای مجازی باعث شد تا بسیاری از افراد این اتفاق را محکوم کنند
وی ادامه داد: متاسفانه در چند سال اخیر آنقدر با این موضوعات مماشات شده است که اکنون کار به اینجا رسیده است. واقعا انسان شرم میکند که بخواهد در خصوص چنین رفتارهایی سخن بگوید. امیدوارم خوبی ها آنقدر از سوی رسانهها خصوصا رسانه ملی توسعه پیدا کند که در فرهنگ ما هم نهادینه شود.
کاظمی با بیان اینکه معتقدم فضای نقد و انتقاد در کشور باید به طور کامل باز باشد، عنوان کرد: زمانی که رسانهها این بی اخلاقی ها را منتشر میکنند دیگر کسی نمیتواند مهر تایید بر چنین رفتارهای بی شرمانهای بزند.
وی ادامه داد:در زمان مناظرههای انتخاباتی که یکی از کاندیداهای انتخابات بحث 4درصد و 96 درصدی را مطرح کرد ؛ دیدیم که در فضای مجازی چقدر به این مسئله پرداخته شد. با توجه به جمعیت کشور این 4 درصد به همراه خانوادههایشان حدود10 میلیون نفر میشوند و یک کاندیدا به طور صریح میگوید ما 10 میلیون فاسد در کشور داریم! طبیعتا اگر رسانه ها به این موضوعات بپردازند دیگر افراد جرات نمیکنند چنین سخنانی را بر زبان بیاورند.
چگونه اتفاقات زشت را به مردم نسبت میدهید؟ حتما حمله کنندگان به سفارت هم مردم بودند!
پرویز کاظمی، با انتقاد از سخنان حداد عادل مبنی بر اینکه توهین کنندگان به روحانی "مردم"بودند، تصریح کرد: معتقدم دوربینها و فیلم تمام افراد توهین کننده نیز موجود است. مگر در حمله به سفارت عربستان چه کسانی بودند؟نکند آنها هم مردم بودند؟ زمانی که حمله کنندهگان به سفارت را گرفتند مشخص شد که این افراد چه کسانی بودند. حتما اطلاع دارید که حمله کنندهگان به سفارت عربستان از ساعت 3 بعدازظهر آماده شده بودند، آیا این مردم بودند؟ چگونه این رفتارهای زشت را به مردم نسبت میدهید! دوربینها و سیستمهای امنیتی برقرار است و باید سریعا توهین کنندهگان شناسایی و با آنها برخورد شود.
این فعال سیاسی با اشاره به ادعای برخی از دلواپسان در خصوص اینکه این حملات و توهینها از سوی اتاق فکر حسن روحانی و برای مطلوم نمایی بوده است، گفت: این افراد را سریعا شناسایی و بازداشت کنند تا متوجه شوند که این عده از سوی چه افراد و گروههای هدایت میشوند!.
منبع: نامه نیوز