رئیس مجمع صنفی نمایندگان کارگری استان تهران میگوید که کارگران کشور در چارچوب حل مشکلات امنیت شغلی خود، بیست و هفت سال است که منتظر تدوین آیین نامه تبصره یک ماده هفت قانون کار انهم با رعایت کامل سه جانبه گرایی هستند.
رویداد۲۴- رئیس مجمع صنفی نمایندگان کارگری استان تهران میگوید که کارگران کشور در چارچوب حل مشکلات امنیت شغلی خود، بیست و هفت سال است که منتظر تدوین آیین نامه تبصره یک ماده هفت قانون کار انهم با رعایت کامل سه جانبه گرایی هستند.
«محمد رضا تاجیک»، رئیس مجمع صنفی نمایندگان کارگری استان تهران اظهار داشت: کارگران کشور در ادامه پیگیری برای حل مشکل امنیت شغلی خود، بیست و هفت سال است که منتظر تدوین آیین نامه تبصره یک ماده هفت قانون کار آنهم با رعایت کامل سه جانبه گرایی هستند.
وی با بیان اینکه هم اکنون آیین نامه تبصره 1 ماده هفت قانون کار در معاونت روابط کار به صورت چراغ خاموش در حال تدوین است، افزود: مسئولان تدوین این طرح باید از نمایندگان گروه کارگری بخواهند که در تدوین این آیین نامه مشارکت داشته باشند در غیر این صورت این آییننامه نمیتواند منافع کارگران کشور را تضمین کند.
رئیس مجمع صنفی نمایندگان کارگری استان تهران، در عین حال نسبت خطر ابطال پذیر بودن آیین نامه یاد شده در نتیجه هشدار داد و یادآور شد: افزود: هنوز زمان زیادی از ابطال دستورالعملهای 36 و 38 با موضوع «الزام پیمانکاران به رعایت تساوی دستمزدی بین کارگران با شرایط کار مشابه» براثر شکایت کارفرمایان نمیگذرد.
تاجیک در ادامه با انتقاد از اینکه حل مشکلات امنیت شغلی کارگران در گیر و دار دیوان سالاریهای عریض و طویل دستگاه های دولتی مانده است، تصریح کرد: هم اکنون به راحتی در کارهایی که جنبه مستمر دارند قراردادهای موقت سه ماهه، شش ماهه و حتی 1 ماه منعقد میشود. این مسئله به قدری بغرنج شده است که حتی نمایندگان کارگران نیز از گزند آن مصون نماندهاند.
تاجیک در پایان تصریح کرد: اینکه کارگران در تعیین سرونشت خود فعالانه مشارکت نداشته باشند موجب میشود که راه گفت و گو و اعتماد متقابل برای حل مشکلات صنفی ناهموار شود؛ از این رو از معاونت روابط کار میخواهیم که حتما در جلسات آتی تهیه این آیین نامه از نمایندگان گروه کارگری دعوت به عمل آورد.