صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

پنجشنبه ۱۸ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 09
کد خبر: ۷۶۸۷
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۰ - ۲۰ اسفند ۱۳۹۴

حمایت مجلسی ها از کمپین «نه به تصادف جاده ای»

شهدا با فدا کردن جان خود امنیت بخشیدند، اما افرادی با رفتار غیرعقلانی در رانندگی، امنیت جامعه را به خطر می‌اندازند.
رویداد۲۴-نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در همایش کمپین «نه به تصادف جاده‌ای» گفت: شهدا با فدا کردن جان خود امنیت بخشیدند، اما افرادی با رفتار غیرعقلانی در رانندگی، امنیت جامعه را به خطر می‌اندازند.
به گزارش رویداد۲۴، محمدحسن ابوترابی فرد در همایش ملی کمپین «نه به تصادف جاده‌ای» که با شعار «بی‌گدار به جاده نزنیم، ظریف برانیم» در سالن اجلاس سران برگزار شد، از مردم خواست تا با رفتار عقلانی در رانندگی برای ارتقای امنیت کشور تلاش کنند.
وی اضافه کرد: موارد زیادی مانند رانندگی کردن در هنگام خواب آلودگی، نبستن کمربند ایمنی و سبقت بیجا گرفتن امنیت رانندگی را به مخاطره می‌اندازد.
ابوترابی فرد اضافه کرد: تمام خسارت‌های وارده به کشور در حوزه‌های اقتصادی، سیاسی و فرهنگی، محصول حرکت و تصمیم خارج از عقلانیت است، مدیریت همراه با عقلانیت و مبتنی بر شعور، به امر رانندگی اختصاص ندارد و باید در همه حوزه‌ها رعایت شود.
وی افزود: مدیریت عقلانی در اسلام نیز مورد تاکید قرار گرفته، کسانی که با خدا ارتباط دارند و مانند پیامبر در قله عقل هستند، همه ما باید تلاش کنیم در تمام امور مانند رانندگی و روابط خانوادگی و اجتماعی عاقلانه رفتار کنیم.
ابوترابی با اشاره به رفتارهای غیرعقلانی در امور خانوادگی نیز گفت: در خانواده نیز حق نداریم برای شهوت رانی خود نظام خانواده را از هم بپاشیم، رفتار عاقلانه در خانواده رفتاری است که بر مبنای محبت و وفاداری است و شهوات و غضب همه ما را از عقلانیت دور می‌کند.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: همه ما باید در امور مختلف زندگی حقوق دیگران را رعایت کنیم، سبقت گرفتن در امور خیر مورد تاکید اسلام است اما سبقت گرفتن در زمانی که باعث آزار دیگران می‌شود کار زشتی است و امنیت مردم را به مخاطره می‌اندازد. سبقت بیجا نوعی خودخواهی و بی‌احترامی به حقوق دیگران است.
ابوترابی فرد همچنین با اشاره به آمار تصادفات گفت: متوسط تصادفات جاده‌ای در آسیا ۱۰. ۹ به ازای هر ۱۰ هزار خودرو است که این میزان در اروپا ۲. ۷ و در دنیا ۷. ۵ است که در کشور ما این آمار ۷. ۳ است، یعنی از متوسط دنیا اندکی بهتر است، اما با استاندارد اروپا فاصله داریم.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: باید به تجربه کشورهایی که در زمینه کاهش تصادفات رانندگی موفق بودند توجه کنیم، در بسیاری از این کشور‌ها خودرو‌ها ایمن و به تجهیزات ایمنی مجهز شده‌اند و همه مردم ملزم به رعایت قوانین رانندگی شده‌اند که ما نیز باید از این تجارب استفاده کنیم.
ابوترابی فرد گفت: کمربند نوعی سپر ایمنی است و همانطور که در اسلام با بستن کمربند تقوا، از خطرات نجات پیدا می‌کنیم در رانندگی نیز باید با بستن کمربند ایمنی از خطرات رانندگی پیشگیری کنیم.
منبع: ایرنا
نظرات شما