صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

جمعه ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 06
کد خبر: ۹۹۰۸۰
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۹ - ۲۶ دی ۱۳۹۶

شناسایی ۱۴۰ شکارچی غیرمجاز در فریدونکنار/ آغاز جمع‌آوری دام‌های هوایی از هفته آینده

رییس یگان سازمان حفاظت محیط زیست با اعلام شناسایی ۱۴۰ شکارچی غیرمجاز در فریدونکنار از آغاز جمع‌آوری دام‌های هوایی از هفته آینده خبر داد.

رویداد۲۴-رییس یگان سازمان حفاظت محیط زیست با اعلام شناسایی ۱۴۰ شکارچی غیرمجاز در فریدونکنار از آغاز جمع‌آوری دام‌های هوایی از هفته آینده خبر داد.سرهنگ جمشید محبت‌خانی درباره سرانجام جمع‌آوری دام‌های هوایی و صیادان غیرمجاز پرندگان مهاجر در فریدونکنار گفت: شکار غیرقانونی پرندگان مهاجر از سوی سازمان حفاظت محیط زیست و یگان حفاظت محیط‌زیست به شدت دنبال شد و مصوبه شورای تامین استان برای برخورد با این افراد دریافت شد.

او ادامه داد: براساس مصوبه شورای تامین استان مقرر شد؛ نیروی انتظامی به ما در این زمینه کمک کرده در حال پیگیری کارها بودیم تا نیروی انتظامی نیز در این زمینه ورود کند که با اغتشاشات اخیر روبرو شدیم و نیروی انتظامی درگیر مقابله با اغتشاشات شد. از آن طرف نیز به ما توصیه شد که با توجه به مشکلات اخیر در کشور اقدام خاصی را انجام ندهیم.

رییس یگان سازمان حفاظت محیط زیست خاطرنشان کرد: در روزهای اخیر دوباره پیگیر موضوع مقابله با شکارچیان غیرمجاز شدیم و با مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مازندران جلساتی را برگزار کردیم. البته آقای ابراهیمی نیز با نانواکناری یکی از نمایندگان مردم منطقه در مجلس شورای اسلامی جلساتی را برگزار کرده و این نماینده مجلس قول مساعد داده است که با متخلفان صحبت کند تا دام‌های هوایی را جمع‌آوری کرده و دست از شکار غیرمجاز بردارند.

محبت‌خانی با بیان اینکه در روزهای آینده اقدامات لازم برای برخورد با این متخلفان صورت خواهد گرفت تصریح کرد: در صورتی که آقای نانواکناری موفق به صحبت با این متخلفان نشوند ما وارد عملیات می‌شویم.

او با بیان اینکه سرشاخه‌های اصلی شکار غیرمجاز پرندگان مهاجر شناسایی شده‌اند یادآور شد: حدود 140 نفر شناسایی و ابلاغیه برای آنها ارسال شده است، اما متاسفانه اقدامی نکردند و بنابر مصوبه شورای تامین ما می‌توانیم برای جمع‌آوری فیزیکی دام‌ها و دستگیری ‌آن‌ها اقدام کنیم.

رییس یگان سازمان حفاظت محیط‌زیست با اشاره به اینکه انباشت مشکلات محیط‌زیستی از سال‌های گذشته در این منطقه وجود دارد، گفت: شکار غیرمجاز پرندگان مهاجر از سال‌ها قبل در این منطقه انجام می‌شود اما موضوع رسانه‌ای نبوده است. در سال‌‌های اخیر خوشبختانه این موضوع رسانه‌ای شده و به عنوان یک مطالبه عمومی تبدیل شده است.

او ادامه داد: بخشی از این صیادان از این طریق امرار معاش می‌کنند و بومی منطقه هستند و صید را حق مسلم خود می‌دانند، اما استفاده از دام‌های نوین و دام‌‌های هوایی در سال‌های اخیر باب شده است که تعداد شکار پرندگان را افزایش داده است و براساس شایعاتی که در منطقه وجود دارد، درآمد حاصل از این دام‌های هوایی ماهیانه 30 الی 40 میلیون تومان است البته ما صحت آن را نمی‌دانیم اما آن چیزی که در میان مردم منطقه شایعه است این مبلغ است.

محبت‌خانی خاطرنشان کرد: ما به افرادی که به صورت سنتی شکار می‌کنند کاری نداریم و ابلاغیه‌هایمان را برای افرادی ارسال کردیم که با استفاده از دام‌‌های هوایی اقدام به شکار غیرقانونی پرندگان می‌کنند و امیدواریم بتوانیم از این اقدام آن‌ها جلوگیری کنیم.

منبع: ایلنا
نظرات شما
نام:
ایمیل:
نظر: