زردچوبه را با چه چیزهایی بخوریم فایده بیشتری دارد؟
ادویه زردچوبه که ادویه زرد طلایی هندوستان شناخته شده است برای سلامت جسم در سرتا سر جهان یک داروی شناخته شده است. با توجه به خواص قوی آن و بسیاری از مزایای بهداشتی آن، جای تعجب نیست که از آن به عنوان یک منبع غذایی فوق العاده نام برد چرا که فایده زردچوبه تنها در یک بخش به عنوان مثال تغذیه خلاصه نمیشود و در زیبایی و درمان هم موثر است.
رویداد۲۴ زردچوبه حاوی کورکو مین یک ترکیب قدرتمندی میباشد که ادویه را به رنگ زرد تبدیل میکند و تقریبا تمام خواص دارویی آن میباشد. با توجه به تحقیق انجام شده توسط پایگاه داده کتابشانسی ملی مد لاین این ادویه قدرتمند را مورد بررسی قرار داده اند و گفته شد که این ادویه ۶۰۰ مزایای بالقوه دارد.
به همین دلیل است که متخصصان سلامت و متخصصان تغذیه به شدت توصیه میکنند که این ادویه مفید را به رژیم غذایی خود اضافه کنید تا سلامت کلی شما را بهبود دهید. با این وجود، قبل از اینکه از این ادویه استفاده کنید مطالب زیر را بخوانید.
بیشتر بخوانید: توصیههای طب سنتی برای تقویت سیستم ایمنی بدن در پاییز
همانطور که قبلا اشاره کردیم، کورکوبین یک ترکیب فعال است که یکی از خواص شگفت انگیز زردچوبه میباشد. با این حال، این ترکیب به آسانی قابل دسترس نمیباشد. به همین دلیل شما باید نحوه افزایش جذب آن توسط بدن را یاد بگیرید. علاوه بر این نتایج مطالعات حیوانی و بالینی نشان میدهد که غلظلت کورکوبین در ادرار، بافتهای محیطی و پلاسمای خون بدون توجه به دوز آن بسیار بی اهمیت است.
فایده زردچوبه وقتی با نوعی ادویه ترکیب شود بیشتر میشود
زردچوبه و چربیهای طبیعی: مواد مغذی محلول در چربیهای طبیعی به بدن جذب میشوند که آنها را برای آینده نگه میدارند و در بدن ذخیره میشوند. زردچوبه به گروهی از مواد محلول در چربیها تعلق دارند به این معنی که شما باید آنرا با چربیهای سالم ترکیب کنید تا جذب آن افزایش یابد.
زردچوبه و فلفل سیاه: زردچوبه و فلفل سیاه به خودی خود یک داروی طبیعی میباشد و فلفل سیاه به کمک پیرین همراه با ترکیب قدرتمند زردچوبه عملکرد زردچوبه در بدن کمک بسزایی میکند.
پیشنهاد میکنیم آنرا با روغن زیتون و روغن نارگیل مخلوط کنید. به این ترتیب کورکوبین زردچوبه به طور مستقیم در جریان خون از طریق سیستم لنفاوی جذب میشود.
علاوه برا این دکتر نیز گفت:این بسیار مهم است، زیرا کورکوبین کمتر در معرض آنزیمهای متابولیسمی قرار دارد و در خرم آزاد باقی میماند و اجازه میدهد در بدن بیشتر بماند.
با توجه به تحقیقات، ممکن است که گرما ۱۲ برابر حلالیت کورکوبین را افزایش دهد که میتواند زیست پذیری آنرا در بدن افزایش دهد.
طبق گفته دکتر سوقومار ماده موثر و مهم داخل زردچوبه که کورکوبین میباشد. علی رغم قدرت آن بدون کمک بدن به راحتی جذب بدن نمیشود. توصیه میشود در غذاهایتان نصف قاشق چایخوری استفاده کنید.
به همین دلیل است که متخصصان سلامت و متخصصان تغذیه به شدت توصیه میکنند که این ادویه مفید را به رژیم غذایی خود اضافه کنید تا سلامت کلی شما را بهبود دهید. با این وجود، قبل از اینکه از این ادویه استفاده کنید مطالب زیر را بخوانید.
بیشتر بخوانید: توصیههای طب سنتی برای تقویت سیستم ایمنی بدن در پاییز
همانطور که قبلا اشاره کردیم، کورکوبین یک ترکیب فعال است که یکی از خواص شگفت انگیز زردچوبه میباشد. با این حال، این ترکیب به آسانی قابل دسترس نمیباشد. به همین دلیل شما باید نحوه افزایش جذب آن توسط بدن را یاد بگیرید. علاوه بر این نتایج مطالعات حیوانی و بالینی نشان میدهد که غلظلت کورکوبین در ادرار، بافتهای محیطی و پلاسمای خون بدون توجه به دوز آن بسیار بی اهمیت است.
فایده زردچوبه وقتی با نوعی ادویه ترکیب شود بیشتر میشود
زردچوبه و چربیهای طبیعی: مواد مغذی محلول در چربیهای طبیعی به بدن جذب میشوند که آنها را برای آینده نگه میدارند و در بدن ذخیره میشوند. زردچوبه به گروهی از مواد محلول در چربیها تعلق دارند به این معنی که شما باید آنرا با چربیهای سالم ترکیب کنید تا جذب آن افزایش یابد.
زردچوبه و فلفل سیاه: زردچوبه و فلفل سیاه به خودی خود یک داروی طبیعی میباشد و فلفل سیاه به کمک پیرین همراه با ترکیب قدرتمند زردچوبه عملکرد زردچوبه در بدن کمک بسزایی میکند.
پیشنهاد میکنیم آنرا با روغن زیتون و روغن نارگیل مخلوط کنید. به این ترتیب کورکوبین زردچوبه به طور مستقیم در جریان خون از طریق سیستم لنفاوی جذب میشود.
علاوه برا این دکتر نیز گفت:این بسیار مهم است، زیرا کورکوبین کمتر در معرض آنزیمهای متابولیسمی قرار دارد و در خرم آزاد باقی میماند و اجازه میدهد در بدن بیشتر بماند.
با توجه به تحقیقات، ممکن است که گرما ۱۲ برابر حلالیت کورکوبین را افزایش دهد که میتواند زیست پذیری آنرا در بدن افزایش دهد.
طبق گفته دکتر سوقومار ماده موثر و مهم داخل زردچوبه که کورکوبین میباشد. علی رغم قدرت آن بدون کمک بدن به راحتی جذب بدن نمیشود. توصیه میشود در غذاهایتان نصف قاشق چایخوری استفاده کنید.
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط