رویداد۲۴ عکسهای خبری زیر بیشترین بازتاب را در سطح رسانههای جهان در سال گذشته میلادی داشته است.
1) کودک دو ساله پناهجوی هندراسی در حالی گریه میکند که مادرش در مرز ایالات متحده آمریکا و مکزیک در حال تفتیش بدنی است. پناهجویان از سراسر مکزیک به سمت آمریکا مهاجرت کرده و در مرز آمریکا بازداشت شدند. عکاس این تصویر در توضیح عکس خود گفته مادر این کودک به ماموران اجازه داده تا او را بگردند و ناگهان دخترش شروع به گریه کرده است.
به گزارش رویداد۲۴ نشریه دیلی بیست چند ماه بعد از انتشار این عکس گفتوگویی با ماموران مرزی و گمرک درباره مادر این کودک داشته است. ماموران به این رسانه آمریکایی گفتهاند که این مادر خاص در جریان بازرسیها از فرزندش جدا نشده، اما عکس به دلیل مخالفتهای زیادی که با سیاست ترامپ در زمینه مهاجران وجود داشت جهانی شده است. سیاستی که به جدایی هزاران خانواده در مرزها انجامید.
2) تصویر پرتاب سنگ از سوی یک فلسطینی در جریان اعتراض فلسطینیها به محاصره غزه در ۲۲ اکتبر ۲۰۱۸ را نشان میدهد. یکی از معترضان فلسطینی در حالی که هر دو پای خود را از دست داده است، اعتراض خود را به اسرائیل نشان میدهد.
3) تصویر مون جو-این رییس جمهور کره جنوبی و کیم جونگ اون رهبر کره شمالی که در تاریخ ۲۷ آپریل ۲۰۱۸در مرز بین دو کره در جزیره پان مونجوم در منطقه غیر نظامی در حال دست دادن هستند.
4) کودک سربازی در سودان جنوبی در تاریخ ۷ فوریه ۲۰۱۸. بیش از ۳۰۰ کودک سرباز از جمله ۸۷ دختر در منطقه جنگ زده یامبیو سودان جنوبی تحت برنامه کمک به بازگشت آنها به جامعه آزاد شدند. درگیریها کمی بیش از دو سال پیش بعد از استقلال سودان جنوبی از سودان در این منطقه آغاز شد. این درگیریها دهها هزار کشته و چهار میلیون آواره به جای گذاشت. برنامه جذب کودک سربازها در جامعه با هدف کمک به ۷۰۰ کودک سرباز و بازگشت آنها به زندگی ترتیب داده شد.
5) در این عکس، آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان در جریان نشست گروه هفت در کبک کانادا در حال گفتگو با ترامپ است. این عکس توسط خود مرکل منتشر شد و بسیاری در تفسیر آن به اختلاف نظر قدرتهای بزرگ جهان با ترامپ بر سر موضوعات مختلف از جمله خروج آمریکا از توافق هستهای اشاره کردهاند. این تصویر به تاریخ ۹ ژوئن ۲۰۱۸ بر میگردد.
6) عکسی از ملانیا ترامپ که ژاکتی با نوشته «من واقعا اهمیت نمیدهم، شما چطور؟» بر تن دارد در تاریخ ۲۱ ژوئن ۲۰۱۸ به تصویر شماره یک رسانههای جهان تبدیل شد. دلیل توجه رسانهها به این یادداشت این بود که ملانیا همسر دونالد ترامپ در حالی این کت را بر تن کرده که برای بازدید از مهاجران مکزیکی و رسیدگی به وضعیت مهاجرانی که در مرز بازداشت شدهاند به سمت مرز حرکت میکرد.
به گزارش رویداد۲۴ سخنگوی ملانیا ترامپ در واکنش به سوال رسانهها در باره پیغام این کت گفته بود: او منظوری نداشته و این تنها به کت ساده بوده است. اما ترامپ در توییتر خود با اشاره به این کت به رسانههایی اخبار جعلی منتشر میکنند حمله کرد. ملانیا هم چندی بعد درباره این مساله گفت: به رسانههایی که از من انتقاد میکنند دوست دارم بگویم واقعا اهمیتی به آنها نمیدهم.
7) تصویر بالا ایهان عمر نماینده دموکرات که اولین نماینده زن مسلمان در تاریخ مجلس آمریکاست. او در کنار ۱۰۲ زن دیگر به زودی وارد مجلس نمایندگان آمریکا خواهد شد. این تعداد بیشترین تعداد زنانی است که در طول تاریخ وارد مجلس امریکا شدهاند. در تصویر زیر او در حال دیده بوسی با مادر همسر خود بعد از اعلام خبر پیروزی در انتخابات میان دورهای مینه سوتاست.
8) پسری در حال دوچرخه سواری در منطقه مخروبه در نزدیکی منطقه موصل بعد از آزادی از دست داعش- ۱۹ مارس ۲۰۱۸
9) جنازهای که بر روی یک مبل در خانهای مخروبه در موصل عراق معلق مانده است- ماه می ۲۰۱۸
10) صحنه تماشای کسوف روبه روی علامت هالیوود در لس انجلس از جمله عکسهایی بود که به جنگ مربوط نمیشد.
11) تصویر خورشید گرفتگی از پنجره هواپیمای آلاسکا از فاصله ۴۰ هزار پایی بر فراز اقیانوس اطلس
12) سربازان نیروهای ویژه عراقی در بقایای موصل بعد از ازادسازی این شهر از دست داعش، کودکی در آغوش گرفتهاند.
13) نماز جماعت مسلمانان معترض به سیاستهای ممنوعیت سفر مسلمانان به آمریکا که توسط دونالد ترامپ اعمال شد. مسلمانان در فرودگاه دالاس فورت ورث نماز جماعت خواندند.
14) واکنش فلسطینیها به گاز اشک آور شلیک شده توسط نیروهای اسرائیلی در جریان برگزاری نماز جماعت در خیابان بیرون شهر قدیمی بیت المقدس.
15) خانوادههای ایرانی که در کنار دریای خزر اوقات خوشی را سپری میکنند. ثبت این عکس از این جهت بازتاب یافت که زنان با مانتو و روسری در حال شنا کردن بودهاند.
16) زنی که در مقابل درب خانهای که به واسطه حمله هوایی به جنوب غرب موصل از بین رفته ایستاده است.
17) مراسم افطاری سوریها در ماه رمضان در خیابانهای خرابه بیرون شهر دمشق
18) تلاش نیروهای امنیتی برای ممانعت از ورود رای دهندگان بعد از پایان زمان رای گیری رفراندوم استقلال اقلیم کردستان.
19) اتاق خانهای مخروبه در شهر رقه سوریه که برای مدت چند سال در کنترل داعش بود.
20) زنی سوری که خسته و اشکآلود که بعد از سفری طولانی از آتن، وارد خانه جدیدشان در استونی شده است.
21) محمد محی الدین ۷۰ ساله در حال کشیدن پیپ در اتاق خواب منزل خود در حلب که تخریب شده است. او در همین وضعیت در حال گوش دادن به موسیقی است.