رویداد۲۴ در پی بازداشت پوری حسینی - رئیس سابق سازمان خصوصی سازی - که البته پس از پذیرش استعفایش صورت گرفت، حواشی بسیاری درباره نحوه واگذاری شرکتهای مختلف از جمله ایران ایرتور مطرح شد.
در پی بروز چنین حاشیههایی، به دنبال پاسخ از این ایرلاین واگذار شده بودیم، اما با توجه به عدم هماهنگی روابط عمومی شرکت و مالک آن، به ما اینگونه پاسخ داده شد که "آقای شکاری در ایران نیستند و به قصد سفر رفتهاند. "
نهایتا و پس از انتشار گزارش نخست، مجید شکاری - مالک شرکت هواپیمایی ایران ایرتور- اظهار کرد: من به سفر خارجی نرفته بودم و پس از آنکه مانند بسیاری از هفتهها در تعطیلات به تبریز و نزد پدر و مادرم رفتم به تهران آمدم و از صبح در دفتر رئیس هیات نظارت بر رفتار نمایندگان مجلس شورای اسلامی توضیحات لازم درباره نحوه واگذاری این شرکت و چرایی شکایتم علیه نصرالله پژمانفر نماینده مردم مشهد را ارائه دادم که جلسه بسیار خوب و امیدوارکنندهای بود.
وی درباره برخی از ابهامات مطرح شده پیرامون شرکت ایران ایرتور گفت: بازداشت رئیس سابق سازمان خصوصی سازی ربطی به واگذاری ایران ایرتور ندارد و اتهامات مطرح شده در زمینه واگذاریها درباره چهار شرکت دیگر بوده که از سوی این سازمان واگذار شده بود.
شکاری افزود: برخی میگویند مزایده ایران ایرتور به صورت عمومی و قانونی برگزار نشده است، اما این مسئله به هیچ وجه درست نیست و نمایندگان همه سازمانهای متولی و نظارتی که در آن جلسه مزایده بودند، میتوانند تایید کنند که من در پنجمین جلسه مزایده و پس از آنکه هیچ کس حاضر به خریدن این شرکت نبود، ایران ایرتور را خریدم، درحالی که این شرکت به غیر از دارایی ۱۵۴ میلیارد تومانی، ۵۴۰ میلیارد تومان بدهی هم داشت.
ایران ایرتور؛ چرا ۳۴ میلیارد تومان؟
مالک شرکت هواپیمایی ایران ایرتور با بیان اینکه کشور دستگاههای نظارتی بسیاری مانند سازمان بازرسی، قوه قضاییه و... دارد، اظهار کرد: از همه مسئولان خواهش میکنم پرونده این شرکت را یک بار دیگر و خارج از نوبت رسیدگی کنند تا برای همیشه حواشی پیرامون آن حل شود و این حاشیهها به اعتبار و حیثیت ایران ایرتور لطمه نزند.
وی با تاکید بر اینکه هیچ نسبت فامیلی با پوری حسینی ندارم، ادامه داد: یکی دیگر از نکاتی که باید گفت این است که شرکتی که ارزشش منفی ۳۸۶ میلیارد تومان است، ارزشی ندارد و دلیل اینکه سازمان خصوصی سازی ۳۴ میلیارد تومان از من گرفت این بود که دولت میخواست مطالبات معوق اش از این شرکت را احیا و مطالبه کند و به همین دلیل ۳۴ میلیارد تومانی که شرکت هسایار وابسته به وزارت دفاع (مالک قبلی) تا آن روز پرداخت نکرده بود را از من گرفت.
شکاری درباره حواشی مطرح شده درباره توپولفهای ایرانایرتور و میزان بدهایهای پرداخت نشده این شرکت، تصریح کرد: از ۱۵ توپولوف زمینگیر شده شرکت ۲ فروند سقوط کرده بود، ۵ فروند را به وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح برای کارهای تحقیقاتی واگذار کردم و هشت توپولوف باقیمانده را نیز حاضر به هر کسی که خواهان آن است به هر قیمتی که خودش دوست دارد، واگذار کنم تا دیگر پول پارکینگ آن را ندهم.
مالک ایران ایرتور گفت: بدهی این شرکت در ابتدای واگذاری به من ۵۴۰ میلیارد تومان بود که نیمی از ان را تا کنون پرداخت کرده ام و ما بقی مربوط به توپولوفهایی است که هنوز سررسید نشدهاند و به موقع (سال بعد) متعهد به پرداخت آن هستم.