صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

يکشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 03
کد خبر: ۱۹۲۶۷۹
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۳ - ۰۴ آبان ۱۳۹۸

ردیف اعتباری ویژه آموزش و پرورش عشایری در بودجه ۹۹ لحاظ شود

مدیرکل دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر وزارت آموزش و پرورش با اشاره به بند ۱۴اساسنامه مدارس عشایری گفت: به منظور تحقق عدالت آموزشی و بسترسازی توسعه متوازن در مناطق عشایری، سازمان برنامه و بودجه موظف شده است ردیف اعتباری خاص با عنوان توسعه آموزش و پرورش عشایری را تعیین و در لوایح بودجه سالانه منظور کند.
رویداد۲۴  محمدرضا سیفی با اشاره به شرکت در جلسه شورای اداری شهرستان اصلان دوز استان اردبیل و همچنین مهاجرت معکوس روستائیان و عشایر از دیگر مناطق به سمت این شهر، گفت: با توجه به توسعه اقتصادی و کشاورزی دشت مغان و انتقال آب از سد خداآفرین به این منطقه، در آینده نزدیک شاهد افزایش بی‌سابقه تعداد دانش آموزان شهر‌های اطراف خواهیم بود و لازم است مسئولین محلی هم اکنون خود را برای شرایط جدید تحصیلی آماده کنند.
 
وی همچنین در شورای آموزش و پرورش شهر گرمه، از سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی درخواست کرد با توجه به فصل بودجه ریزی، نسبت به اجرای بند ۱۴اساسنامه مدارس عشایری حساسیت داشته و برای اجرایی شدن آن مساعدت کند.
 
وی با اشاره به بند ۱۴ اساسنامه مدارس عشایری که در اسفند سال ۹۳ به تصویب شورای عالی آموزش و پرورش رسیده و با امضای رئیس جمهور به عنوان قانون درآمده است، گفت: به منظور تحقق عدالت آموزشی و بسترسازی توسعه متوازن در مناطق عشایری، سازمان برنامه و بودجه موظف شده است ردیف اعتباری خاص با عنوان توسعه آموزش و پرورش عشایری را تعیین و در لوایح بودجه سالانه منظور کند.
 
مدیر کل دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر وزارت آموزش و پرورش همچنین خبر داد که به منظور پاسداشت فرهنگ غنی عشایر شاهسون در منطقه عشایری انگوت شهرستان گرمه، موزه دائمی عشایری در زمینی که به این منظور توسط اهالی منطقه اهدا شده است، ساخته خواهد شد.
 
سیفی با اشاره به شرکت در شورای آموزش و پرورش شهر پیله سوار و با تاکید بر این نکته که یک چهارم دانش آموزان عشایری کشور در سه استان آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و اردبیل حضور دارند، گفت: مجمع خیرین مدرسه ساز عشایری با محوریت استان اردبیل در پیله سوار تاسیس خواهد شد، در همین راستا تصویب شد یکی از خیرین مسکن ساز این استان مسئولیت گرد آوردن خیرین و تمرکز آن‌ها را در این حوزه به عهده بگیرد.
 
وی با بیان اینکه استان اردبیل با ۸۰۰۰ دانش آموز عشایری که در هشت منطقه عشایری در ۶۰۳ مدرسه و ۷۸۲۲ کلاس میزبان دانش آموزان یکی از قدیمی‌ترین ایل‌های عشایری به نام شاهسون است گفت: این استان دارای ۱۱ مدرسه شبانه روزی عشایری با ۸۴۲ دانش آموز و یک هنرستان فنی و حرفه‌ای نیز هست.
 
سیفی ادامه داد: مهمترین مشکلات مناطق عشایری استان اردبیل برخلاف دیگر استان‌های کشور به دلیل برخورداری از شرایط اقتصادی مطلوب دشت مغان، صرفا فضای فیزیکی نبوده و منعطف به کیفیت آموزش و همچنین تجهیزات کمک آموزشی می‌شود که در این زمینه با تشکیل کارگروه ویژه طی یکسال مشکلات مطروحه مرتفع می‌شود.
منبع: ایسنا
نظرات شما