صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

سه‌شنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 06
کد خبر: ۱۹۴۱۹۹
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۸ - ۲۱ آبان ۱۳۹۸

نواخته شدن زنگ بیمه در مدارس/ عوامل موثر در افزایش ضریب نفوذ بیمه در ایران

یک کارشناس بیمه معتقد است: چناچه نسل امروز با فرهنگ بیمه و اهمیت دریافت پوشش‌های بیمه‌ای آشنا شوند، در آینده دسترسی به آرامش و آسایش برای خود و خانواده از طریق تحصیل بیمه قبل از وقوع خطرات گوناگون ممکن خواهد شد.
رویداد۲۴ زنگ بیمه در مدارس کشور چند سالی است که به منظور آشنایی نسل دانش آموز با صنعت بیمه و ارتقای فرهنگ بیمه در کشور نواخته می‌شود. غلامرضا سلیمانی، رئیس کل بیمه مرکزی در مراسم نواخته شدن زنگ بیمه در یکی از مدارس تهران گفت: ما به دنبال این هستیم که بیمه همگانی را در همه خانواده‌ها، سازمان‌ها و شرکت‌ها داشته باشیم و در این راستا باید برای افزایش ضریب نفوذ بیمه فرهنگ سازی را از سنین نوجوانی و جوانی آغاز کنیم.

اگرچه نفس درگیر کردن دانش آموزان با صنعت بیمه و آشنا کردن آن‌ها با این صنعت، خوب است، اما آیا می‌توان به افزایش ضریب نفوذ بیمه در کشور در اثر این فرهنگ سازی ظرف یک تا دو دهه آینده امیدوار بود؟

بسیاری از کارشناسان پایین بودن ضریب نفوذ بیمه در ایران را ریشه در مسائل اقتصادی می‌دانند و برخی دیگر نیز آن را به عملکرد ضعیف شرکت‌های بیمه ربط می‌دهند که نمی‌توانند محصولات جدید بیمه‌ای را متناسب با نیاز‌های جامعه ارائه کنند.

در همین رابطه علیرضا رنجبر عضو شورای فنی بیمه دانا و کارشناس رسمی دادگستری در رشته بیمه در خصوص ضریب نفوذ بیمه گفت: مطمئنا یکی از علل مهم پایین بودن ضریب نفوذ بیمه در ایران علاوه بر مشکلات اقتصادی خانواده ها، عدم فرهنگ سازی مناسب بیمه از سوی خانواده‌ها و نهاد‌های آموزشی از سنین کودکی تا بلوغ در جامعه است.

وی در ادامه با اشاره به نواخته شدن زنگ بیمه در مدارس بیان کرد: چناچه نسل امروز با فرهنگ بیمه و اهمیت دریافت پوشش‌های بیمه‌ای آشنا شوند، در آینده دسترسی به آرامش و آسایش برای خود و خانواده از طریق تحصیل بیمه قبل از وقوع خطرات گوناگون ممکن خواهد شد.

عضو شورای فنی بیمه دانا اظهار کرد: مسئله فرهنگ سازی بیمه توسط نهاد‌های آموزشی به عنوان یکی از مهمترین متولیان آموزش و پرورش کودکان و نوجوانان با همکاری بیمه مرکزی ایران بصورت جدی مورد توجه قرار گرفته است و باید کتاب‌های درسی به صورت داستان‌های زیبا در دوران ابتدایی و در دوران راهنمایی و دبیرستان تخصصی‌تر تدریس شود که اثرات آن در آینده نه چندان دور ظاهر می‌شود.

نواخته شدن زنگ بیمه در مدارس امری مثبت است

مجید تقی‌لو دیگر کارشناس صنعت بیمه هم در این رابطه گفت: نواخته شدن زنگ بیمه در مدارس امری مثبت است، زیرا مزایای استفاده از بیمه و خیری که به جامعه می‌رساند را اگر دانش آموزان از کودکی آموزش ببینند بسیار موثر است و ذهن آن‌ها نهادینه می‌شود مانند بیمه زندگی و همین امر باعث افزایش ضریب نفوذ بیمه در ایران می‌شود.

وی افزود: بسیاری از مشکلاتی که امروز جامعه با آن مواجه است به سال‌های گذشته برمی گردد و مردم را دچار مشکلات بسیاری کرده است. اگر مردم از قدیم به فکر بیمه خود بودند هم ضریب نفوذ بیمه در ایران افزایش پیدا می‌کرد و هم مشکلات امروزی را نداشتند.

این کارشناس صنعت بیمه بیان کرد: مردم می‌دانند که با کمترین هزینه می‌توانند بهترین محصولات بیمه‌ای را خریداری کنند که این موضوع باعث افزایش ضریب نفوذ بیمه می‌شود و برای جامعه هم امنیت و آسایشی را فراهم می‌کند و کار درست و به جایی است.

تقی لو اظهار کرد: یکی از مسائل مهم در صنعت بیمه آشنا بودن با مفاهیم بیمه‌ای است که کودکان در همان سنین کودکی با این مفاهیم آشنا شوند و در آینده هم از آن استفاده کنند.

وی افزود: در راستای تدوین کتاب‌های بیمه در مدارس گام‌هایی برداشته شده است و مطالب بیمه‌ای اندک در کتاب هاگنجانده شده است، اما کتاب جداگانه‌ای فعلا به این نام به دروس اضافه نشده است و اگر کتابی جداگانه به نام بیمه به دروس اضافه شود بسیار بهتر است.
منبع: اقتصاد24
نظرات شما