در این مطلب روش تهیه کباب تابهای مرغ را که بسیار خوشمزه هم هست به شما آموزش میدهیم. با ما همراه باشید.
رویداد۲۴ کباب تابهای یکی از پر طرفدارترین کبابهایی است که خیلی از افراد دوست دارند در مراسمها و میهمانیها آن را درست کنند معمولا کباب تابهای گوشت قرمز بسیار رایج است، اما ما در این مطلب از پرشین وی قصد داریم نکاتی پیرامون کباب تابهای مرغ یکی از کبابهای پرطرفدار و خوشمزه را برایتان به اشتراک بگذاریم
مواد لازم:۱- سینه مرغ دو تکه
۲- پیاز ۱ عدد درشت
۳- نمک و فلفل سیاه
۴- زعفران دم شده
۵- روغن چند قطره
روش پخت:مرغ رو با چرخ گوشت چرخ کنید. پیاز رو هم با همون چرخ گوشت یا رنده ریز کنید و بعد از اینکه آبش رو جدا کردید به مرغ اضافه کنید. نمک و فلفل رو هم بنا به سلیقه تون بیافزایید.
این مواد رو ۱ ساعت در یخچال بحال خودش بزارید تا کاملا مزه پیاز و ادویه توش آشکار بشه. کمی زعفران رو هم در آب جوش حل کنید. (من معمولا زعفران رو با در ظرف دردار میزارم که مثل چای دم بکشه. اینجوری رنگ بیشتری پس میده).
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی+ نکتههای کلیدی
بعد از اینکه ۱ ساعت گذشت، کف ماهیتابه رو با مقدار کمی روغن چرب کنید و مواد رو به شکل دلخواه، مثل کتلت، به شکل یه دایره بزرگ یا هر جوری دوست دارید در بیارید. از زعفران روش بریزید تا خوشرنگ بشه. (من در انتها چند قطره آب لیمو هم با زعفران مخلوط کردم)؛ و روی حرارت ملایم بپزید. چند بار باید اون رو بگردونید تا دو طرف برشته و مغز پخت بشه. نتیجه عالی و مزه اش شبیه جوجه کباب میشه.
بیشتر بدانید از نکتههای کلیدی کباب تابه ای:
۱- حتماً آب پیاز را بعد از رنده کردن جدا کنید.
۲- جمع شدن بیش از حد کباب دیگی موقع پخت نشاندهنده چربی زیاد گوشت شماست. پس مقدار چربی را کم کنید و ترجیحاً از نسبت برابر گوشت گوسفندی و گوساله استفاده کنید.
۳- یک روش دیگر تهیه کباب تابهای این است که گوشت را مثل کتلت تکه تکه در تابه بگذارید.
۴- برای تهیه کباب تابهای با سیب زمینی میتوانید کباب را با سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید یا سیب زمینی را هم در سس گوجه با مقداری آب بپزید و بعد به کباب اضافه کنید.