تاریخ انتشار: ۰۰:۵۳ - ۲۳ اسفند ۱۳۹۸
تعداد نظرات: ۱ نظر

طرز تهیه قارچ کبابی + نکته های کلیدی و فیلم

“قارچ کبابی” یک پیش غذای کبابی می‌باشد که روش تهیه آن را در این بخش بیاموزید.
 
 
 قارچ کبابی رویداد۲۴  مواد لازم برای قارچ کبابی

قارچ تازه و درشت ۴ الی ۵ عدد
سیر رنده شده یک حبه
آبلیمو یک قاشق غذاخوری
جعفری یا گشنیز خرد شده یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و قرمز به میزان لازم
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی ریز، پیاز ریز، فلفل سبز:به تعداد دلخواه
سیخ چوبی به تعداد
 



طرز تهیه قارچ کبابی
ابتدا قارج‌ها را بشویید و بعد با دستمال خشک کنید تا آب آن کاملا گرفته شود. سپس آن را به صورت درسته و یا نصفه با مقداری نمک، فلفل، آبلیمو و سیر مخلوط کنید تا کاملا اطراف آن به مواد آغشته شود. بعد داخل مخلوط روغن زیتون و جعفری خرد شده به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال بخوابانید.
بعد از این مدت قارچ‌ها را به سیخ بکشید و لابه لای آن‌ها گوجه فرنگی، فلفل و پیاز قرار دهید و بر روی حرارت ملایم کباب کنید و به عنوان یک غذای سبک میل کنید.

نکات تکمیلی در مورد قارچ کبابی

قارچ کبابی جزو پیش غذا - اردور میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۰ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۰ دقیقه میباشد.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد.
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: آشپزی ایرانی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
زهرا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۵ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۱
0
0
خیلی عالی
نظرات شما