طرز تهیه کباب ترکی خانگی + نکتههای کلیدی
کباب ترکی یا دنر کباب، نوعی کباب است که با بریدن گوشتی که در دور آتش به حالت عمودی در حال گشتن است به دست میآید.
رویداد۲۴ مواد لازم برای کباب ترکی خانگی
گوشت فیله مرغ: ۴ تا ۵ عدد
گوشت فیله گوساله:۲ تکه
فلفل دلمه:۱ عدد
قارچ:۳۰۰ گرم
پیاز نگینی خرد شده:۱ عدد بزرگ
سیر خرد شده:۲ تا ۳ عدد
سیب زمینی:۲ عدد متوسط
روغن:به مقدار کافی
نمک و فلفل:به اندازه نیاز
طرز تهیه کباب ترکی خانگی
ابتدا گوشت گوساله و مرغ را به صورت ورقههای نازک برش بزنید و هر کدام را جداگانه بر روی حرارت بالا تفت دهید تا سرخ شوند. سپس در ظرف دیگری پیاز، سیر، قارچ و فلفل دلمهای خرد شده را سرخ کنید. در ضمن برای اینکه قارچها تیره نشوند قبل از سرخ کردن به آن میتوانید مقداری آب لیمو بزنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیهی اکبرجوجه + نکته های کلیدی
گوشتهای سرخ شده را با مخلوط سبزیجات تفت داده شده مخلوط کنید و کمی نمک و فلفل به آنها بزنید و بعد از روی حرارت بردارید. در ظرف را ببندید تا مواد در اثر بخار داخل ظرف با هم مزه دارتر شوند.
سیب زمینیها را هم به صورت خلالی برش بزنید و و با کمی آب بپزید تا نیم پز شوند. بعد از آب خارج کنید و منتظر بمانید تا خشک شود. سپس با پاشیدن کمی نمک، آنها را در روغن سرخ کنید.
کباب ترکی آماده شده را در کنار سیب زمینی در ظرف مورد نظرتان و یا لای نان سرو کنید.
نکته های تکمیلی در مورد کباب ترکی خانگی
کباب ترکی خانگی جزو غذای ملل - ترکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۰ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۰ دقیقه میباشد.
کباب ترکی خانگی را میتوانید در وعده نهار - شام - سرو کنید.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد.
گوشت فیله مرغ: ۴ تا ۵ عدد
گوشت فیله گوساله:۲ تکه
فلفل دلمه:۱ عدد
قارچ:۳۰۰ گرم
پیاز نگینی خرد شده:۱ عدد بزرگ
سیر خرد شده:۲ تا ۳ عدد
سیب زمینی:۲ عدد متوسط
روغن:به مقدار کافی
نمک و فلفل:به اندازه نیاز
طرز تهیه کباب ترکی خانگی
ابتدا گوشت گوساله و مرغ را به صورت ورقههای نازک برش بزنید و هر کدام را جداگانه بر روی حرارت بالا تفت دهید تا سرخ شوند. سپس در ظرف دیگری پیاز، سیر، قارچ و فلفل دلمهای خرد شده را سرخ کنید. در ضمن برای اینکه قارچها تیره نشوند قبل از سرخ کردن به آن میتوانید مقداری آب لیمو بزنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیهی اکبرجوجه + نکته های کلیدی
گوشتهای سرخ شده را با مخلوط سبزیجات تفت داده شده مخلوط کنید و کمی نمک و فلفل به آنها بزنید و بعد از روی حرارت بردارید. در ظرف را ببندید تا مواد در اثر بخار داخل ظرف با هم مزه دارتر شوند.
سیب زمینیها را هم به صورت خلالی برش بزنید و و با کمی آب بپزید تا نیم پز شوند. بعد از آب خارج کنید و منتظر بمانید تا خشک شود. سپس با پاشیدن کمی نمک، آنها را در روغن سرخ کنید.
کباب ترکی آماده شده را در کنار سیب زمینی در ظرف مورد نظرتان و یا لای نان سرو کنید.
نکته های تکمیلی در مورد کباب ترکی خانگی
کباب ترکی خانگی جزو غذای ملل - ترکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۰ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۰ دقیقه میباشد.
کباب ترکی خانگی را میتوانید در وعده نهار - شام - سرو کنید.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد.
خبر های مرتبط